Şimdi Ara

sony nw a1000 sorunu:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nisandan beri nw a1000 kullanıyorum.connect player ın sorunları nedeniyle sonic stage ile şarkı yüklüyorum.ancak son zamanlarda şöyle bir şey çıktı:bir sanatçı adı altında mesela sertab erener altında tüm şarkıları(all sertab erener) görmek istediğim zaman alfabetik sıraya göre bir sonraki sanatçının şarkıları geliyor.connect player kullanınca düzeleceğini düşündüm.ama connect player çalışmadı.tekrar sonic stage ile tüm şarkıları sildim.50 kadar şarkı yükledim.sorun yoktu.sonra üstüne 200 kadar daha şarkı yükleyince aynı sorun tekrar ortaya çıktı.connect playerin tekrar çalışması için ne yapabilirim?çalıştırabilirsem sorun çözülür mü?o şekilde de çözemezsem önerileriniz nedir?sorun garanti kapsamına girer mi?küçük bişey belki ama beni rahatsız ediyor.artist link gibi özelliklerden zaten vazgeçmiştim ama böyle bişeyin olmasını istemiyorum.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

• Birkaç seçeneğin var arkadaşım:

1) Connect player en son sürümünü yükleyip tekrar denemelisin.. Büyük ihtimalle çalışmama sorunu ortadan kalkacaktır..

2) SonicStage 4.0 sürümünü kullanmalı ve parçaları hepsini seçip değil albüm albüm atmalısın.. Çünkü sonic ne yazık ki bu konuda çuvallayabiliyor.. Ayrıca conver modunun otomatic de olmasını sağla.. Yani parçaları sadece türü uyum sağlamıyorsa (wma, atrac, mp3 dışındaya) çevirsin..

Eğer bunlara rağmen bir sonuç alamazsan tekrar görüşelim..
  • teşekkür ederim:)
  • Rica ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.