Şimdi Ara

Sony mi Philips mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    @tatli45

Hayırlı olsun. İnsanlar öyle göz kokutuyorlar ki, almak isteyenlerde sürekli bir kararsızlık yaşıyor (Hepimiz yaşadık).

Tabiki memnun olmayan kullanıcılar yorumlarını yapacaklar ancak kötülemek başka bir şey.

Alıp keyfine bakmak lazım. Hep söylüyorum sorunsuz tv neredeyse yok. Bu fiyatlarda da zaten ufak tefek problemler olabilir ki her markada mevcut.

Valla bende çok memnun kaldım. Nazar değmesin bir problemde yaşamadım. Kimsede yaşamaz umarım.

Kusursuz tv arayan tv siz kalır .
  • derniere kullanıcısına yanıt
    Dostum bende sony'nin kalitesinden yanaydım ama 4k fiyatları benim bütçemi aştığı için elemek zorunda kaldım, lg ile philips arasında gittim geldim ld de ekran problemi çok ayrıca web os 3.0 ile istenilen başarı hala yakalanamadı, tv kasıyordu , philips aldım iyikide almışım diyorum, artıları çok eksi bir tek husus yok, internet tarayıcısı uygulamaları kurmak yüklemek kaldırmak bir telefon gibi hızlı ve arayüzü kolay, yarım saatte çözülecek bir tv, ekranda 108 olması bence en idealı, ne kadar büyürse dertleride çoğalıyor, elektrik tüketimi bile büyük ekranların çok fazla bunu göz ardı etmemek lazım, panel problemi, donanım problemi hiçbirşey yok yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatli45 -- 13 Ekim 2016; 10:30:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheAnswer23 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum arkadaşım, kusursuz diye bir olay yoktur, insanların bile kusuru çok, biz insanoğlu nedense herşeyi dört dörtlük istiyoruz ama kendimiz doğru değiliz, neyse isteyen istediği bir tık önde olanı yakalar, kararlar her bireyin kendine, ben bir ürünü araştırmadan denemeden görmeden elimle tutup test etmeden asla almam, Ama Philips beni yanıltmadı Allahıma çok şükür sorunsuzca geldi açtım şu an pırıl pırıl bir ekranla tv nin keyfini sürüyorum, darısı 4K 'lanacak yoldaşların başına :-))

• tatli45 T kullanıcısına yanıt
    İllaki insanın içine sinen model dediğiniz gibi bir tık öndedir.

O bir tık önde olanı alın, içinize sinsin sonra pişman olmayın arkadaşlar.

Soğursunuz çünkü, az paralar değil.
  • TheAnswer23 kullanıcısına yanıt
    tatli45 T kullanıcısına yanıt
    Bakalım bizde alacağız birini baktıkça insanın kafası karışıyor, Şu an son karar 49pu7101 gibi duruyor.
  • derniere kullanıcısına yanıt
    Kullanım alanınız salon, oda büyükse ekran inç kararınızı ona tercihinizi yapın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatli45

Kullanım alanınız salon, oda büyükse ekran inç kararınızı ona tercihinizi yapın lütfen.

Salon büyük ama izleme mesafem 3 metre, önceki panel 46" idi. Şimdi 49 " yeterli olur diye düşünüyorum.
  • 49XD7005 en iyi fiyat mediamark gittigidiyorda mağazada değişik fiyat var nasıl oluyor bu iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boolat kullanıcısına yanıt
    Kac para hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.