Şimdi Ara

Sony Mobile Türkiye'den çekilme iddialarına yanıt verdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca kronik arıza görmek istiyosanız samsungun cepte el bombası gibi patlayan note 7 lerine bakabilirsiniz. Samsung basın açıklamasında bunu itiraf edip tüm note 7 leri geri çağırmıstı. Bi hatırlatayım dedim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +8Raptor + kullanıcısına yanıt
    Açıklama yapan Sony Mobile'ın kendisi, ona da "15 yaşındaki bebe" muamelesi yaptın ya helal olsun, kafalar gerçekten çok parlak dostum :))

Sırf bu da değil kameranın yamuk fotolar çekmesine "Yamulmalar normaldir..." diyen de, su altında yüzdürebilirsiniz diye reklam verip cihazları bir bir su alınca da "Su alan cihazlar garantidışıdır!.." diyen de emin ol 15 yaşındaki bebelerdir haklısın.

Gelelim şu fuar birinciliklerine, cevabı çok basit Dxomark'ta Sony nasıl yerlerde ise Kongrelerde de o sayede 1. Seçiliyor, özetle parayı veren düdüğü çalar.

Ayriyeten benim Sony kullanmadığımı iddia ediyorsun ya hani, bak bakayım XZ1 konusunun giriş kısmına, orda resimleri olan adam kim sığır :))

Yemin ediyorum kim ödüyorsa size bir de yol yordam, ikna etme taktikleri öğretseymiş de birazcık daha üstruplu sallasaymışın, sırf övgü dizince çok komik duruyorsunuz:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 6 Temmuz 2018; 9:36:9 >

Ha yok hala diyorsan ki "Sony kullandığına ikna olmadım!.." al bu da benden sana çam sakızı çoban armağanı:
    Sony Mobile Türkiye'den çekilme iddialarına yanıt verdi

Hadi git şimdi adminlere ağla, banlat beni :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 6 Temmuz 2018; 9:51:24 >
  • En son sony notebook aldığımda adamlar bilgisayar üretimini durdurdu, üstüne de windows 10 a geçiş sürecini 1 yılda beceremediler. Şimdi telefonlarla alakalı saçma sapan söylentiler varsa piyasada, gidip de sony telefon asla bakmam. Aynı kazığı bir daha yemeye gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Bak benim öküz kardesim. Kusura bakma bana sığır diyince sana öküz deme samimiyetini kendimde buldum bir anda. Herneyse ben 15 yasında bebe derken senin attığın o linkteki bebelerden ve senden bahsettim. Sonynin çalısanlarından bahsettiğimi nerenden çıkarıpta uydurdun. Yazımı adam gibi oku bosa laf salatası yapma bana. Çamur attığın o marka senden daha yaslı emin ol.

Kamera konusuna bakarsak elindeki samsungunda lensini sony üretiyor. Madem o kadar mukemmeller bu korelilerde neden kendi kamerasını üretemiyorlar anlarsana bunu bana. Çok biliyonya herseyi. Su altında su geçirmediğini bizzat kendimden biliyorum. Kaç tane fotorafım var benim suyun altında çektiğim. Kim dedi sana sonynin su aldığını. Ben telefonda toz gördümmü musluğun altında yıkayan adamım.

Parayı veren düdüğü çalar haklısın. Bak seni bile parayla tutmuslar, forumlarda senin gibiler sayesinde düdük çalıyorlar. O kongrelerde kaç tane telefon mühendisi var biliyormusun. Bilmiyorsun çünkü arastırmak isine gelmiyor. Para geçmez oralarda. Zaten geçse samsung orayada basardı parayı birinci olurdu emin ol. Xz premium ilk 4k + hdr ekrana sahip olduğu için birinci oldu. Xz2 ise 960 fps ağır çekim yapan ilk telefon olduğu için birinci oldu. Yani mesele para değil donanım, bunu önce bi kafana sok. Bi sene samsung birinci seçilse ortalığı yıkarsınız birinci oldu diye. Sony seçilince haber bile yapılmıyor. Ayrıca sony sadece fuarlarda değil benchmark testlerinde de birinci. Orayadamı para yediriyor. Sen maasını samsungdan alıyosun diye diğer tüm markaları aynı sanma. Kisi kendinden bilirmis isi.

Madem bu kadar nefret ediyosun bu markadan neden o zaman telefonunu aldın diye sorarlar adama. Sana bu güne kadar soran olmamıs demekki.

Amacım marka övmek değil. Asılsız karalamaları görünce dayanamayıp iki çift laf edeyim dedim. Malum meydanı çok bos bulmussunuz sallıyonuzda sallıyonuz. Tüm mesele bundan ibaret. Elimde 3 tane xa1 ultra var. 2 si kardesimin biri benim. Telefonları 5 ay önce aldık ve ne o bahsedilen meshur sinyalizasyon sorunu var. Ne de batarya yetersizliği. 2700 mah bir günü rahat çıkarıyor. Daha fazlası koyulamazmıydı. Evet koyulabilirdi ama bu fiyatada yansırdı. Adamlar ortayı bulmaya çalısmıski fiyat uçmasın. Bi kaç aya elimdekini satıp xz premiuma geçicem. Ilk telefonum t610 du. Ikinci telefonum k500i, üçüncüsüyse w700. Z2 kullandım 2 yıl kadar. Simdide xa1 ultra var. Yarın bi gün xz premium yada ülkeye gelirse xz2 olucak. Yani benim ömrüm bu cihazlarla geçti. Ben fanboy gazıyla değil deneyimlerimle konusuyorum. Bir model kronik arızaya dahi sahip olsa alır denerim. Problem varsa en fazla geri iade eder paramı geri alırım. Forumlara giripte hüngür hüngür ağlamam. Bu isler bu kadar basit iste. Kaldıki kullandığım hiçbi cihazı sorun çıkarmadı simdiye kadar.

Sana samsunglarınlar mutluluklar dostum. Yine bi kasıntın olursa buralardayım. Zevkle kasırım, bi mesajın yeterli...

Bu cihaz xz1 değil benim öküz kardesim. Olsa olsa z2 dir bu. Hani xz1 göremedik henüz beklemedeyiz

1.si XZ1 forumunu ben kurdum ama takip etmediğin çok açık, o ekran sorunundan ötürü telefonunu iade eden 5 kişi tanıyorum, ben de 6. olacağım inşallah. Hadi onlara da de "sizler 15 yaşındaki bebelersiniz hemen ağlıyorsunuz!.. " Şaka mısın dostum sen bu sorunlar gerçek, insanlar bu sorunları yaşadılar. Gidip 2300 lira para kıyacak adamın bunları bilmeye hakkı var, kıçımızdan uydurmuyoruz bunları. Umarım kafan basmıştır. Belli hiç Sony forumu takip etmediğin.

2. Argümanına Isocell diyip geçiyorum, uzatmaya değmez. Tüm markalarda Sony sensör var ve hepsi Sony'nin kendi cihazlarından daha başarılı sonuçlar alıyor ne hikmetse.

3. 4 seneye yakın Z2 kullandım, ondan önce Xperia S vardı. Sevmeyen bir adam değilim, lakin bu durum markanın yanlışlarını dillendirmeme hiçbir zaman engel olmadı, halan da laflarımın arkasındayım, Sony uygun fiyata kaliteli donanım sunar fakat yazılımı maalesef çöp, o donanıma hakkını veremiyor. Bir markanın kendisi bu hizmeti layığı ile veremiyorsa o marka işini iyi yapmıyordur. Xz1 aldıktan sonra başıma gelen mağduriyetler yüzünden artık Sony'i bırakıyorum.

Tek Sony kullanan adam sen değilsin, dön de biraz etrafına bak, neden Sony hakkında çekilme iddiaları dönüyor anla önce, bu kadar izole yaşama hayatı.

İyi günler

• chengineer kullanıcısına yanıt
    Windowsa geçis sonynin isi değil. Windows özgün isletim sistemi, sirket paketi ne zaman yayınlarsa o zaman gecersin ya da mevcut sisteminden memnunsan hiç gecmessin. O sana kalmıs. Eğer sürüm yükseltirsende lisans parasını windowsa ödersin. Çünkü laptoplar satın alındığında mevcut sürümün lisansıyla alınır. Sana sonraki sürümün lisans garantisini vermezler. Istersende windowsu kaldırır linux kurarsın o senin biliceğen is. Telefonlarda olduğu gibi markalar güncelleme yayınlamaz laptoplarda...

Yuhhh Z2 mi :))) *olm hakkaten siz ne kullanıyonuz ya, torbacınız kim sizin :)))) Kafan o kadar uçmuş ki dostum nerden vuracağını şaşırmışsın artık. Yakmaya devam et, genel profiliniz bu çünkü. :)))

Bu arada at yalanı seveyim inananı, artık Z2 kullanmadığına adım gibi eminim, çok güzel ele verdin kendini :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 6 Temmuz 2018; 10:28:3 >
    Bana telefonun ön ve arka yüzünün fotorafını çekip at madem xz1 se. Xz1 in hatları keskindir. Senin elindeki telefonun köseleri keskin değil kıvrımlı. Ve felefonun üstü hafif bombeli. Xz1 ler komple düz olur. Bu olsa olsa z2 dir kardes. Eğerki değil ön ve arka yüzünü bi çekip yolla, bakalım neymis. Beklemedeyim...

Apar topar giyinip dısarı çıktığına göre telefonu arkandaki bayiden iki dakkalik istedin sanırım. Yok hiç sasırmadım malesef. Tam sizin gibilerden beklenen bi hareket

• quote:

Orijinalden alıntı: +8Raptor

Windowsa geçis sonynin isi değil. Windows özgün isletim sistemi, sirket paketi ne zaman yayınlarsa o zaman gecersin ya da mevcut sisteminden memnunsan hiç gecmessin. O sana kalmıs. Eğer sürüm yükseltirsende lisans parasını windowsa ödersin. Çünkü laptoplar satın alındığında mevcut sürümün lisansıyla alınır. Sana sonraki sürümün lisans garantisini vermezler. Istersende windowsu kaldırır linux kurarsın o senin biliceğen is. Telefonlarda olduğu gibi markalar güncelleme yayınlamaz laptoplarda...
    Windows 8 ile gelen cihazlar 10 a ücretsiz yükseltilebiliyordu hatırlarsan. Sony şöyle bir duyuru yaptı: bilgisayarlarınızı şuanda yükseltimeyin, yükseltme için biz bilgi verecez dedi. Yani hani diyorsun ya isteğe bağlı, Sony ürünlerinde stok olarak gelen programlardan feragat etmen ya da sony'yi beklemen gerekiyor. Tabii sony aylarca bir gelişme kaydedemedi, en son ben sürüm yükselttim ama pil optimizasyonu dahil tüm sony uygulamaları çöp oldu. Çekmeyen wifi adaptorüne hic girmeyim bile forumda zamaninda geçici çözüm bile anlattım. Kısacası bir ürün üretiyorsan piyasadan çekilsen de arkasında durman lazım. Sony'nin bilgisayar konusunda süreci düzgün yönettiğine inanmıyorum. Haliyle sony olan bir ürüne ne zaman baksam bunlar aklıma gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 6 Temmuz 2018; 11:3:10 >

• Ücretsiz yükseltme isini windows kendi yapıyodu iste. Eğerki elinde bi windows 7 ya da win8 varsa bi sene süreli yükseltme yapabiliyodun. Bunu sana sağlayan sony değil windowstu. Güncelleme geç geliyosa probleminin muhattabı sony değil windowstur. Vaio laptoplar kalitesiyle isim yapmıs pclerdir. Ayrıca sirket hala üretimine devam ediyor. Vaio markası sony tarafından jip firmasına satıldı. Fiyatları 1500 dolardan baslayıp, 4000 dolara kadar gidiyor. Firmanın hedef kitlesi normal kullanıcılar değil, sirketler. Bu sebeple perakende satısı yapılmıyor. Wifi problemi 2. senesini dolduran tüm laptoplarda olan problem. Benimde eski bi arkadasımda apple probook var. Laptop 3. senesini doldurmak üzere ve onda da bahsettiğin problemler mevcut. Bende sony markasını her duyduğumda aklıma buralardaki komik yorumlar geliyor ve yüzümde istemsiz bir gülümseme meydana geliyor. Sirketin vaioyu elinden çıkarma sebebiyse artık laptop piyasasının yavas yavas biticek olması. Herkezin elinde canavar gibi telefonlar varken ve her isini onunla görüyorken kimse artık laptop tasınaya ihtiyaç duymuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +8Raptor -- 6 Temmuz 2018; 11:13:0 >

Aga 4 yıl önce bi z2 almısın. 40 yıllık sony kullanıcısı ayaklarına yatma. Ben elimdeki xa1 ultrayı gösterdim sana. Z2 yi askerdenyken kullanıyodum. Dönünce satıp xa1 ultra aldım. Sen neyin kafasını yasıyon böyle. Bana xz1 im var diyosun, elinde hala 4 yıllık z2 ile dolasıyosun. Gidiyosun telefoncuya telefonu iki dakkalığına ödünç alıp bi de dükkanın önünde fotoraf çekiyosun. Yarım saat mesaj atmamandan belliydi zaten. Demekki o sırada giyinip dükkana girmissin. Bence kendini daha fazla rezil etme. Sana daha öncede dedim. Bu numaralar bana sökmez. Senin gibi elli tane adam tanıdım ben...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.