Şimdi Ara

Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia 1'in (Xperia XZ4) basın görseli ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony güncelleme konusunda üzmeyen kalitesi bilindik bir firma, rekabetin artması için piyasa güçlü girmeli fiyatları şişirmemeli 800 dolar bandında gezmeli fazlası olursa rekabetçi olamaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Tasarım daha önce çıkan renderlarla aynı zaten saklanan bir şey yok

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    O kadar büyük ekranda o kadar çerçeve olsa ne olacak. Kumanda demekte saçmalığın kendisidir. Büyük ihtimalle ele daha rahat oturması için ve daha iyi film izlemek için böyle bir ekran boyutu yaptılar.

• çerçeveler o kadar kalın demekki simsiyah duvar kağıdı kullanmışlar :D :D

• Tertemiz tasarım olmuş deliksiz çıkıntısız dümdüz mis gibi.

• böyle bir midem kalktı,sony lütfen telefon tasarlama ya da direk telefon üretimini durdur,sahi çok satamıyor zaten.

• vay be iyi ki z1 den sonra sony almamışım. benim için hep aynı tasarim. xiaominin eline telefon konusunda su dökemeyen firma yenilik adına bir tane işiniz yok. aynı tasarımlara devam. çakma gördüğümüz çinli firmalar bile özgün tasarımlar çikartirken sony e baktiğinda olduğu yerde sayan başarısızlıklarla dolu bi süreç içinde. sırf kamera üretimi var diye ayakta olan mobil kısmı var adamların. kendi ürettikleri kamera için yazılım üretmekten aciz zavallı bir firma oldu gözümde. yazık. ericsson gitti herşey allak bullak oldu.

• Gayet güzel ve hoş görünüyor bence güzel

• Harika olmuş aradığım telefon anlayışına sahip. Ne yazık ki Tr ye gelmeyececek. Hıyar sony Tr yetkililerinden ne beklenir ki zaten ? Psn oyun fiyatlarından tutun da politikaları. Samsung bizi yolsun diye ateşe atıyorlar. Kusura bakmayın ama benim bir amiral gemisi cihaza 7500 vercek param yok o paraya Avrupa,Rusya ve Amerika dan istediğiniz 1 yeri gezersiniz. Toplam 8000 e gelse Orlando , Berlin ve Moskova yı gezersiniz.

• Türkiye'ye gelmemesi kötü oldu. Ne zamandır Sony cihaz yok ortalıkta. Tasarım on numara olmuş bu sefer.

• Sony nin Turkiye ye yeni cihaz getirmeyecegi kesin. Bakalim ithalatcilar araciligi ile gelecek mi.

• Hayır neden amiral gemilerin küçük boyut ve ekrana sahip kompakt modellerini üretimeyi bırakırlar ki. Büyük boyut ve ekran sevmeyen kullanıcılar için kompakt ürünleri muhteşemdi Sony'nin. İphone X var şu an piyasada o da ateş pahası... Z3 compact var evde yatan illa tamir ettirip kullanmaya devam edeceğiz anlaşılan.

• türkiye'ye gelmediği iyi olmuş. beş para etmez bir tasarımı var.
    ilk android telefonlarım xperia p ve sonrasında z3 compact'tı. şimdi mi 6 kullanıyorum. z2 ve z3'ün tasarımına hayrandım. samsung'un plastik kalitesiz tasarımı vardı. iphone, 5s'e kadar güzeldi bence ama 6'dan sonraki yuvarlak tasarımı beğenmedim. lg'nin optimus g tasarımı güzeldi. htc'nin tasarımları zaten mükemmeldi. ancak sony şuan için tasarım olarak 5 yıl geride. sony seven biri olarak sony'nin düzeleceğini zannetmiyorum. mobil sektöden kısa sürede çekilirler.

• Resmi olarak gelmeyecek ama ithalatçı firmalar getirse bari. Z2'den sonra en çok bu cihaz heyecanlandırdı beni.

• Güzel tasarım. Çentik saçmalığı, ekrana delik açma iticiliği yok. Makul incelikte çerçeve olursa -ki görselden anladığım kadarıyla gayet makul görünüyor- tercih edilebilecek telefonlar listesine eklerim.

• ouzqan kullanıcısına yanıt
    üzüldüm. küçük telefon kalmadı resmen piyasada
  • Xz1 den sonra xz2 xz3 gibi rekabet edemeyen telefonlar çıkartıp sonra xz4 gibi güzele benzeyen bir telefon üretebilmişler. Sony umarım bu telefonla akıllanır. Sony zaten tr den çekildiği için bizi ilgilendirmiyor. Bu telefonunda 900 eurodan çıkacağını tahmin ediyorum. 900 eurodan tr ye gelse kimse yüzüne bakmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Şubat 2019; 18:4:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefon tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden telefon tam "1" gibi olmuş . tam 1 gibi upuzun

• Bunun 5lik compact modeli gelirse acaip tutar. Firmaların 6lık telefon dayatmasından bıktık artık. İstediği kadar çerçeve düşsün. Ben baş psrmağımşa ekranı rahatlıkla kullanamadıktan sonra. EYY SOMY DUY SESİMİZİ DR COMPACT DA ÇIKART

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.