Şimdi Ara

Sony MEX-N4000BT VE ASUS TABLET (ANDROİD, IPAD, IPHONE UYUMLU OTO MULTİMEDYA SİSTEMİ ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
3
Favori
6.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracınızın orjinalinde direksiyon kumanda tesisatı varsa, araya bir devre yaptırarak bu tesisatı sony teyp ilede kullanabilirsiniz

Benim gibi eski bir aracınız varsa sony nin kendi çıkardığı ama tr de artık bulunmayan direksiyon kumandasını alabilirsin
    https://www.google.com.tr/search?q=sony+direksiyon+kumandas%C4%B1&client=tablet-android-asus-rev&hl=tr-TR&source=univ&tbm=isch&tbo=u&sa=X&ei=tlrRVKuGBcvnavzCgdgO&ved=0CCQQsAQ&biw=602&bih=963

Yada başka bir aracın(clio vs)kumandasını uydurmaya çalışırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracımda direksiyondan kumanda var. Tableti göğüse sabitledim sadece boyama işi kaldı ardından teyp olayına girişicem bitince rsim paylaşırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin iş olur o zaman :)

Arkadaşın verdiği eposta adresi ile iletişime geçip gereken parçayı alabilirsin

Böylece tam bir sistemin olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

Senin iş olur o zaman :)

Arkadaşın verdiği eposta adresi ile iletişime geçip gereken parçayı alabilirsin

Böylece tam bir sistemin olur
    Ben de bugün cihazı taktırdım Peugeot 206+ arabama. Hakikaten çok güzel özellikleri var. Ama hafıza problemi bende de var, kontağı kapattıktan sonra tüm ayarlar sıfırlanıyor. Birkaç kişi bahsetmiş, kabloları ters bağlayın diye, bahsettiğiniz hafıza problemi bu mudur? Bir de kontak kapanınca otomatik kapanması gerekmiyor mu? Otomatik kapan ayarını yaptım 30 sn sonra kendi kapanıyor ama kontağa bağlı değil. Kendim anlamam, elektrikçiye bağlattım, tekrar gitmek gerekecek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5W1H -- 7 Şubat 2015; 17:01:33 >
  • 5W1H 5 kullanıcısına yanıt
    Kabloları ters çevirince düzelmesi lazım, kontak kapanınca teyp kapanır özelliği bende yok ama ben elektriği çakmaktan alıyorum burada sürekli 12v var (kontak tan almak sizin dediğinizi yapabilir belki)

30 sn olayı için teyibi önce biz kapatıyoruz( kapatma düğmesine biraz daha basılı tutarsanız, komple kapanıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 7 Şubat 2015; 23:37:46 >
  • quote:

Kabloları ters çevirince düzelmesi lazım, kontak kapanınca teyp kapanır özelliği bende yok ama ben elektriği çakmaktan alıyorum burada sürekli 12v var (kontak tan almak sizin dediğinizi yapabilir belki)

30 sn olayı için teyibi önce biz kapatıyoruz( kapatma düğmesine biraz daha basılı tutarsanız, komple kapanıyor)
    Bende 4 gün önce bağlattırdım bir kaç sorum olacak. Pek fazla kullanmaya vaktim olmamıştı bugün radio olarak kullanırken farkettim kaydettiğim kanal aracı kapatıp açtıktan sonra kayboluyor. Direksiyon kumandasını aktif etmek istiyorum bir aparattan bahsetmişsiniz fakat orjinal tepyteki sokete teybin yanında verilen çeviri kabloyu kullanarak bağladım onunda girişi uymadığından kabloları keserek eşleştirdim direksiyon kumandasını çalışmıyor aktif etmek için ne yapmam gerekiyor nasıl bir parça internette Direksiyon Kumanda Adaptörü olarak geçen parçadan mı bahsediyorsunuz oldukça pahalı buldum bunları çünkü.
    Araç peugeot partner tepee

• Burak Özkan B kullanıcısına yanıt
    aracınızın orjinalinde dreksiyon kumandası var ise, bununla teyp arasına başka bir elektronik devre koyarak islevsel hale getirebilirsiniz (yukarıda arkadaşın verdiği eposta ile iletişime geçebilirsiniz)

teyip kabolarından kırmızı olan kabloya, kontaktan aldığınız elektriği-- teyipteki sarı kabloya ise araçtaki sürekli 12v olan kabloya bağlamanız gerekli
    yada teybi düz bağlayacaksınız ( sarı ile kırmızı kabloyu, direk 12 v vereceksiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 11 Şubat 2015; 9:19:22 >
  • Kutu içinden harici mikrofon çıkıyormu? Ben Altea aracıma almayı düşünüyorum. Fakat aracım iso soketli. Kutu içinden çıkan soket nasıl? Radyo girişi nasıl? Bir de kutudan teyp için metal kızak çıkıyormu? Kumandası yok sanırım eski teypi olanlar bunda oluyor demiş birisi bende eski teyp de yok tek kumanda satılırmı :)

• Bu arada tableti konsola sabitledim altına teyp alınacak sadece
     Sony MEX-N4000BT VE ASUS TABLET (ANDROİD, IPAD, IPHONE UYUMLU OTO MULTİMEDYA SİSTEMİ )

•  Sony MEX-N4000BT VE ASUS TABLET (ANDROİD, IPAD, IPHONE UYUMLU OTO MULTİMEDYA SİSTEMİ )
     Sony MEX-N4000BT VE ASUS TABLET (ANDROİD, IPAD, IPHONE UYUMLU OTO MULTİMEDYA SİSTEMİ )

• magicbass kullanıcısına yanıt
    Kutudan harici Mikrofon çıkmıyor
    Teyp İSO sokete uygun geliyor(yinede kontrol edilmeli kablo sıralamasına)

Kızaklı ( yarım kızak var ve teybi kızaktan çıkaracak aparatlarıda kutudan çıkıyor)

Kumanda servisten vs alınabilir
    Radyo girişi normal

Direksiyon kumandasını kullanabilmek için araya bir devre yaptırmak gerekli

• Teşekkürler. Senin araca tableti monteleme işi olabilir gibi. Konsol sökülecek teypin olduğu ve alt tarafında yer var gibi orası tablete uygun kesilecek. Kalıpı oraya yerleştireceksin altında da teyp olacak. Ben kendim yaptım yapabilirsin sende

• magicbass kullanıcısına yanıt
    Evet senin uygulama çok başarılı

Benim teyp üstü göz hizasının çok altında kalıyor, yere bakıyormuşsun gibi ve arkadakiler rahat göremiyor

İleride gösterge uzantısı gibi görünecek şekilde sabitleme düşüncem var, bakalım

• Biraz meşakkatli olabilir ama kalorifer ve ışıkların olduğu yeri teyple yer değiştirebilirsen olabilir aslında. Ama işi bilmen gerekiyor yada bilene yaptırman gerekiyor. Youtube da vardı yerlerini değiştiriyorlar kolay gözüküyor ama adamların işi o

• Hocam teyp e harici mikrofon takılabiliyormu arkada çıkışı var mı mikrofon için?

• Doğrudur teybin arkasında, harici mikrofon girişi var

• quote:

Doğrudur teybin arkasında, harici mikrofon girişi var
    Abilerim ben de 2012 Kangoo'ya bu teypi almaya çalışıyorum. Orijinal hoparlörler kalacak, nasıl bağlatayım ? Üründen memnun kalır mıyım ?
  • Teybin soket yapısıı, universal soket diye geçiyor

Eğer Aracınla uygun ise ek bir işleme gerek yok, eskiyi çıkar sony yi tak

Soket yapısı farklı ise biraz tadilat gerekebilir

Ses kalitesine gelince, teyp ten yana sıkıntı yok, temiz ve güzel ses alabilirsin ama bu tek taraflı bir iş değil, hoparlörlerinde kaliteli olması gerekiyor
    Bu sebeple eski sese göre, atla deve fark olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 14 Mart 2015; 0:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

arkdaşlar kutuda ve herhangi bir yerde yazmıyor ama bu cihaza direksyon kumandası montajı yapılıyor. corsa c ye bağladım 45 tl ye mal oldu.

cherno359@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz. kendisi güvenilir.

2006 Fiesta arabama dün taktırdım. kasetçalardan sonra araba bile fark etti durumu direksiyon kumandası icin siparis verdim yarın taktırcam.arabanın kendi orijinal hoparlorlerinden ses iyi geliyor ama degistirmem gerekir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan1905GS

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

arkdaşlar kutuda ve herhangi bir yerde yazmıyor ama bu cihaza direksyon kumandası montajı yapılıyor. corsa c ye bağladım 45 tl ye mal oldu.

cherno359@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz. kendisi güvenilir.

2006 Fiesta arabama dün taktırdım. kasetçalardan sonra araba bile fark etti durumu direksiyon kumandası icin siparis verdim yarın taktırcam.arabanın kendi orijinal hoparlorlerinden ses iyi geliyor ama degistirmem gerekir mi?

bende orjinallerle kullanıyorum ama arkaların değişmesi lazım. arkalara önlere ayrı ayrı ses ver zaten anlarsın değişip değişmemesi gerektiğini

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.