Bildirim
Sony mdr xb 910 kullananlar ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun ve film için pek tavsiye etmem çünkü bass ağırlıklı müzikler için yapılmış dehşet bassları olan bir kulaklıktır. Ama bass sizin için çok önemliyse başka kulaklık bakmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulaklığı avm de deneme imkanım oldu, müzik konusunda beğendim basslar çok sağlam ama bunu alıp oyun-film için başka kulaklık almak istemiyorum almışken 1 tane olsun -
Müzik içinde kullanacaksanız vede kulağınıza hitap etmişse bence alın. Çünkü müzikte damak tadı gibi farklıdır. Ama söylemeden geçemem kulaklık şahane ve kulak pedleri aşırı rahat beğendiğim ve önerdiğim bir kulaklıktır kendisi gibi.
Arkadaşlar bende mdr-7510 var hem.film hemde müzik açışından biçilmiş kaftan. Hee bas konusunda tabiki 910 kadar değil ama tatmin edici derecede. Tiz ve midler inanılmaz derecede mükemmel. Eğer duşunen varsa çok kullanmadım.herşeyiyle.duruyo.amerikadan geldi. Sıfırı 200 dolar civarında. İlgilenen olursa kesinlikle yardımcı olurum
Arkadaşlar xb800 gelicek bana fazladan 300 tl ye vericem. Sıfır kutusunda gelicek. İsteyen olursa pm den yazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- logitech g435 alınır mı
- kulaklığın sesi azaldı
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- airpods seri no sorgulama
- qcy melobuds pro
- bluetooth kulaklık önerisi
- en iyi kablolu kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X