Şimdi Ara

sony kdl 5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 32 V 5500 bir sony tv aldım ancak karanlık goruntulerde istedigim netlikte goruntu alamıyorum. Sony kdl 5500 modeli için en uygun tv ayarları konusunda bilgi sahibi olan ve bunu paylasabilecek bir uye varmııdr acaba ?

• Yayın kaynağın nedir? İsteğim görüntü değil derken bunu açabilir misin? Neresini beğenmedin, mesela pikselleşme mi oluyor yoksa karanlık bölgelerde detay mı gözükmüyor vs...
  • goruntu kaynagım uydu yayını...tv de pikselleşme olmuyor sadece gece ya da aksam goruntulerinde arka fonda siyah renk hakimse detay kayıpları oluyor.
  • yokmu bu konuda bilgisi olan arkadasım ?
  • uydu alıcınız ile tv arasındaki bağlantı kablonuzun kalitesi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musates

Arkadaslar 32 V 5500 bir sony tv aldım ancak karanlık goruntulerde istedigim netlikte goruntu alamıyorum. Sony kdl 5500 modeli için en uygun tv ayarları konusunda bilgi sahibi olan ve bunu paylasabilecek bir uye varmııdr acaba ?

merhaba

sorunu neden " Sony v4000/4210/4230/4500 bilgi paylaşım" başlık altında paylaşmıyorsun senin tv serisi bubaşlıktakinin devamı

• tesekkurler dostum...oradan da bir sonuc alamadım hayırlısı bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony 55XD9305 Panel arızası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 32V5500' de SD yayında pixelleşme olmuyor mu?
  • bende de 37v5500 var bilen birisi sd yayın için renk ayarlarını yazarsa çok memnun olurum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.