Şimdi Ara

Sony’nin yeni amiral gemisi A99 II resmiyet kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony’nin yeni amiral gemisi A99 II resmiyet kazandı

DSLR segmentinde en son 2012 yılında A99 amiral gemi modelini piyasaya süren Sony, aradan dört yıl geçtikten sonra bu kez A99 II adındaki devam modeli ile karşımıza çıkıyor. Sony’nin Canon ve Nikon gibi rakiplerine karşı hamlesi olarak görülen A99 II, önemli özelliklere sahip.

Tamamen magnezyum alaşımdan imal edilmiş Sony A99 II, önceki versiyona göre yüzde 8 daha küçük bir yapıya sahip. Daha yeni bir tasarım ile gelecek model ayrıca su ve toz sıçramalarına karşı dayanıklı.

42.4MP çözünürlüğünde 35mm tam kare Exmor R CMOS sensör barındıran kamera melez bir otomatik odaklama ile destekleniyor. Ana sensörde yer alan 399 faz algılama noktasının yanında ayrı bir sensör üzerinde de 79 faz algılama noktası bulunuyor. İki sensör beraber çalışarak daha hızlı ve sürekli odaklanma sunuyor. Buna 4D odak teknolojisi adı veriliyor ve kullanan ilk Alpha serisi kamera da A99 II oldu. Ayrıca kamerada 5 eksenli görüntü sabitleme teknolojisi de mevcut.

Ayrıca Bkz.Xiaomi şimdi de aynasız bir profesyonel kamera hazırladı

100-25600 aralığında olan ISO değeri 50-102 400 arasına genişletilebiliyor. 4.5 adımlı deklanşör hızı sayesinde düşük ışık koşullarında en iyi sonuçları vermek için optimize edilmiş. LCD ekran yanında 1024x768 piksel çözünürlükte OLED vizör yer alıyor.

4K çözünürlüğünde XAVC-S formatında video kaydı yapan kamera böylece veri transferinde 100Mbps hızlarına ulaşabiliyor. Video kaydı 1-120 kare/saniye arasında 60x hızlı çekime kadar veya 4x yavaş çekime kadar yapılabiliyor. Daha geniş bir alan için makine içerisinde çift SD kart yuvasına yer verilmiş.

Kasım ayında piyasaya çıkacak Sony A99 II modeli sadece gövde olarak 3600 Avro fiyat etiketine sahip. Ülkemizde de ilk nesil model 6000TL civarında bir fiyat etiketine sahipti. Yeni nesil için 15000TL üzeri fiyatlar şaşırtıcı olmayacaktır. 

Sony’nin yeni amiral gemisi A99 II resmiyet kazandı 

• pentax sağ olsun yoksa f.makinası alınacağı yok ah birde sensör üretse de sony den kurtulsak tamamen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciftkazmali -- 20 Eylül 2016; 10:32:00 >
  • Donanımhaber bu gidişle çok okuyucu kaybedecek. İfa dan sonra photokina da sanki yokmuş gibi. Panasonic, Olympus, Sony, Hasselblad, Fuji orta format kamera ve yeni lensler dün tanıtıldı. Bir çok yerli site 1-2saat farkla lansmanlari aktardı. Donanımhaber farklı konularla daha çok meşgul.

Bu arada haber için teşekkürler.

• 15bin lira bu makinaya çok bile bence. Benim gözümde ederi 8bin olur türkiyede. Ayrıca bir Sony fanlığı almış başını gidiyor. 5D Mk4 alacağıma bunu alırım diyenleri de gördüm :D

• Xiaomi' yi şu markalarla aynı başlıkta konumlandırmanız gerçekten komik...

• dehşetli vahşetli,ama pahalı yani bizim için pahalı başka ülke vatandaşları için bu rakam çerez parası gibi bir şey.

• A7r ii nin büyük hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 20 Eylül 2016; 11:58:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Photokina'nın en dikkat çeken makineleri kesinlikle Fuji'nin orta formatı ve olympus'un omd 1 mark ii'si olacak.
  • a7r ii ile arasinda ne gibi fark olur? Asiri bir fark yoksa daha kompakt ve ucuz olani almak mantikli geliyor.

• kamerayı açarsın ve o da ne 45 saniye sonra "kamera sensoru ısındı. kamera kapatılacak" :) :)))

it is a classic by soni :) :) :)

• Büyük makine taşımak artık hamallık oldu. Sony A7R2 ile Canikon'u geride bıraktı bunu bazı fanlar kabul edemiyor ama durumun özeti bu. Bu da yetmediği gibi A6300'le de son darbe geldi. Zeiss ve Gmaster lensler Canon L serisi lenslerden geri kalmıyor hatta çok daha iyiler. Özellikle GM 85mm F1.4 inanılmaz bir lens. Canon 5D4 ile durumu kurtarmaya çalıştı ama yetmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirHan

Xiaomi' yi şu markalarla aynı başlıkta konumlandırmanız gerçekten komik...

Komik değil arkadaşım, okurların ilgisini farklı konulara çekmek, diğer haberlerin okunması için yapılan bir bilgilendirmedir. Tıklayıp tıklamamak sana kalmış. İnternet siteleri gelirlerini reklamla sağladıkları için, sen o habere tıklarsan site kazanır.
  • A7 serisi varken bu takozlara gerek yok

• xiomi ne yav.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Büyük makine taşımak artık hamallık oldu. Sony A7R2 ile Canikon'u geride bıraktı bunu bazı fanlar kabul edemiyor ama durumun özeti bu. Bu da yetmediği gibi A6300'le de son darbe geldi. Zeiss ve Gmaster lensler Canon L serisi lenslerden geri kalmıyor hatta çok daha iyiler. Özellikle GM 85mm F1.4 inanılmaz bir lens. Canon 5D4 ile durumu kurtarmaya çalıştı ama yetmedi.

Elma ile karpuz kıyaslamışsınız güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Büyük makine taşımak artık hamallık oldu. Sony A7R2 ile Canikon'u geride bıraktı bunu bazı fanlar kabul edemiyor ama durumun özeti bu. Bu da yetmediği gibi A6300'le de son darbe geldi. Zeiss ve Gmaster lensler Canon L serisi lenslerden geri kalmıyor hatta çok daha iyiler. Özellikle GM 85mm F1.4 inanılmaz bir lens. Canon 5D4 ile durumu kurtarmaya çalıştı ama yetmedi.

Aynasız makinaları seven ve kullanan biri oldugumu söylerek yorumuma başlamak istiyorum. Belirttiğiniz hamallıktan croplu özellikle m4/3 sistem kullanarak kurtulabilirsiniz. Geçen senelerde bu hamallıktan kurtulun reklamlarının etkisiyle 6d mi satıp Fuji x-t1 + 4 lens almıştım, bu sistemi de 6d yi taşıdığım sırt çantamla taşımak zorunda kalmıştım, tabi ağırlık konusunda bariz bir avantaj sağlamadı değil, sonra fujiyi satıp tekrar canon a geçtim. neyse konuya dönecek olursak birincisi sony sistem oturmamış bir sistem, ve body nin önüne 24-70 2.8 G serisi lens taktığınızda canon da yaptığınız hamallığı yaparsınız. yoksa canonda da ufak tefek lensler var. bir diğer konu lens çeşitliliği; sony 24-70 2.8 in fiyatı malum, ama canikon tarafında hem kendi lensleri var hem de 3.part üreticilerinin uygun fiyatlı lensleri var, tamron, sigma, tokina gibi. Ve gözardı edilen bir diğer nokta 2. el piyasası, arada ki farkı söylememe gerek bile yok, örnek olarak söyle söyliyeyim, 3 ay önce canon sistemimi 21bin tl ye 2 haftada sattım, hepsini ikinci el almıştım ve kar bile ettim sanırım, arabanızı satmaya kalksanız bu kadar hızlı satılmaz. Elbette sony nin avantajları var, özellikle jpeg çıktılarını çok beğeniyorum. ama sony nin taşıma konusunda bence bir artısı yok, tabi onune pancake lens takar gezerim diyorsanız o başka ama canikon dediğiniz zaman benim aklıma 24-70 2.8 70-200 2.8, 135mm f2, 85mm f1.2 sigma 35mm art gibi lensler geliyor, yoksa canonda da var 40mm 2.8 pancake lens. Neyse çok yazdım ama şunuda yazıp bitiyireyim, suan fuji x100t kullanıyorum, nereye gitsem yanımda olan bir makina, sürekli foto çekiyorum, ne taşıma çantası ne bişey, harika birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: nnoovvaa

quote:

Orijinalden alıntı: mokinto

Donanımhaber bu gidişle çok okuyucu kaybedecek. İfa dan sonra photokina da sanki yokmuş gibi. Panasonic, Olympus, Sony, Hasselblad, Fuji orta format kamera ve yeni lensler dün tanıtıldı. Bir çok yerli site 1-2saat farkla lansmanlari aktardı. Donanımhaber farklı konularla daha çok meşgul.

Bu arada haber için teşekkürler.

seni ve seni artılayanları kaybetsin yeter..
    uzay boşluğu gibisiniz..hem sevmiyorsun hem de neden okuyorsun peki haberleri? ben sana öneride bulunurum

shiftdelete..technopat..teknoseyir
    sdn ile teknoseyiri sevmiyorum..nefret ediyorum editörlerinden davranışlarından..ama bi haberinin altına karı gibi de akıl vermiyorum..boş eleştirmiyorum..bilgimi alıp cıkıyorum..sen de al çık ya da gözümü boş yorumlarinla yorma..haber ile ilgili yorumlarinla yor....okay?numaramı adresimi istersen verebilirim..bence hiç cevap yazma uzamasın..klavye delikanlılığına gerek yok..Allah'a emanet

Yanlış anlamayın konum tartışma konusu açmak değil.

Ama siz ve sizin gibiler yüzünden forum bu halde malesef.

Teknoloji demek samsung, iphone demek değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya kardeşim kusura bakma dün biraz başka mevzulara sinirliydim forumuda açıp birine bi cvp yaziym niyetiyle açmıştım sana denk geldi..kusura bakma siliyorum alıntımı da...
  • Teknoloji demek samsung, iphone demek değildir.

şunu anlamadım :) bende s6 kullanıyorum ve note8 almayı düşünüyorum da çıkana kadar sabredip..

i6s de var ama sevmem,saygı duyarım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.