Biraz hortlartmak gibi olacak ama görmüşken bilgi vermek istedim,
xb910'u 1 ay önce aldım, 450 tl gibi bir etiketi vardı sanırsam. Yoğun bass temel etkendi , bir de sony markasına bir sempatim var.
+ 'ları ,
-İzolasyon harika , yoğun olarak dışarıda, gürültülü ortamlarda kullandım. -Kablo , malzeme kalitesi bence gayet iyi. -Bass doyuruculuk/yoğunluğu gerçekten harika , ama güzel bir beslemeyle. Ben ASUS Zenfone 6 'da kullandığımdan beklediğimden daha düşük ses seviyesi aldım , ama ses kalitesi değil ses seviyesi ,çünkü evde kullandığım sony müzik seti'nin çıkışına bağladığımda , şöyle söyliyim 50% ses seviyesinde kulaklık kulaklarınızda ileri geri oynuyor, dış dünyadan tamamen izole yoğun bass'ın keyfini tadıyorsunuz.
- 'leri,
-Ortalama 1 saatten sonra terleme yapıyor. -Güçlü bir beslemeyle kullanmayacaksanız ses seviyesi tatmin etmeyecektir(beni etmedi). -Fiyat/Performans tartışılabilir. -Gerçekten büyük :) . -Kafa üstü kısmı bazen acıtıyor.
Sonuç , 1 ay sonra kulaklığı kardeşime hediye ettim :) , o benden daha çok sevdi ,Amerika'da yaşayan birine Türkiye'den alınma kulaklık hediye ettik o biraz garip oldu :) . Fiyat/Performans anlamında tartışılır bir kulaklık olduğu çoğu site/forumda belirtilmiş , o fiyat seviyesinde çok bir deneyimim olmadı, elektro marketlerde vitrin ürünlerini denedim , ama onlarda da besleme yetersizdi o yüzden en iyi tavsiyenin besleme kısmını çözmek olacağını düşünüyorum, ben biraz da görünce gaza gelip aldım , pişman da olmadım , ama güzel bir beslemeye ihtiyacı olduğu aşikar , biraz bütçe yükseltip iyi bir playerla birlikte Crossfade M-100 düşünüyorum , çünkü çok içimde kaldı :).
Arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce bu kulaklığı satın aldım fakat beni tatmin etmedim. Kulaklığı satıyorum. Fiyat 400 TL. Almak isteyen olursa benimle iletişime geçebilir.
raptakR
kullanıcısına yanıt
Nesinden tatmin olmadıysan belki yardımcı olurum. Ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme