Şimdi Ara

Sony Müşteri Hizmetleri Kaldırıldı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden Sony telefonum ile ilgili bir problem olduğunda aradığım Sony Xperia Müşteri Hizmetleri numarası (0212 473 77 77) artık sadece servise verilmiş telefonların durumunu bildiren mesaj veriyor ve hiç bir müşteri temsilcisi hizmeti vermiyor... Neden acaba?

Böylesi ünlü bir markanın artık müşterilerine destek vermemesi doğru mu şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 27 Kasım 2015; 11:58:19 >

• Aynen.. Geçenlerde bende aradım.. Hayal kırıklığı..
  • 4447669 deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün aradım müşteri temsilcisi ile konuştum arayınca 1 e basın

• Çok garip. İki hafta aradım müşteri temsilcisi çıkmıyor sadece servisteki telefonlar için seçenek çıkıyordu bu gün aradım müşteri temsilcisi seçeneği çıktı! O iki hafta neredeydiniz dedim bilmiyorum biz hep buradaydık dediler.

• Sorun şuymuş. Şöyle bir saçma şey oluyor.

İlk aradığınızda Xperia çağrı merkezine hoşgeldiniz deniyor. Cihaz takibi için 1'e, diğer konular için 2'ye basın deniyor. 2'ye bastığınızda cihazınız KVk serviste ise şu internet sitesinden takip edebilirsiniz diye bitiriyor ve sizi bir yere bağlamıyor. Telefonu kapatmaktan başka çareniz yok zaten otomatik kapanıyor. Yani iki seçeneç de sadece serviste olan telefonlar için öneri veriyor müşteri hizmetleri seçeneği yok.

İşin püf noktası şu, bu ikisini de dinleyip hiç bir tuşa basmazsanız bir süre sonra yaklaşık 5+6 saniye boş boş beklediğinizde sizi müşteri hizmetlerimize bağlıyacağını söyleyen telesekretere geçiş yapıyor. Saçmalık yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 23 Aralık 2015; 12:52:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.