Şimdi Ara

Sony Notebook Tavsiye Başlığı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
1
Favori
42.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bir aydır notebook araştırıyorum bir türlü karar veremiyorum tabi bunda doların etkisini de yok saymak imkansız.şimdi criysis gibi oyunları orta çözünürlükte oynayabileceğim pes 2009u yüksek çözünürlükte oynayabileceğim:D 2.2-2.53 hızları arasında max2.900ytlye alabileceğim bir bilgisayar var mı?film çok izlemem 1200 * 800 yeter çözünürlük olarak daha iyisi olur tabi:D.bir de sonynin fiyatları dolarla ilişkili olarak düşer mi?çünkü forumun bir yerinde daolar yüskeldiğinde sonynin fiyatlarını değiştirmediğini okumuştum dolar düştğünde de değiştirmez o zaman. bu konuda bilgisi olan varmı?çünkü aslında aklımdaki ürün fw 21z.bir de sormak istediğim sonynin diğer tiplerine göre fw niye ucuz 16'4 inc olması yüüzden mi?
  • Merhaba,

yaklaşık 1 hafta içinde vaio notebook alacağım, fakat aklımı karıştıran şey, ekranın Full HD olup olmaması... FW21E almayı dusunuyorum fakat ekranı Full HD değil sanırım... FW21z ve FW290NCH de düşünüyorum fakat bütçemin dışında ama almak için kredi çekmeye değer mi sizce, yoksa 21E, ekranı HD olmasa da uygun mudur? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar... :)
  • Merhaba arkadaşlar isst. billl. de SONY VAIO VGN-FZ31E (2 GB) NOTEBOOK diye bi model var. Fiyatı çok uygun geldi bana 1194 ytl ne dersiniz nasıl bu cihaz alınır mı. fazla bi bütçem yok o yüzden bu ürün dikkatimi çekti.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FZ31E-2-GB-NOTEBOOK,4251.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbhakanb

Merhaba arkadaşlar isst. billl. de SONY VAIO VGN-FZ31E (2 GB) NOTEBOOK diye bi model var. Fiyatı çok uygun geldi bana 1194 ytl ne dersiniz nasıl bu cihaz alınır mı. fazla bi bütçem yok o yüzden bu ürün dikkatimi çekti.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FZ31E-2-GB-NOTEBOOK,4251.html

Heveslenmeden önce telefon açıp sorun elinizde var mı diye ve İ.B.in ürünlerinin Eurasia garantisinde olmadığını hatırlayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

AW SERİSİ almayı düşünen, düşleyen var mı?

Düşlüyorum ama düşünmüyorum düşünemiyorum desem.

• ist bilişimi boşa aramayın ellerinde yok.hatta ucuz bişey görürseniz kesin ellerinde yoktur boşa aramayın:D
  • Evet telefon açtım malesef yok 2 hafata içinde gelir dediler.
  • Arkadaşlar ben Bigisayar Öğretmeniyim wep sitesi tasarımı yapıyorum Visual Wep Devalauper, photoshop vb kullandığım için
    güçlü ve hızlı bilgisayar arıyorum kesinlikle oyunla alakam yok. Oyun için Masaüstüm var. Düşündüğüm özellikler
    core 2 duo 5750 işlemci en azından 3 gb ram ve gigabyte ethernet mümkünse 12.1 ekran istiyorum bütçemde en fazla
    1500 ytl önerilerinizi bekliyorum. Daha iyiside olabilir Mümkünse işletim sistemi olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

AW SERİSİ almayı düşünen, düşleyen var mı?

Düşlüyorum ama düşünmüyorum düşünemiyorum desem.

>> bak işte burda << gayet alınabilir, makul bir fitaya satılıyor, 9400 ya da 9600 işlemcili olanından getirttirecem bi tane...

bu arada cihazların üzerinde ddr2 ramler var, sonradan ddr3 leri takabiliyormuyuz acep?

• Arkadaşlar 1-2 hafta içinde notebook almayı planlıyorum. Ofis çalışmalarımı yapabileceğim, photoshop asp gibi çalışmalarımı rahat yapabileceğim bir şey olmasını istiyorum. Oyun konusuna gelince çok üst düzey olmamakla beraber fifa pes gibi oyunları kasmaması gerekiyor. 2100-2200 ytlye kadar çıkabilirim. Ben fw21e veya fw11e diye düşünüyorum uygunmudur? Bir de fw139e kafamı karıştırdı. Ati ekran kartı var diye 250-300 ytllik bir fark var. Buna değermi? Söylediğim oyunları oynatması yeterli. Film konusunda bir görüntü kalitesi farkı yaratır mı?

Sizin de başka model önerileriniz varsa bekliyorum.
  • merhaba arkadaşlar,

kullandığım bir çok ürün sony,ve memnunum.Şu an almayı düşündüğüm lap top ta sony olmalı diye düşünüyorum.Fakat ben masaüstü pc mi 2000 yılında parçalarını bir bir marka olarak almıştım ve hiç sorunum olmamıştı,mesela bordum o yıl için ASUS TUSL 2C idi...
    Şimdi merak ettiğim şu,sony lap topların içindeki parçalar sony marka mı? Böyle olduğunu düşünmüyorum da,bunu nasıl öğrenebiliriz?Örneğin sony marka bir bord olduğunu sanmıyorum,parçalarının markasını öğrenebilirmiyiz?
    Sony kalitesiz parça kullanarak adını kötüye çıkarmaz herhalde ama bence dikkat edilmesi gerekenn bir husus...

SAYGILARIMLA
  • http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9125537&type=product&id=1218028404703

bu sıte guvenlımı ya fıyat mukemmel alırım hemen
  • Meraba arkadaşlar. bu yakınlarda bi laptop alacağım fakat tam olarak karar veremiyorum. 2 laptop arasında gidip geliyorum,. modellerin özellikleri aşağıda ki gibi sizce hangisi daha iyidir. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

SONY VAIO VGN-FW21E (4 GB) NOTEBOOK

İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.26 GHz. 3 MB Cache P8400 İşlemci
    RAM: 4 GB DDR2 RAM 800 Mhz (Max.4 GB)
    HDD: 320 GB SATA (5400rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer&Blu-Ray DL READ
    EKRAN KARTI: ATI Radeon HD 3470 Max 1530 MB Ekran Kartı

Pavilion DV5-1041-FW695EA (4 GB) HP DÜNYASI

İŞLEMCİ: Intel® Core 2 DuoP8600 2,40 Ghz.Processor 3 MB L2 Cache işlemci
    RAM: 4 GB DDR2 RAM 800 Mhz (Max.4 GB)
    HDD: 320 GB 5400rpm SATA
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer & Blu-Ray DL Read
    EKRAN KARTI: NVIDIA GEFORCE 9600M GT 512MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainoffire -- 1 Aralık 2008; 1:57:00 >

• arkadaslar endustrı muh. okuyorumda malumunuz uzere cızımlerım cok fazla sızce hangı model bır sony notebook almalıyım...
    yardımlarnız ıcın sımdıden tesekkurler...
  • sony laptop almak istiyorum yuksek grafik isteyen oyunlari oynayabilecegim ve genis hraddiski olan bir model ariyorum maximum 3600ytl civari ve oyun icin sonyden baska daha iyi modeli olanbir markada onerirseniz cok sevinirim iyi forumlar.
  • SONY VAIO VGN-NS11S/S düşündüm ama türkiyenin hiç bir yerinde yok sonrada SONY VGN-FW21E 2ye bakmaya başladım...

arkadaşlar peşin alacağım bu dizüstü ne kadar eder direk nakid alan arkadaşlar aldıkları fiyatı paylaşırlarsa sevinirim...

başka bir model önerisi olanda cevap yazsın...
  • ya allah aşkına endüstri mühendisine çizim yapıyo???

hadi mimar, inşaat mühendisiysen tamam ama endüstri yaw bu altı üstü optimum moptimum başka bişey bilmezler al şu tam sana göre gardaş

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33955

• şaka şaka

o da iyi bölümdür

ama tabi 1)inşaat mühendisliği
  • quote:

Orjinalden alıntı: quetm

arkadaslar endustrı muh. okuyorumda malumunuz uzere cızımlerım cok fazla sızce hangı model bır sony notebook almalıyım...
    yardımlarnız ıcın sımdıden tesekkurler...

şu ürüne bir göz at istersen 4 gb ram paylaşımsız ekran kartına sahip işini görebilir

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1359
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yusufhmz

sony laptop almak istiyorum yuksek grafik isteyen oyunlari oynayabilecegim ve genis hraddiski olan bir model ariyorum maximum 3600ytl civari ve oyun icin sonyden baska daha iyi modeli olanbir markada onerirseniz cok sevinirim iyi forumlar.

madem o kdar bütce ayırabiliosun ozmn siddetle su ürünü tawsiye edebilirim sana ..

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=952
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.