Şimdi Ara

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
602
Cevap
30
Favori
108.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba anakart ihtiyacınız varsa benim tvnin ekranı kırılmıştı onun kartını size uygun fiyattan verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverusta

Cihaz 3 senesi dolmayan SONY KDL-55W805C.

En kalitelisinden akım korumalı prizinden hdmi kablosuna herşeyine özen gösterilen pırıl pırıl cihaz.

Bir sabah açtım kumanda etki etmemeye başladı, sonra baktım tv'nin arkasındaki tuşlar da çalışmıyor. Hard reset attım işe yaramadı.

Cihaz açılıyor, hdmi 1'i gösteriyor, oraya ne bağlanırsa ekrana veriyor ancak ses yok, tuşlar da etki etmediğinden öyle kalıyor.

Sony servisi sağolsun cihazı aldıktan 12 gün sonra telefon etti, 10. günde daha cihaza bakmamışlardı.

Anakart değişmeliymiş, toplamda 1750 TRY

Benim düşüncem kendileri de ne olduğunu anlamamışlar, net açıklayamadılar çünkü, gece update yapmış elektrikler kesilmiş olabilir dediler.

Ben ki herşeyin kalitelisini uygun fiyata almaya çalışan insan, millete Vestel Arçelik aldırmayan insan 3 senelik olmayan sony'i çöpe atacak duruma geldi.

Şimdi ne yapılır ?

Çıkma anakart mı bulmak lazım, iyi bir tamirciye göstermek mi lazım ? Önerileri bekliyorum.
    merhaba anakart ihtiyacınız varsa benim tvnin ekranı kırılmıştı onun kartını size uygun fiyattan verebilirim.

• merhaba en son yaklaşık 1,5 sene önce tv ye sorunsuz kanal listesi aktarabiliyorken şimdi olmuyor.KD-55X8505C usb ye aldığım kanal listesini geri tv ye yükleyemiyorum daha önceleri defalarca yaptığım işlem bu sefer olmuyor kanal listesini tv ye aktarırken son onaydan sonra tam aktaracakken tv kendini kapatıyor tv kendini resetliyor. fabrika ayarlarına döndürüp denemekte istemiyorum sonrasında gene olmaz ise bedavaya ayarlarıda bozmuş olacağım bu durumun bir çözümü varmıdır acaba?
  • Uydu otomatik ayarlama menüsü içinde yeni hizmetleri tara seçeneği altında uydu ayarlarını sıfırla seçeneği var. Oradan sıfırlayın. Yine olmazsa, fabrika ayarları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 16 Ağustos 2020; 11:14:27 >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam benim televizyon sony kd49xe7005 bu kanal listesini yüklesem sorun olur mu ? kanallar 101 den başlıyor çünki bende sıfırladıgım zaman. özel mesaj olarak atmıştım ama özel mesajınız kapalı oldugu için atamadım hocam bende buradan alıntılayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

Merhaba hocam benim televizyon sony kd49xe7005 bu kanal listesini yüklesem sorun olur mu ? kanallar 101 den başlıyor çünki bende sıfırladıgım zaman. özel mesaj olarak atmıştım ama özel mesajınız kapalı oldugu için atamadım hocam bende buradan alıntılayım dedim.
    Yüklenmez listede modeliniz yoksa büyük ihtimal. Bir deneyin. Zararı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederim hocam deniyecegim umarım olur. Peki hocam olmaz ise nereden bulabilirim bu kanal listesini ? Kusura bakmayın sizide yoruyorum ama teşekkür ederim.

• Merhaba, w805 modelleri için ip tv izlememizin bi yolu yada programı var mıdır ss ip tv gibi. Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim 

• AAAQEEEQ A kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: AAAQEEEQ

Merhaba, w805 modelleri için ip tv izlememizin bi yolu yada programı var mıdır ss ip tv gibi. Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim 

Tv'nin uygulama mağazası ve uygulamaları verem eder. Android kutu almanızı tavsiye ediyorum. Ben şunu kullanıyorum, işimi görüyor. Siz son android sürüm yüklü bir kutu alın. 500 600 liralık bişey alın.

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008

İp tv uygulaması olarak bunu kullanıyorum... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nathnetwork.xciptv

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008OTTRUN IPTV Platformyoutube
    Easy to use OTT player for tvOS with multiple panels support. OTT Player app for Apple tvOS. Easy to use App. Fully Customizable and Brandable for OTT Service Providers App Store Link: https://apps.apple.com/us/app/xciptv-player/id1582085520
    https://www.youtube.com/watch?v=0Y4AlwdYxFo&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 1 Ekim 2022; 20:19:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Bu mesaj silindi.

Kanal listesini yükledim ama fox tv çalışmıyor sadece neden olabilir ?

• Televizyonu son yazılımına güncellemek için yukarıda verdiğim linkteki zip içindeki klasörü usbye atın, usbyi tvye takıp yönergeleri takip edin. bir 5-6 dk sürüyor. Tv en sonunda açılınca yazılım güncellendi uyarısına kadar bekleyin.

Tvnizin internete erişimini de kapatın bence. Boşa veri harcamasın. Bir tane android kutu alın tvye takıp kullanın. Televizyonun kendi interneti uygulamalrı sinir eder...

• @e-Militarist

hocam müsait olduğunuzda yeni kanal güncellemesi yapabilir misiniz? Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008 

• teşekkürler hocam zaman ayırıp uğraştığınız için. Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008  @e-Militarist i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 2 Ekim 2022; 8:39:40 >

iyi akşamlar, hocam Sony Channel Editor v1.2 Setup proğramı ile tv den almış olduğum kanalları düzenleyip USB belleğe attım, tv ye taktım fakat kanallar yüklenmiyor. şeklinde hata alıyorum.

Oysa USB bellek TV den kanalları alıyor, ne oluyorsa yukarıdaki proğramla düzenleme neticesini tv yüklemiyor, neden olabilir, tşk.

Edit; eksik bilgi düzenleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 24 Kasım 2022; 21:7:59 >
  • yimust kullanıcısına yanıt

Sony TV Channals Editor (FREE) ile düzenleyin. Bu uygulama daha pratik. Yine olmazsa haber verin, bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 25 Kasım 2022; 1:56:35 >

maalssf hocam, tv den kanal listesi alıyorum, USB belleği çıkarmadan tekrar TV ye yüklüyorum sıkıntı yok.

Nezaman Kanal editör ile düzenleyip tekrar USB belleği TV ye takıyorum fakat düzenlenmiş kanalları yükleyemiyor.Hata veriyor.

Sony Channel Editor v1.2 ile Sony TV Channals Editor (FREE) ayrı programlar, dikkatinizi çekerim.

Sony TV Channals Editor (FREE) ile de düzenleyince aynı hatayı mı veriyor?

• evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Başka bir USB ile deneyin ve diğer USB girişine takmayı deneyin. 2 tane giriş var. Son olarak, TV yukarıdaki listedeki tvlerden hangisi?

KDL 42 W 805B

2.USB yide denedim sonuç aynı, yükleme yapmıyor, galiba editör proğramından kaynaklanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 26 Kasım 2022; 22:5:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.