Şimdi Ara

Sony mi Samsung Mu? (2013 modelleri için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony Led TVleri incelemek için sony mağazasına gittim. TVlerdeki goruntuye canlılığa hayran kaldım (brava Serisi 2013 model) 2500tl istediler.

Dünde teknosa mağazasına gittim. Oradada samsungu öve öve bitiremediler ve sonyde satıyorlardı. Bütün alt yapısı samsungun, sony nin hemen hemen 2 katı oldugunu söylediler. Fiyatıdada 3600 tl idi. Ancak ne sonydeki görüntü kalitesini göremedim.

Açıklama olarak sony flashtaki videoyu oynatıyormus ondan bu kadar netmıs, samsung ortak yayını oynatıyor dedıler.

Çok kararsız kaldım şimdi. Hangisi daha iyi hangisi almalıyım. Maddi olarak değilde kalite olarak seçim yapamıyorum..

Fikri olan varmı acaba?

Teşekkürler

• modelleri ne tvlerin
  • merkep kullanıcısına yanıt
    Bu Şekilde geçiyor

SAMSUNG 46F8000 FHD SMART 3D DVB-S LED LCD TV+ 4 GÖZLÜK

SONY KDL42W805ABAE2 DVB-S FHD SMART LED LCD TV

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan313

Merhaba Arkadaşlar

Sony Led TVleri incelemek için sony mağazasına gittim. TVlerdeki goruntuye canlılığa hayran kaldım (brava Serisi 2013 model) 2500tl istediler.

Dünde teknosa mağazasına gittim. Oradada samsungu öve öve bitiremediler ve sonyde satıyorlardı. Bütün alt yapısı samsungun, sony nin hemen hemen 2 katı oldugunu söylediler. Fiyatıdada 3600 tl idi. Ancak ne sonydeki görüntü kalitesini göremedim.

Açıklama olarak sony flashtaki videoyu oynatıyormus ondan bu kadar netmıs, samsung ortak yayını oynatıyor dedıler.

Çok kararsız kaldım şimdi. Hangisi daha iyi hangisi almalıyım. Maddi olarak değilde kalite olarak seçim yapamıyorum..

Fikri olan varmı acaba?

Teşekkürler

cevap sende ..begendigin sony ise al...sanki ben diger markayi onersem kosa kosa gidip alacaksin...sony begendiysen al..keyiflice kullan kimseyide dikkate alma..etraf haysiyet fukarasi lobici kayniyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hasan313 H kullanıcısına yanıt
    bu 2 modelde f8000 daha iyidir ama dediğiniz gibi görüntü kalitesi bana göre de iyi değildir Samsung ve Lg de zevkler tartışılmaz ...

Teknosadaki elemanlar zaten primi yüksek tvleri öneriyor genelde ....

w905 200 hz aktif üst seviye tv bu model olsaydı Samsungdan daha iyi alın derdim ama fiyatıda uçuktur . 40 inç 3500 46 inç 5000 tl gibi ..
    f8000 200 hz aktif üst seviye tv w905 in alternatifidir bütçe daha düşükse alınabilir... 40 inç 3000 46 inç 3500 tl

w805 100 hz pasif orta sınıftır ... 42 inç 2500 tl 47 inç 3000 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.