Şimdi Ara

Sony mi ? Panasonic mi? Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb. Arkadaş bi kamera almak üzereyim ve acil karar vermem gerekiyor. Sizlerinde fikirlerine başvurayım dedim.
    Sizce Aşağıdaki İki Modelden hangisini almalıyım ? Hangisi daha iyidir. Yardımcı olursanız sevinirim.

PANASONIC SDR H250 HARD DİSK VİDEO KAMERA + ÇANTA HEDİYE (TÜRKÇE MENÜ)

SONY DCR-SR36E HARD DİSK VİDEO KAMERA (TÜRKÇE MENÜ) + SONY ÇANTA HEDİYE

• s.a
    20 gun once aldığım sony SR 36E SIFIR GİBİ DEMİYORUM ZATEN SIFIR SADECE 10 GB VERİ ÇEKTİĞİM 40 GB HARD DİSKLİ KAMERAMI AMERİKADA GELECEK LAPTOP İÇİN SATMAK İSTİYORUM.SONY EUORASİA GARANTİLİ OLUP DEDİĞİM GİBİ SIFIRDIR.SATIİŞ FİYATI 900 YTLE OLUP YANINDA ORJİNAL ÇANTASI VE 512 MB MS PRO DOU VERİLECEKTİR.boşuna gitti gidiyora komisyon odemeyelim
    drsedataydin@gmail.com
  • sony mi panasonic mi diye ben konu açmak istiyodum ama madem açılmış devam ettireyim, sizce sony W serisimi? yoksa panasonic TZ serisimi?
  • iki camden hangisi dersen sdr-h250 sr36e ile kıyaslanmaz. h250 tabiki . sr36 cidden çok kötü bir kamera . söyle yapabilrisin sr36 yı 400 ytl ye bulursn al ..kameram var dersin.. çek-bas-aktar türü kamera
    . h250 yi 800 e satan 3-5 yer var internetten bulabilirisin..bunda az tv de izlerken görüntüyü daha net daha parlak bulacaksın.. gece çekimlerinde her ikiside çuvallar.. aklında bulunsun.. en az 8lux ışık şiddeti gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 16 Haziran 2008; 10:05:42 >
  • sony w serisinden iki makina kullandım 5 para etmez.tz serisi 10 basar.optik zoom un yüksekliği yıllardır kendini ispatlamış mega oıs optik görüntü sabitleme dünyanın bir numarası Leıca lens,yıldızlı gökyüzü modu da dahil bir çok çekim modu var sadece manuel modu yok oda anladığım kadarıyla senin için şimdilik gereksiz.panasonicin bu serisi tamamıyla japonyada üretiliyor.sony gibi çinde değil.bu seriyi bi çok profesyonel arkadaş ikinci makina olarak alıp kullanıyor tavsiye ederim.fiyat olarak da kendine yakın özewllikteki w serisimodeli (w 170) ile fazla fark yok hatta tz 3 daha bile ucuz.panasonic in kendi online satış sitesi olan e-shop a bi bak.
  • "galiba" konu video kamerayla ilgili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.