Şimdi Ara

SONY KDL-40R485B 40 inç 102 cm Ekran Full HD LED TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kahvehanelere , işyerlerine gidersen genelde insanların samsung veya lg kullandıklarını görürsün bence onlara yönel
  • tarihcix T kullanıcısına yanıt
    Yaygın olarak kullanılması o markaların iyi olduğu anlamına gelmez. Kendim lg 42la660s modelini de kullanıyorum ve rezalet bir cihaz. Görüntüde akıcılık var izlenimi veriyor hızlı sahnelerde takılıyor yavaş sahnelerde arkada gölge bırakıyor. Çok yavaş bir cihaz. Sesi berbat ötesi. 2+1 ses sistemi koymuşlar içine ama keşke koymasalarmış müzik dinleme zevkini tamamen yok ediyor çünkü subwoofer kabin içinde değil ve patlayacakmış gibi bir ses veriyor, uydularının da gücü çok düşük cızırtı yapıyor ve rahatsız edici derecede parlak ses veriyor. Tabi ben biraz detaycıyım bu özellikler insanların çoğuna çok iyi gelebilir ama bana göre fiyasko. Ek olarak görüntüde netlik diye bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    ben 1000 tl ye 2 yıl önce Vestel pixellence aldım sd yayınları nerdeyse hd gibi gösteriyor ya ten rengini filan algılıyor yani demek istediğim bizim Vestel demek ki sonyden lg den iyi mal yapmış ayrıca kanal ekleme filan çok kolay Vestel de
  • tarihcix T kullanıcısına yanıt
    Yalnız vestel kullanan akrabalarımız da lg nin görüntüsüne hayran kalıyor. Ben kusurlarını söylüyorum ama onlar her kanalın hd gibi olduğunu söylüyor işte bunun sebebi de görüntünün keskinliği alıp detayı azaltması. Bana kötü geliyor ama onlara iyi geliyor bu durum. Yani göreceli bir şey bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxite

Bende bunu aldim az once w605b
     SONY KDL-40R485B 40 inç 102 cm Ekran Full HD LED TV

Noxite ben de bu modeli almayı düşünüyorum. Deneyimlerini paylaşır mısın?
    Teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: none133

quote:

Teşekkürler,

Hocam ben cok arastirdim modeller arasinda . Samsung lg de bu modelin ayni fiyatli olanlarinda 3d var bunda yok ama ekran paneli olarak onlardan cok daha iyi. Ben ps4 icin aldim grafik anlaminda da oldukca memnunum. Hiz olarak iyi bi tv hafif dahili uydusu var ekran yansitabiliyosun wifi la. icinde kendine ait smart ozellikleri var ben gayet memmnunun yani. Iyiki sony almisim diyorum. Senin sormak istedigin baska bişi varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxite -- 13 Ekim 2014; 15:11:13 >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler,

Hocam ben cok arastirdim modeller arasinda . Samsung lg de bu modelin ayni fiyatli olanlarinda 3d var bunda yok ama ekran paneli olarak onlardan cok daha iyi. Ben ps4 icin aldim grafik anlaminda da oldukca memnunum. Hiz olarak iyi bi tv hafif dahili uydusu var ekran yansitabiliyosun wifi la. icinde kendine ait smart ozellikleri var ben gayet memmnunun yani. Iyiki sony almisim diyorum. Senin sormak istedigin baska bişi varsa

Acaba hdmi'dan laptop bağlayıp HD film performansı nasıl? Ayrıca digiturk, d-smart veya uydudan sd,hd performansı hakkında yorum yapabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler,

Acaba hdmi'dan laptop bağlayıp HD film performansı nasıl? Ayrıca digiturk, d-smart veya uydudan sd,hd performansı hakkında yorum yapabilir misiniz?

Hocam laptop um yok kullanmiyorum ve dedigin hd denemeleri yapqmam tasimam lazim baska odaya sadece pa de kullaniyorum. Ama goruntu konusunda suphe goturmucek bi urun bu

• Ayni ürünü 2,5 haftadir kullaniyorum . 3d ve smart özellik istemeyen biri gönül.rahatligiyla alabilir hd yayınlar muazzam SD yayınlar da hd den sadece 1 tik asagi 1080p film indirip izledim felaket hoşuma gitti. Bazi yorumlarda iste eksik kanal filan diyen olmuş muhtemelen apartman ortaginda kullananlardır şahsi canak kullanan biri için sorun olmaz ki bir kaç güne yeni yazilim gelcekmis.
    İkinci olarak insanların yüzü kirmizi olayi. Bunu kullanan arkadaş renk ayarini filan yapmamis olduğundan öyle geliyor kendisine.
    Diğer bi husus TV nin kendinden surround olayi var ki kaliteli bir film indirip izlediğinizde ev sinema sistemini aratmiyor.
    Menüsü çok kolay..
    İsik sizmasi vertical bandig olaylarına hic denk gelmedim. Belki benim cihaza denk gelmemiş olabilir. HHepsinde yok diye kesin bir ibare kullanmayim.

En önemlisi servis olayi kuruluma geldiği zaman TV de sadece 1 adet olu pixel yakaladim ve 1 saat içinde değişim geldi.
    Ayni olayi Samsung satan bir magzada sordum değişim ve iade için ekrani 6 ya bolduklerini ve 1 bölmede en az 3 olu pixel olması gerektiğini söyledi.

• lokdai38 L kullanıcısına yanıt
    benim şikayetçi olduğum model r serisi idi w serisi değil w serisi 2500 tl civarı açıkçası bayağı pahalı bir cihaz r sesinde maalsef bazı kanalları bulama sıkıntısı var benim uydu antenim müstakil olmasına rağmen 5 , 6 kanalı bulamadı tv ayrıca sd kanallarr oldukça cansız ve silik bu seride tavsiye etmem
  • Sd kanalların cansiz olduğundan bahsetmissiniz ama renk ayarlarini yaptinizmi ?
    Kanal bulamama olayi bendede vardi tv8 fox hd tv7 hd hatirladigim kadarıyla bu 3 kanal bendede yok servisi aradim ayni sorundan yeni yazilim cikacagini söylediler. Genel olarak ben TV den memnun kaldim birebir kiyas yapmadigim için bbaşka markalar hakkında yorum yapamayacagim. Ama uydu yayinlari ve 1080p film izlerken yeteri kadar hoşnut olabiliyorum.

bildiğim kadarı ile 55 renk ayarında olması gerekiyor fazla olunca hd kanallarda insan suratları anormal oluyor denedim suratlar kızardı hdlerde.
  • Arkadaslar ps3 takili suan abartmiyorum ben lg samsungdda kullandim.. Ayarlarini iyi yaparsaniz tv harika.. Kalkip vestelle kiyaslayan be bi gun sonra tv yi satanlara lafim yok zaten:)) kendi uydusundan memnunum.. Sony telefonunuz varsa youtube dahil herseyi kablosz baglanti uzerinden rahatca tv den izlersiniz.. Film performansini tartismiyorum bile.
    Ben kisisel tercihim gayet memnunum.

• EypSngl kullanıcısına yanıt
    fb tv power tv semerkand hd flash tv semerkand tv gibii kanalları bulamayan tv ps3 oynasan ne ps5 oynasan ne bu kanalların hiç biri bu tv de yok ayrıca vestelin sd yayını bundan çok iyidir sd de .
  • O tv yi yillarca kullansam flash tv nin eksikligini fark etmezdim. Tesekkurler bilgi icin

Iyi forumlar:)

madem öyle renk kontrast parlaklık ayarlarını verebilirmisi bu tvnin ayrıca bazı kanallarda yok değil mi hala
    nasıl oldu kanallar bulundumu olmaya
    bazı kanallar uydu alıcısı tarafından bulunamadı değilmi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.