Şimdi Ara

Sony mdr xb 910 kullananlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, kullananlar var mı görüşlerinizi paylaşın ltfen? Ses kartına bağlayıp oyun ve film için nasıl gider?

• Oyun ve film için pek tavsiye etmem çünkü bass ağırlıklı müzikler için yapılmış dehşet bassları olan bir kulaklıktır. Ama bass sizin için çok önemliyse başka kulaklık bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklığı avm de deneme imkanım oldu, müzik konusunda beğendim basslar çok sağlam ama bunu alıp oyun-film için başka kulaklık almak istemiyorum almışken 1 tane olsun
  • ashdod A kullanıcısına yanıt
    Müzik içinde kullanacaksanız vede kulağınıza hitap etmişse bence alın. Çünkü müzikte damak tadı gibi farklıdır. Ama söylemeden geçemem kulaklık şahane ve kulak pedleri aşırı rahat beğendiğim ve önerdiğim bir kulaklıktır kendisi gibi.

• Arkadaşlar bende mdr-7510 var hem.film hemde müzik açışından biçilmiş kaftan. Hee bas konusunda tabiki 910 kadar değil ama tatmin edici derecede. Tiz ve midler inanılmaz derecede mükemmel. Eğer duşunen varsa çok kullanmadım.herşeyiyle.duruyo.amerikadan geldi. Sıfırı 200 dolar civarında. İlgilenen olursa kesinlikle yardımcı olurum

• Arkadaşlar xb800 gelicek bana fazladan 300 tl ye vericem. Sıfır kutusunda gelicek. İsteyen olursa pm den yazsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.