Şimdi Ara

Sony Noise Canceling Headphones MDR-NC11A/BLK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün istanbulda - karaköye yolum düşmüştü şöyle bir kulaklık, kulaklık anfisi falan bakayım dedim
    anfi ile ilgili gelişme olacak gibi olursa haber verecem, bunun yanında karaköy alt çarşıda avrupa elektronikte sony nin yeni anfili kulaklığı gelmiş..
    derdimi anlattım ve kulaklığı denemeden alamam dedim açtık denedik fakat ses artışı falanı filanı hikaye ses 30 a kadar açılıyor nw-e003 de ve bu aleti takınca sanki 32 olmuş gibi düşünün yani.. ürünün fiyatı 116 ytl idi yanlış hatırlamıyorsam..bir adet AAA pil ile çalışıyor.. ve kulaklık anfiden ayırılmıyor..kulaklık bozulunca yeni kulaklığı içine kaynatmak gerekecek.. belki ondada ses limiti vardır ne dersiniz..eskiden sony walkman kasetçalarlarda olurdu bir ses limit switchi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manowarif -- 8 Eylül 2006; 22:29:58 >

• Arkadaşım diğer başlığa da cevap yazdım, amfili kulaklık diye bir şey daha üretilmedi Üretilmesi de pek mantıklı değil. Daha ayrıntılı bilgi için, kulakiçi kulaklık rehberine yazdıklarıma bakabilirsin
  • hehehe o ünite dediğin şeye ünite dememek için bir kılıf uydurdum anfi yazdım ve karaköyde kuleye doğru bir yüyürsen anfili kulaklıkları görmen işten bile değil..
    ses limiti dediğim şeyi anlamamış olman da beni şaşırtmadı eskiden sony walkman kasetçalarların içinde küçük bir switch olurdu onunla sesi arttırabilirdik..bundada öyle birşey olabilir belki diyerek güldüm zaten..
    başarılı olmayabilir zaten ben sadece ne kadar faydalı olduğunu test etmek için adamlardan rica ettim ve açıp denedim..
    bu topikde kimseye bişeyleri yanlış aksettirmedim lakin sizler insanlara iğne olsun diye cevap yazmaya bayılıyorsunuz..

esenlikler..
  • manowarif, ben de nw-e002 kullanıyorum. arka plandan hışırtı geliyor:((

bir de bu nw-e00x serisinde ses limitinin kırılmaması gibi bir olay olmaz değil mi? yani sony her ürettiğinde ses limit kırma şeysini veriyor mu?
    bu konuda cahilim. 30. seviyede hiç performans yok. dışarıdaki ses olduğu gibi kulağımda. selamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.