Arkadaşlar bu mp3 e bakıp yorumunuzu yaparmısınız..Nasıl sizce.Ve şarjı usbden mi oluyo yoksa pille mi anlayamadım. Bi de ekranda fm gösteriyo ama özelliklerde fm radyo olduğuyla ilgili hiç bi şey söylemiyor..Radyo mevcutmu bunda.
Şimdiden tşkler
Buradan bak bide daha açık. Usb şarzlı extra pil kullanılmıyor. Radyo olduğunu sanmıyorum sony modelleine nedense radyo özelliği eklemiyor. Zaten var diede yazmamışlar..
tamam anladım ben bunun bi üst modelinde fm radyo var bunda yok..Bi de ses kalitesi olarak nasıl sizce iyi ses çıkar mı bundan??
quote:
Orjinalden alıntı: darkness_eva
tamam anladım ben bunun bi üst modelinde fm radyo var bunda yok..Bi de ses kalitesi olarak nasıl sizce iyi ses çıkar mı bundan??
Bende nwe013f modeli var 1 gb radyolu.3 dakika şarz ile 3 saat,30 dakika şarz ile 30 saat çalışıyor bildiğim kadarıyla.Ses kalitesi güzel ama eq ayarları doğru yapılması gerekiyor.Alıcaksanız tavsiye ederim
sarj bakımından gercekten tek geceriz... benzeri vardı radyoda sesi cok cıkmayabilir tabi yayına baglı...ama mp3 çalarken gayet başarılı derim ben
cihaz gayet başarılı ekran renkli ve fonksiyonel ayrıca ses kaydıda var die biliyorum bunun dışında sürükle bırakla şarkı atıyosun sen kalitesi creativede zen stone archosta 105 düzeyinde iyi kulaklıkla gayet başarılı 1 saatlik şarjla 9-10 saat dinlene biliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme