Şimdi Ara

Sony MDR-XB910 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz hortlartmak gibi olacak ama görmüşken bilgi vermek istedim,

xb910'u 1 ay önce aldım, 450 tl gibi bir etiketi vardı sanırsam. Yoğun bass temel etkendi , bir de sony markasına bir sempatim var.

+ 'ları ,

-İzolasyon harika , yoğun olarak dışarıda, gürültülü ortamlarda kullandım.
    -Kablo , malzeme kalitesi bence gayet iyi.
    -Bass doyuruculuk/yoğunluğu gerçekten harika , ama güzel bir beslemeyle. Ben ASUS Zenfone 6 'da kullandığımdan beklediğimden daha düşük ses seviyesi aldım , ama ses kalitesi değil ses seviyesi ,çünkü evde kullandığım sony müzik seti'nin çıkışına bağladığımda , şöyle söyliyim 50% ses seviyesinde kulaklık kulaklarınızda ileri geri oynuyor, dış dünyadan tamamen izole yoğun bass'ın keyfini tadıyorsunuz.

- 'leri,

-Ortalama 1 saatten sonra terleme yapıyor.
    -Güçlü bir beslemeyle kullanmayacaksanız ses seviyesi tatmin etmeyecektir(beni etmedi).
    -Fiyat/Performans tartışılabilir.
    -Gerçekten büyük :) .
    -Kafa üstü kısmı bazen acıtıyor.

Sonuç , 1 ay sonra kulaklığı kardeşime hediye ettim :) , o benden daha çok sevdi ,Amerika'da yaşayan birine Türkiye'den alınma kulaklık hediye ettik o biraz garip oldu :) . Fiyat/Performans anlamında tartışılır bir kulaklık olduğu çoğu site/forumda belirtilmiş , o fiyat seviyesinde çok bir deneyimim olmadı, elektro marketlerde vitrin ürünlerini denedim , ama onlarda da besleme yetersizdi o yüzden en iyi tavsiyenin besleme kısmını çözmek olacağını düşünüyorum, ben biraz da görünce gaza gelip aldım , pişman da olmadım , ama güzel bir beslemeye ihtiyacı olduğu aşikar , biraz bütçe yükseltip iyi bir playerla birlikte Crossfade M-100 düşünüyorum , çünkü çok içimde kaldı :).

• Arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce bu kulaklığı satın aldım fakat beni tatmin etmedim. Kulaklığı satıyorum. Fiyat 400 TL. Almak isteyen olursa benimle iletişime geçebilir.
  • raptak R kullanıcısına yanıt
    Nesinden tatmin olmadıysan belki yardımcı olurum. Ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.