Şimdi Ara

sony kd-55x8505 mi lg 55ub950 mi önerirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
7.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    şuan aldınmı bilmiyorum ama ben son 3 ayda tam 7 tv değiştirdim samsung 8500 8200 lg 850 950 artık bu konuda uzman oldum hiç uzatmadan açık ve net söyliyim kd-55x8505 al diyorum
  • Teşekkür ederim. Ama daha once haberim olsa iyi olurdu. Ub950 aldım. Yinede ilginiz icin saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dts codec gözükmüyor bu sorunu android ile çözebilir miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: muratua58

Arkadaşlar dts codec gözükmüyor bu sorunu android ile çözebilir miyiz

çözsen de aynı performansı alacağını sanmam çünkü tvnin androidi telefonunki gibi güçlü değil.
    ✓ Dolby Digital
    ✓ Dolby Digital Plus
    ✓ Dolby Pulse
    formatlarını detekliyor, dts çözmemesi gerçekten tuhaf..Ayrıca bu tvlerin her iki serisinde de B ve C 3d gözlük çıkmıyor.B serisinin özellikleri kötü fazla elektrik yakıyor v.s. alacaksanız 2015 versiyonu olan C serisi alın.Bu serinin 49 inç olanında ise 3D desteği yok.
  • ersin8901 E kullanıcısına yanıt
    teknosada 4 bin liraydı teşhiri. almadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: roland17

sony kd55x8505b tv de usb: 3.0 hdmı:2.0 ve h265 (hevc) mevcuttur. teknosada bir yetkili öyle olduğunu söyledi. nette araştırmalarım sonucunda var olduğunu gördüm
    http://www.sony.com.tr/electronics/televizyonlar/x8500b-series

Direk kendim baktım usb 3.0 var alt görünmeyen kısımda ve hdmi 2.0 var kesinlikle sony x1 işlemci ile Harika bi tv kesinlikle sony 4k tv alınmalı

• sony trt 4k açıyor mu şuan
  • Evet trt 4k yı açıyor.Bir yakınıma sony kd-55x8505 aralık ayı aldırmıştım.
  • Cengaver000007 C kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldınız hocam ? Şuan ne kadara bulabiliriz bu t vyı
  • Kesinlikle sony 55x8505c derim ben aldım kullanıyorum trt 4k sorunsuz açıyor kendi uydusu fene değil kanal geçişleri biraz ağır şimdiden hayırlı olsun şu an bütün eloktronik marketlerde 3999 tl yanlız alırken dikkat edin açılmamış koli olsun

• 8505 serisi
  • 55X8505C modelini geçen hafta vatan bilgisayar dan aldım. 4K TRT görüntüsü harika. hd kanallar da gerçek görüntü veriyor. uydu geçişleri fena değil, beğendim. ps4 bağladım. süper performans aldım. kesinlikle alınır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.