Sonyhdr pj660ve sahibiyim.cektıgım kayıtlı dosyaları bılgısayara nasıl düzgün bir şekilde aktarabılırım ? yanı dosyaları tabı usbden baglayıp alabılırım ama bunları tıpkı kamerada ızler gıbı ardı ardına dosyalar arasında gecıslerde ara vermeden sureklı akıcı bır sekılde bırlestırıp nasıl ızleyebılırım? ya da o hale getırdım ama sonradan bunu vıdeo oynatıcılarında oynatabılır mıyım ? mesela gps ıle belırlenen yerlerde cekımler var bunları dumduz atarsam bı yere bu sefer gpsın vs hıcbır anlamı kalmayacak ?
sorum karısık olabılır bu yuzden kusurabakmayın ..
cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler..
Merhabalar,
Bende de PJ660 var .İlk başta gerçekten çok iyi bir kamera olduğunu belirterek açıklamama başlayayım.Kamera ekranı üzerindeki ekranda ,çekimler arasında beklemeden sürekli gösterim modunu bilgisayarda herhangi bir montaj programı olmadan yapamazsınız.Çünkü bilgisayara her bir çekimi tek tek atıyor.Birleşmiş bir şekilde atmıyor.Kendi pc yazılımında da böyle bir video editör görmedim.Bu istediğiniz işlemi, dediğim gibi basit bir montaj programı ile (Sony Vegas pro 11 gibi) görüntüleri birleştirip tek bir parça haline getirip yüksek kalitede render etmeniz gerekir.Elde ettiğiniz tek parça istediğiniz formatta ve kalitede render edilmiş görüntüyü ,dilediğiniz ortamda izleyebilirsiniz.
Benim de bir sorum var bu arada; Saniyede 50 kare çekim modunun çekim süresini uzatmanın bir yolu var mı acaba_?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme