Şimdi Ara

Sony MDR-V6 Kulaklık Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu kulaklığı nereden alabilirim?internette yazanlara göre sahteci çokmuş,gittigidiyorda var ama orjinalmidir acaba?linki bu:http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/sony-mdr-v6-mdr-v6-dj-kulaklik-muzik-dinle-mdrv6-47068710

yoksa amazon da 65 dolara var oradan mı getirsem

• Zaten orjinal olsa bile tükenmiş , amazondan varsa imkanın getirt . Hiç olmazsa replika olma ihtimali olmaz .
  • peki amazondakiler orjinalmidir,onu nasıl anlıycaz?bide istanbulda bu ürünleri satan bi mağaza yokmudur?
  • http://www.amazon.com/Sony-MDR-V6-Monitor-Headphones-Voice/dp/B00001WRSJ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1321789351&sr=8-1

Linkini verdiğim kesinlikle orjinaldir . Gözü kapalı alabilirsiniz .

Ülkemizde satan mağaza olabilir ama fiyat olarak elbet amazon fiyatına göre çok üst seviyede olacağını düşünüyorum .
  • hocam kesin orjinaldir dimi bu?satıcıya baktım sony diyo sanırım sony kendi satıyo ama daha önce amazondan hiç alışveriş yapmadım pek bilgim de yok
  • Kesin orjinal . Alışveriş konusunda kafanıza bir şey takılırsa sorabilirsiniz .
  • Bir de Türkiye'ye gönderseler süper olacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokıa hs-7 kulaklık..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: E2

Kesin orjinal . Alışveriş konusunda kafanıza bir şey takılırsa sorabilirsiniz .

sağolasın gümrükte sorun olmaz herhalde hsbc globebox ile getiricem bu arada grado sr-60 a döndüm
  • Bildigim kadariyla çok süper bir kulaklik. Ama orjinalini bulmak lazim ve zor bulunuyor.
  • Türkiye'ye geliyor mu acaba?
  • Hort olacak ama ürünü almak istiyorum.

Amazondan nasıl alabilirim veya Türkiyede satan var mı
  • Ürünün sahteleri de orjinaller kadar yaygın, ancak amazon.com llc orjinalini satmaktadır ancak türkiye'ye doğrudan gönderimi yok.

Diğer satıcılardan olan DependableResource Türkiye'ye gönderim yapıyor.
    Sipariş tutarı aşağıdadır.

Order Summary
    Items: $79.99
    Shipping & Handling: $57.98
    --------------------------------------------------------------------------------
    Total before tax: $137.97

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuduk -- 3 Aralık 2012; 1:06:46 >
  • www.hepsisony.com a bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.