|
Sony mekânsal ses sunan iki ses barı tanıttı
-
-
olayın kısaca özeti şu !!!
sadece 2 kulağı olan insan için
bu ne anlama geliyor derseniz !
5+1 i (veya 9+1 i ) bir ONE-BOX haline getirmişler ! -
ses, kulaklık konusunda uzman arkadaşlara bir sorum olacak.
hem ortam sesini hem de dinlediğim müziğin sesini duyabileceğim bir kulaklık var mı?
-
Arka kısmı açık kulaklıklar var onlardan alabilirsiniz. Open back diye geçer. Müzik sesini dışarı da malesef kapalılara göre fazla verir.
Veya gürültü engelleme özelliği olan bazı kulaklıklarda ortam sesini mikrofondan içeriye verme oluyor, örneğin Sony'lerde var ama ben şahsen müzik sesinden ortamı pek duyamadım.
-
Sorunu yanlış anlamadıysam aradığın özellik Anker Q30 modelinde var. Ortam sesi modu mevcut, Anker bunu "şeffaflık modu" olarak adlandırıyor. Aynı özelliği Samsung Galaxy Buds Plus kulak içi kulaklıkta kullanıyorum. Çok işlevsel bir özellik gerçekten. Biriyle konuşacağın zaman kulaklıkları çıkarmana gerek kalmıyor. Kafaüstü kulaklık modellerinde de bu özelliği ararken Anker Q30 modeli çıktı karşıma. Tabi farklı markalar da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sscarface -- 23 Ağustos 2022; 21:32:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
rtings.com da ki incelemeye göre;
EKSİLERİ
Bas ve tiz ayarı yok.
Grafik EQ yok.
Düşük bas eksikliği var.
Geniş mekanlar için uygun değil.
Her zaman söylüyorum; ses barları fiziksel ayrı ayrı 5.1 ya da 7.1 hoparlörlerin yerini tutamaz, mecburen mekanı dar olanlar tercih edebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 24 Ağustos 2022; 11:35:48 >
-
Doğru sorraund olayı olmuyor bende samsung q950a vardı sattim şimdi gerçek 5.1 ariyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an 2 yaşındaki çocuğum nedeni ile kaldırmış olsam da genel olarak bir önceki seri kullanıcısı olarak ses kalitesi beni gayet tatmin ediyordu, bu arada küçük bir not: ilaveten arka hoparlörleri de ekstradan almıştım...
-
Jabra elite 65t, 65t active, 75t, 85t, vs vs....
Edit: 65t modelini kullanıyorum, tartışmasız bugüne kadar kullandığım en iyi konuşma performansına sahip tws kulaklık. Müzik performansı tatmin edici düzeyde. Tavsiye edebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsasHakkındaMütalaa -- 26 Ağustos 2022; 2:3:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mekansal ses üretmek yerine gerçekten mekana ses sistemleri monte edilebilir bence. Sadece bir odaya değil binanın geneline hatta.https://www.loxone.com/trtr/urunler/audioserver/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X