merhaba arkadaşlar. söz konusu aleti almayı düşünüyorum. bellek kapasitesine göre fiyatı da çok uygun geldi. ama daha önce, şimdi modelini hatırlayamadığım bir sony almış ve sesi çok az olduğundan değiştirmek zorunda kalmıştım. avrupa birliği standartları falan yüzünden azdmış sesi. bu alette de aynı sorun var mıdır? kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar yorumlarını paylaşırlarsa çok sevinirim. herkese iyi akşamlar
arkadaşım SONY NWD-B105 i dün yeni aldım daha teknosadan 139ytl ye beni çok şaşırttı diyebilirim fiyatına göre inanılmaz kaliteli şaşırtıcı derecede umduğumun çok üstünde çıktı ses kalitesi mükemmel helede kulak zevkine göre ekolazyer den iyi bir ayar yaptınmı ses kalitesine diyecek söz yok ses seviyesi bayağı iyi çok güçlü çıkıyor sesi haddidden fazla son olarak SONY kalitesi kendini göstermeyi başarmış bu mp3 playerde kesinlikle tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun
saygılar...
arkadaslar 105 modelini en uygun nerden alirim koysepete diye bir site var orda 106 ytl... hepsiburdada 128 ytl...bilen varmi acaba? en uygun baska nerden alirim?
ben şu anda 1 gb ve radyolusunu kullanıyorum.aslında memnunum.alalı çokta olmadı ama daha iyi ses alabileceğim bi cihaz arıyorum.bulursam değiştiricem.bence bu cihaz çoğu kişiyi ses konusunda tatmin edebilir.