Şimdi Ara

SONY M5 ALARAK HATAI YAPMIS OLUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CUMLETEN SA...Gecen gunde telefon onerısı ıstemıstım lg htc sony gıt gelınden sonra sony de karar kıldım ama sony m5 modelındekı kronıklesmıs hataları yuzunden tedırgınım ....bilindigi gibi telı aldıktan ıkıncı gununde servıse gonderenlerı cok okudum forumlarda...benım buradakı avantajım vatan bilgisayar magazasından bu urunu alacagım orada kuzenım satıs elemanı pc bolumunde gorev yapıyor bana dedıgı sey eger urunu satın alıp ıcerıde bu urunu incelerken hata veya bır bozukluk gorursen bu urunu anında degıstırebılrsın dıyor yanı o an ıtıbarıyle urunun sıkıntılı oldugunu fark edersem anında degısım garantısı verıyor sizce bu durumda bu urunu yanı sony m5 alayımmı almayayımmı...Tavsiyelerınızı merakla beklıyorum sımdıden yorum atan arkadaslara cok tesekkur ederımmmmmm.........

• Sony ürünleri genel olarak daha iyi, en azından uzun süre geçtikten sonra, samsung gibi saçmalamıyor. Samsung s3 marka telefon, şu an arayan kişilerin isimlerini bile gösteremezken. Sony'nin sp modeli çok daha stabil çalışıyor.
  • evet kardesım bendede samsung s3 mini var rehberdekı kısı arayınca ısım gostermıyor...ve şimdide sarj bitti sarja taktım acılmıyor hıc bır tepkı yok yanı telefonsuz kaldım..... (:
  • texas_selim T kullanıcısına yanıt
    Sony ürünleri kaliteli fakat m5 e 2 telefoncu arkadaşım serisi kronik sorunlu olduğunu söyledi. Batarya problemi vs yaşanıyormuş. Bende hanıma m4 aldım şuan bi sıkıntı yok bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • M4 ARKADASIM ALDI COK IYI TELEFON ...
  • Bulabilirsen z3 alman daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 civarı adam akıllı bi sony bulamadım, m5 kronik problemli, c5 6 inc kim kullanacak o boyutu.
  • yarın gıdıyorum ıns almaya sony m5 vatandakı arkadasım 600 adet sattıgımızı ve bunlardan 300 tanesini arızalı oldugu ıcın gerı geldıgını soyledı ve bu sorunlar guncellemeyle beraber gecmedıgının hala devam ettıgını soyluyor .....teknosadakı arkadasta sattıgımız 10 adetten 1 adedi arızalı oldugunu soyluyor....
  • arkadaşlar merhaba 3 gün önce bimex ten sony m5 aldım telefonn şarjı 100%100 iken şarjdan çıkardıktan 2 dk sonra78 e düştü 2 gündür deniyorm ve kamera açarken kamera durduruldu. deyip kamera açılmıyor.bimex e götürüp gösterdem değişim hakkım ı kllanmak istedim sizce ne yapmalıyım. aynı değerde farklı telefon m alayım diyorm ama b özellikler olmyr. sadece benim telefonda sorn m var acaba yine m5 alayıp şansımı denesem mi ? saygılar
  • kardeşim iki gün önce ben vatandan aldım kronik skıntıları olan kapanma kamera ısınma sarj gibi sorunları yoktu urunu orada kutadan cıkartıp denemesını yaptım ama malesef wifi bakmayı unutttum wıfı acılmıyor degısıme gonderdım...sana tavsiyem güncellemesını yap yıne hatalkar devam edıyorsa degısıme gonder ama iki uc hafta bekleyeceksın servıse gıdecek yazılımsal bır durumsa yaparlar donanımsal ıse kesınlıkle tamır gormesın degısım ıste......rev 4 serili uretım almaya dikkat et en az hata onlarda cıkıyor benım wifi hatası sadece bende meydana geldı yoksa m5 den cok memnundum 1 gün kullandım deneme yaptım cok ıyıydı ısınma sorunu vardı guncelleme yaptım duzeldı sarj iyiydi guncellemeyle daha ıyı oldu kamera hatası hıc olmadı on arka deneme olarak bol bol foto cektım......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.