Şimdi Ara

SONY KDL-42W815B MODELİNİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
3.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kanallar arası geçişlerde sorun yaşanıyor mu? Geçiş hızı nasıl?
  • Hocam incelemenizi okumustum gecen aylarda ama denk gelince tekrar sormak istedim; aradan baya bi zaman gecti, bu zaman suresinde genel yorumunuz nedir tv ile alakali?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Hocam incelemenizi okumustum gecen aylarda ama denk gelince tekrar sormak istedim; aradan baya bi zaman gecti, bu zaman suresinde genel yorumunuz nedir tv ile alakali?

Gayet olumlu memnunum tvden sadece acılınca bi 10 snye konuta cevap vermiyor.
  • Arkadaşlar ben bu televizyonu 15 gün önce aldım , kullanıyorum...Bu forumda çok ayrıntılı bilgi yazdım...Çok memnunum....Asıl yazmak istediğim....Ben tam 3 ay aradım, bekledim, inceledim...Fiyatı 2200 Lira kibrit fiyatı gibi hiç inmedi...En son hepsi Burada Com dan aldım.. Bu gün Beylikdüzü Carefforun tam yanında MEDİA MARKETE GİTTİM...2200 Lira verdiğim televizyon 1899 Lira indirimde...KAPALI ORJİNAL AMBALAJINDA ALTI ADET GELMİŞ.....Şimdi eve geldim buraya yazıyorum. Nyeti olan hemen gidip alsın...Hafta sonunu beklemeyin...300 Lira iyi para...Yazdığım 815 dikkatle okuyunuz.....805 değil..Konu hakkında .kendi yazdığım yazıyı bulamadım...Notumu buraya ekledim...6 forumdaşıma faydam olsun..Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 15 Eylül 2014; 20:08:52 >

• Slm Arkadaşlar;

Malum 4A uydusuna geçeceğiz. Tüm kanalları frekansları değişecek.

Tarama yapmayı bilmiyorum. Taramayı nasıl yapabiliriz.

Adım adım yazmanız mümkün mü ?
  • Hiç bir şey yapmıyorsun...O televizyonu kullanıyorsan modem şifresini gir nete bağlan....Güncelleme geliyor....Tüm programlar, ayarlar....v..s...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Hiç bir şey yapmıyorsun...O televizyonu kullanıyorsan modem şifresini gir nete bağlan....Güncelleme geliyor....Tüm programlar, ayarlar....v..s...

Hocam hangi görüntü ayarlarında kullanıyorsunuz TV'yi? Ben de yeni aldım bu ürünü, standart ayarlarda arka ışık seçeneğini max yapmama rağmen tv'de hafiften bi matlık var gibi... Tam anlamıyla parlak değil, göz doyurmuyor. Canlı moduna alman lazım o zaman da fazla göz yoruyor. Sizde de böyle mi?
  • servis geldi kurdu gitti...Sonrada netten güncelleme geldi....bir defa değil bir kaç defa....Sonrası tertemiz pırıl pırıl görüntü....ne servis neden biz ayar yapmadık...Güncelleme geliyor...
  • Bu televizyonu HEPSİ BURADA COM. DAN 200 LİRA HEDİYE ÇEKİ İLE ALDIM... Hediye çeki hakkında açıklama yazıyorum...100 lira bir ay sonra diğer 100 lira diğer ay kullanılabiliyor...Ve sadece 1 hafta hakkın var...FALANCA EŞYA ALDIM KULLANIYORUM YOK.....Aldığın mal tutarı en az 300 lira olacak..O zaman 100 lira hediye çekini sadece bir hafta süre içinde kullanabiliyorsun..ÖZETİ ŞU....200 Lira iki parçalı çeki kullanmak için 30 ve 60 gün arayla iki defa en az 300 lira alım yapacaksın..Toplamı 600 Lira eder...Malı satarken bunları kimse söylemiyor..2200 Liralık televizyonu 200 lira ucuz aldım sanıyoruz...GERÇEK ÖYLE DEĞİL.........Bilginize....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 22 Eylül 2014; 22:20:38 >

• Her aldığım elektronik ürünü önce internetten incelerim ve sonunda alamadan yenisi çıkardı.
    Bu sever gittim gördüm direk aldım ve çıktım. Çok menunum görüntü kalitesi çok iyi.
    Bir tek bu 300 hz diğer rengi 400 ama ben bu rengi seviyorum.

Tv deki tek sorun türk tv kanallarının uygulamaları yok.
  • Selam Arkadaşlar;

Sony KDL-42W815B 42 televizyonum var. Son bir kaç gündür televizyonun kumandası ile televizyon arasında bağlantı olmuyor. Sanki donuyor.

Düğmelerin hiç biri tepki vermiyor. En fazla 30 saniye sonra çalışmaya devam ediyor.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Piller doludur.
  • xmonte kullanıcısına yanıt
    Televizyonun yazılımını güncelleyin
  • iyi akşamlar rahatsız ettim
    3000-4000 tl bütçeniz olsa hangi tv yi alırdınız
    saygılarla

bu ürünü almayı düşünüyorum ama
    http://www.hepsiburada....b850v&categoryId=163192,

benim için 3d hiç önemli değil olmasada olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.