arkadaşlar biliyorum cx300, olmadı mx200 filan tavsiye edeceksiniz ama gittigidiyorda çok uygun fiyata buldum ve bunu kendim için değil, bir tanıdığa alıyorum, sony olsun diyor başka bişey demiyor alsam mı? çok beklentisi olmayan birini tatmin eder mi? teşekkürler..
Sony MDR E818 = İnsanı madara eder.Şaka bi yana arkadaşın illa sony istiyorsa al.Tavsiye edilecek kulaklıkları madem öğrendin karar senin güzel kardeşim.
MDR-E818 fiyatı araştırırken bu konuyla karşılaştım, 1 yılı aşkın süredir, iyi bass verdiği intibaıyla aldığım Sennheiser Mx200 kulaklığı kullanıyorum. Bir arkadaş MDR E818 almış, ikisini farklı birçok cihazda karşılaştırdım. Mx200'e göre Daha yüksek, daha net ve müthiş bass'lı bir kulaklık.. Keşke onu görmüş, onu tercih etmiş olsaymışım, diyorum. Ama, Cx300'ü bilemiyorum. Gittigidiyor'da, 34 TL'den 150 TL'lere kadar Cx300-II var. Ya, birileri çok kazanıyor bu işten, ya da başka birileri çakma ürünleri uygun fiyatla piyasaya sürüyor, anlamadım..
2007 konusunu hortlatmışsın , öncelikle bu yüzden seni tebrik ederim .
Gittigidiyor sitesinden alışveriş yapma , Fiyatı yüksek olanlar orjinaldir diye bir kaide yok , %95 Sahte ürün satılıyor o sitede .
Cx300 e vereceğin paraya , Cx300 den daha iyi kulaklıklar alabilirsin Fiyat/Performans açısından .
Bütçeni ve ne tarz dinlediğini yazarsan , forumdaki arkadaşlar ve ben yardımcı olmaya çalışırım .
@kapıcıizzet Bir tebrik daha istiyorum senden :)
Zira, 2007'de yazılıp, 2011'de hortlattığım konuyu, 2014 sonlarında tekrar hortlatacağım. :)
Ben, bir yerlerden aldığım istihbarat doğrultusunda -belki bulabilirim umuduyla- yeniden bu kulaklığı ararken bu konuya rastladım. İlk defa karşılaştığım bir konuymuşcasına okudum, işin garibi, ve senin alt taraftaki mesajında kendi ismimi görünce şaşırdım cidden :)
Ben fiyatları 30TL'yi aşan kulaklıklara bak(a)mıyorum. 90'lı yılların Sony Walkman'lerinde kullanılan kulaklıklardaki bas/tiz kalitesini, eşdeğer fiyat aralığındaki başka hiçbir kulaklıktan alamıyorum. O fiyat aralığında Sony MDR-E serisi ürünler varken de bana eş kaliteyi sunabilecek bir kulaklığa 80-90 TL vermek de istemiyorum açıkçası (hoş, vermek istesem de, verebileceğim bir para değil.)
Dinlediğim tarzı sormuşsun. Daha ziyade enstrumental parçalar ile iyidir aram, ve parçalarda kullanılan her enstrumanın sesini hakkıyla duymak isterim. Not: Yeni tarz kulak içi (lastikli) kulaklıklardan hazzetmiyorum. Dışarı ile tüm irtibatım kesiliyor. :)