Bildirim
sony nw hd3 mp3-20 gb alanlar bi bakıverın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tabii ki hayır,dahili şarj edilebilir pile sahip... -
ben normal marketten alınan pille çalışan bi mp3 almayı dusunuyorumda.arkadaslar böyle bildiginiz dahili pili olmayıp marketten alınan pille çalışan bi mp3 player bilen varsa ve buraya yazarsa cok sevinirim -
Dostum yanılıyor olabilir ama 20GB gibi yüksek kapasitelerde normal pille çalışan bir cihaz bulamazsın gibime geliyor,512Mb,1Gb gibi flash bellek kullanan Creative Muvo Tx Fm Serisi veya Minton'un cihazları olabilir aradığın çözümler... -
evet bence Muvo v200 serisi bu konuda başarılı gerçi tx fm le aynı özellikte sadece dagha yeni.. yeni olan daha iyidir.. intonda olabilir ama ses kalitesimcreative daha iyi bildiğim.. -
arkadaslar ben 4 gundur pille calışan mp3 player aradım ama arkadasın dediği gibi pille çalışan mp3 lerin en yuksek kapasiteli olan 1 gb.ama olurya yinede duyarsanız diye yazıyorum.markası önemli değil.eğer bulamazsam.CREATIVE MuVo TX FM 1GB playerını alıcam ,yorunlarınız için şimdiden sağolun -
Merketten aldigimiz piller le MP3 calarlar kac saat gider?
2000 mA ve ustu bir NIMH pille deseniz neyse. NIMH bile sarj aleti istiyor vs. yani pile isi cok kolay degil. Cogu MP3 player artik dahili Li-ion pille calisiyor ki en iyi cozumlerden birisi. Sadece birkac sene sonrasi problem olabilir.
Boylece daha yeni bir alete gecmek icin bahanenizde olmus olur, iyi de olur aslinda :) -
bütün yorumlar diğer topicte mevcut zaten. niye başka topic açmaya gerek duydunuz. tüm sorular orada cevaplanmış zaten.
saygılar.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- kulaklık tamiri
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- kulaklığın sesi azaldı
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- en iyi kablolu kulaklık
- jbl 570bt ne zaman çıktı
- soundcore sleep a20
- en iyi bluetooth kulaklık
- airpods pro 2. nesil özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X