Şimdi Ara

SONY MDR-RF5000K 2.4GHz RF Kablosuz Kulaklık kullanım sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony MDR-RF5000K 2.4GHz RF Dijital iletim özelliğine sahip Kablosuz Kulaklık aldım. Herşey gayet güzel çalışmakta. Ses kalitesi, çekim mesafesi vs. gerçekten iyi. Fakat USR 9108 kablosuz modem kullanıyorum ve kulaklık çalıştığı süre boyunca modemin kablosuz özelliği iptal oluyor. Laptop, PS3 vb. cihazlar modemi göremiyorlar.

Hem kulaklık hemde modemin 2.4Ghz frekansta olmasından dolayı bu oluyor sanırım fakat bunun bir çözümü olmalı. İşin içinden çıkamadım yardımlarınızı bekliyorum.

• Konu hakkında bilgi sahibi olan kimse yokmu??
  • Selam usta. Sorunu çözdün mü? Bende bugün aldım ve bendede aynı sorun var. Ben şuan araştırıyorum. Sorunu çözdüğümde sanada haber veririm. Eğer sende birşey bulursan paylaşırsan sevinirim..
  • tekrar selam, sorunu çözdüm. sebep dediğin gibi aynı frekansı kullanmalarından dolayı yapman gereken modem ayarlarından kanal ayarını değiştirmek. mesela benim modem kanal 11 i kullanıyordu ben onu 2 yaptım ve canavar gibi çalışıyor.

hadi ii dinlemeler..
  • bende sorunu çözdüm..modemin ayarlarını ellemedim hiç..kulaklığın şarj standında arkada frekans düğmesi var..ona bir kere basınca ve kulaklık üzerindeki frekans tuşuna birkez basınca yeni temiz kanala otomatik geçis yapıyor ve modem sorunsuz çalışıyor..
  • bu kulaklığı kullanıp tavsiye eden var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitmanority

bende sorunu çözdüm..modemin ayarlarını ellemedim hiç..kulaklığın şarj standında arkada frekans düğmesi var..ona bir kere basınca ve kulaklık üzerindeki frekans tuşuna birkez basınca yeni temiz kanala otomatik geçis yapıyor ve modem sorunsuz çalışıyor..

Bende de aynı sorun var, kulaklık çalışmaya başlayınca evde bilgisayarlarin modemle bağlantısı gidiyor. Bu şarjın üzerindeki ve kulaklığın üzerindeki düğmeye basma olayını her seferinde mi ? yapıcaz. Senin dediğini yaptım oldu ama her seferinde yapacaksak kullanımı zor olacak galiba.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guzzle

quote:

Orjinalden alıntı: hitmanority

bende sorunu çözdüm..modemin ayarlarını ellemedim hiç..kulaklığın şarj standında arkada frekans düğmesi var..ona bir kere basınca ve kulaklık üzerindeki frekans tuşuna birkez basınca yeni temiz kanala otomatik geçis yapıyor ve modem sorunsuz çalışıyor..

Bende de aynı sorun var, kulaklık çalışmaya başlayınca evde bilgisayarlarin modemle bağlantısı gidiyor. Bu şarjın üzerindeki ve kulaklığın üzerindeki düğmeye basma olayını her seferinde mi ? yapıcaz. Senin dediğini yaptım oldu ama her seferinde yapacaksak kullanımı zor olacak galiba.
    Teşekkürler.

Malesef her seferinde yapmak gerekiyor..

• Aradığım cevabı burada buldum sanırım.... Soru aşağıda...

http://forum.donanimhaber.com/m_29649155/mpage_1/key_//tm.htm#29649155
  • biraz araştırdım bu kablosuz kulaklık işini ama kafam karıştı... nasıl tavsiye eder misiniz ?
  • ben anlamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.