Bildirim
Sony NW-HD3'e Kumanda?
Milka Spread Fındıklı Sürülebilir Çikolata 350 gr - 6 Adet : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFMJQ3F1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tüm md kumandaları oluyor.Satan bulabilirsen al.BEn 35 ytlye bir arkadaştan aldım -
hangi modelini aldın biliyor musun? -
Farketmiyor tüm MD kumandaları oluyor.Emin olabilirsin.Hepsi oluyor.Ama MP3 discmanlerinki ve kasetçalar walkmanlerinki olmuyor onu bilesin.Sadce md -
benim tek satır yeşil backlightli remotea sahip olan 2tane discmanim var 35elk sanırım 2side.. 2side oluyor hd1e -3e -5e ?? -
Bu benim Sony MZ-NH1'in kumandası. Çok güzel ben çok memnunun. Tek bulunabileceğini sanmıyorum ama bulursanız alın mutlaka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecar limon -- 12 Ekim 2005, 13:12:10 > -
Ben ebayden 35elk'yi aldım sonunda, bekliyorum. Ama ecarlimon'un kumandası 40elk ve niyeyse yuksek fiyatlara gidiyor (40pound civarı). Acaba bu iki kumanda arasında ne fark vardır onu merak ettim. Yani değer mi bu farka? Görünüş olarak 35 ince uzun ve sanırım tek satır. 40da 2,3 satır var herhalde. Acaba HD3'ün menüsüne falan girilebiliyor mu? 40elkda? Sayın ecarlimondan yardım bu konuda -
Arkadaşlar MC-40elk ile menüye girilir mi girilmez mi bilmiyorum. Benim 40elk yı önerme sebebim en başta jog dial olması. Daha sonra bu kumanda üç satır. Daha iyi bence. Kumandada mavi backlight var. Ses ayarları vs yapılabiliyo. Bence fark vermeye değer. Yine de karar sizin. -
teşekkürler, MC-35elk gelsin bir karşılaştırma yaparız o zaman -
Arkadaşlar MC-35elk geldi kullanıyorum gayet güzel dediğim gibi ince uzun yeşil backlight var. Nerdeyse her türlü ayar yapılabiliyor. Ama rahat batar ya 40 elkyı da merak ediyorum. Eğer isteyen varsa bu kumandayı(35elk) satabilirim. O zman farkını verip diğerini ısmarlayabilirim. Ürün bilgilerini 2.el Satılıklar listesinde bulabilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_4455788/tm.htm
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kulaklığın sesi azaldı
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- empedans nedir kulaklık
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- bluetooth kulaklık önerisi
- samsung galaxy buds 3 pro
- blaupunkt kulaklık bim
- airpods 4. nesil ne zaman çıktı
- ikko active buds
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X