Bildirim
sony mi ? sandisk mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mark2. High Speed`den çok çok hızlıdır.
8 GB`lık dosya aktarımını 24-25 dakika da yapmaktadır. Önceki kartlar nerden baksanız 1 saatten fazla sürüyordu.
sony alıcaksan büyük eletronik ürün satan yerlerden al sonyde cakma piyasada cok ben olsam sandisk alırdım hem ucuz sony kadar iyi -
sonyle sandisk arasında çok bi fark yok performans açısından ama fiyat olarak sandisk daha hesaplı -
Sandisk aldım memnunum, ayrıca 15tl de cebimde kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buckethead® -- 22 Nisan 2010; 21:31:43 > -
okuma-yazma hızlarına bakarak alabilirsin. -
almadan önce ikinci el forumuna bak. geçenlerde 5yıl teknosa garantili 8gb sony mark2 55liraydı bir aylık üründü. alacaksan gg gibi sitelere bulaşma yüzde 90 sahtedir. yurt dışından alma imkanın varsa mymemory.co.uk sitesini araştırmanı tavsiye ederim. mark2 olanlarından al belirttiğin her iki markada gayet iyidir fiyat olarak hangisi uygunsa onu al -
Sandisk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X