Şimdi Ara

SONY MDR-1R Kulaklık İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazımda da yazmıştım burn-in olayı tamamen gerçek. Bu kulaklık belli süreden sonra bomba oluyor. Bakın dengeli kulaklık arıyorsanız yüz defa söyledim söyleyeceğim de Sennheiser Momentum tam size göre. Mdr c900st de olabilir. Merak ettiğiniz kulaklıkların frekans tepkimelerine kulaklık modelini yazıp yanına "frequency response" yazarak görsellerden bakarak görebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazıkki sennheiser momentum bütçemi bir hayli aşıyor. MDR-1R'yi 300 tl'ye media markta gördüğüm için düşünmüştüm. Grado sr60e, sr80e düşünüyorum. Koss ksc75 dinledinizmi hiç ?

@Karanlık Ülke
  • SamirCakir kullanıcısına yanıt
    Açık kulaklık istiyor ve dengeli natural sesi olmasını istiyorsanız PX-100 alın. PX-100-II olmasın dikkat edin.
  • Grado Sr80e iyi bir seçim aslında. Amfiniz de var. Ama eğer cidden bulamazsanız dediklerime bi bakın.
  • Dün dayanamayıp Grado SR60e siparişini verdim, sr80e hiçbir yerde yok ne yazık ki. Aşırı derecede merak ediyorum bu kulaklığı, olmadı beğenmezsem satar px-100 alırım gibi görünüyor. Çok teşekkür ederim.

Belkde birde PX-100 alırım, ancak buda eski seri sanırım sadece gittigidiyorda var. Fiyat olarak 55 tl'yede var 94 tl'yede, hepsinde de orjinal yazıyor bildiğim kadarıyla sennheiser sahte ürün bir hayli fazla piyasada. Bunlarda sahte olabilirmi acaba ?

Son olarak elimde zaten Koss ksc75 varken px-100 almaya değermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 19 Mart 2016; 20:58:24 >
    MDR1 R yi hangi mm de 300 liraya gördünüz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

MDR1 R yi hangi mm de 300 liraya gördünüz acaba?

Mediamarktta istanbul pendik pendorya mağazası ancak önceki mesajlarımda yazdığım gibi teşhir ürünü.

Sennheiser varken Koss'un lafı geçmez. Koss'un o tüm modelleri 80'lerden kalma.
  • bunun yeni versiyonu olan sony mdr1abt aldım.
    ldac denen bir özelliği var. yüksek kalitede ses dinlemek için illaki sony cep telefonu mu gerekcek?
    yoksa iphone a da gelir mi bu ldac özelliği?

yada iphone dan flac yada apple lossless çalsam . yüksek kalitede iletir mi bu kulaklık. teşekkürler

http://www.sony.com.tr/electronics/kafa-bantli-kulakliklar/mdr-1abt/specifications
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt
    4 Hz - 100.000 Hz (birlikte verilen kulaklık kablosu kullanılırken)

Buna dikkat edin. Birde sesi hakkında yorum yapabilir misiniz? Sorunuza gelince bu tamamen reklam amaçlıdır. Yoksa bağlanılan her cihazda cihazın içinde donanıma göre ses verecektir. Yoksa özel bi durum yok.
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt
    LDAC olayı LDAC uyumlu sony ürünleri ile çalışır. Mesela zx-2 walkman gibi. Bu teknoloji bt ile yaşanan kayıpları en az seviyeye çekiyor.
  • Arkadaşlar Skullcandy Crusher ve bunun arasında kalmış durumdayım, önerileriniz nelerdir?
  • ravenK kullanıcısına yanıt
    Müzik tarzınız nedir? Bahsettiğiniz kulaklığın basları daha belirgin. Tam Hip-Hop, Trance, Rock, Techno, R&B kulaklığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 22 Mayıs 2016; 16:36:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Müzik tarzınız nedir? Bahsettiğiniz kulaklığın basları daha belirgin. Tam Hip-Hop, Trance, Rock, Techno, R&B kulaklığı.

Metal müzik dinliyorum en çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravenK -- 22 Mayıs 2016; 16:44:43 >
    Ses sahnesinden ziyade basa önem veriyorsanız söylediğiniz kulaklık iyi. Merak ettiğiniz bir şey olursa Google'da kulaklık modelinizi yazıp yanına "Frequency Response" yazıp görselle bakarsanız kulaklığın teknik değerlinden çok makinalarla ölçülmüş gerçek değerleri bulabilirsiniz. Kullanıcı yorumları almayı unutmayın ama fazla da aldanmayın bazen hakkını yiyebiliyorlar. Gene metal dinliyorsanız bass ağırlıklı seviyorsanız seçtiğiniz kulaklık iyi.
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, peki nereden alabileceğime dair bir bilginiz var mı? Amazondan getirtmeyi düşündüm çünkü internette bulamadım
    Türkiye'de yoksa Amazon.co.uk'tan alabilirsiniz. Fiyat limitini aşmadığı sürece sorun çıkmıyor. Türkiye'ye gönderen yorumları iyi satıcıdan alın.

• Merhaba..

Konusu açılan kulaklığın bende bir üst modeli olan Sony MDR-1RNC var. Ürün bana hediye geldi ve hiç kullanılmadı sıfır duruyor. Almayı düşünen arkadaşlar olursa PM den yazabilirler. İsteyene resim atarım..
  • Bycesurr kullanıcısına yanıt
    O ürün kullanılmaz mı ya? Başından beri asıl istediğim ürün. Dışarıda otobüste kullanıp izolasyon yapıyor mu diye deneme şansınız var mı?

• Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Hocam buraya link attım. İstersen burdan bakabilirsin. Ürün sıfır ve en alttaki resim ürüne ait.

https://forum.donanimhaber.com/m_118712305/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.