Şimdi Ara

Sony NW-E002

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda buldugum dosyaların hiç biri işime yaramadı yardım ederseniz sevinirm.Sony nw-e002 model mp3 playerım war fakat sürükle bırak şeklinde mp3 atamıyorum.programla mp3 atlıyor ancak buda başlı başına problem.sony nin sitesinde de bulamadım böyle bir program warmıs ama yok yok :( şimdiden tskler ...

• sorunum hala devam ediyor ve yanıtını bilen kimsa yok mu bu siteden de çıkmazsa artık çözüm yok deyip bırakcam :(
  • kardeşim sony company ürettiği Sonic stage adlı yazılım ile I tunes gibi müziklerini yönetebilirsiniz... Google yazdığınızda bulacağınıza inanıyorum .genelde eski modellerde bu yazılım kullanıyor Umarım yardımcı olmuşumdur..
  • Hocam sony stage adlı programı biliyorum ve o olmadığı zaman mp3 playerıma mp3 atamıyorum.ben sürükle bırak şeklinde mp3 atmak istiyorum.( çok mu bişey istedim ) :D koskoca forumda bu konu ile ilgili dünya kadar başlık açılmış hepsi tırt.. ( ya linkler ölü ya da başka bir sorun var.) forum yetkilileri neden dikkate almıyorlar bunu onuda çözmüş değilm.İlk defa aradığım bişeyi burda bulamadım.
  • Ararken yabancı bir siteden biraz değişiğini buldum belki birilerinin işine yarar. Ben kullandım ve çalışıyor.Açıklama klasorun içinde kendim yazdım kolay gelsin.

link :http://depositfiles.com/files/yje8ud4xb
  • bana yardım edin nwe002 var formatladım girerken no data diyor delircem yaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc canavarı1 -- 25 Şubat 2014; 21:06:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sony nwz~s736f
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.