Şimdi Ara

SONY NW- S703F

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam herkese SONY NW- S703F hakkında ne düşünüyorsunuz? kullanan var mı? bende sony nw-e003f var. elimdekini satıp SONY NW- S703F almayı düşünüyorum sizce değer mi? benim için önemli olan kulaklık bendekinden memnun değilim senheisser cx300 almayı düşünüyorm SONY NW- S703F yi alamazsam yani aynı fiyata gelmiş olcak.biliyorum karışık yazdım biraz ama mazur görün.görüşlerinizi alayım lütfen.

• neden elinizdeki değiştiriyorsunuz
    bi şikayetiniz mi var?
  • kulaklıklarından memnun değilim başka şikayetim yok çok güzel bi alet. ama resmini gördüyseniz SONY NW- S703F çok güzel bir tasarımı var ekranı daha iyi ve kulaklıkları daha şık görünüyor.
    ben kendi kulaklıklarımı kullanamadığım için senheissercx300 almayı düşünüyorum en az 80 ytl fiyatı.
  • s703f kulandım sesi,üretim kalitesi şahane ve de kulaklıları harika.sadece son ses oranı rahatsız edebilir limit yüzünden
  • kulaklıklar nasıl?
    bence önemli bir sorun çünkü tam oturmuyo kulağıma şimdiki kullandığım ve çok rahatsızım bu durumdan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gregorsamsa

kulaklıklarından memnun değilim başka şikayetim yok çok güzel bi alet. ama resmini gördüyseniz SONY NW- S703F çok güzel bir tasarımı var ekranı daha iyi ve kulaklıkları daha şık görünüyor.
    ben kendi kulaklıklarımı kullanamadığım için senheissercx300 almayı düşünüyorum en az 80 ytl fiyatı.

bende e005im ile CX300 kullanıyorum çok memnunum ille de tasarım dersen bi şey demem ama ses içinse önce kulaklıkları al dene memnun kalmazsan model değiştir
  • ben de cx300 ve s-6xx serisini tavsiye ederim.
    s-7xx in ekstra özellikleri radyo ve elektronik gürültü engelleme. Kasalar aynı ve se farkı yok bildiğim kadarıyla.
    önce kulaklıktan başlanıp sonra s-6xx serisi ile devam edilebilir. aynı fiyata hem cx300 hem de cihaz alınmış olur. hem de daha sağlıklı bir çözüm olur. atract olmasına rağmen direkt mp3 atma yolunu da çözdük.
    Gerisi tercih artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sony nwz~s736f
    13 yıl önce açıldı
    Satılık Sony BDV-N9200WL
    2 yıl önce açıldı
    Sony NWZ-A816
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: katilimci
    s-7xx in ekstra özellikleri radyo ve elektronik gürültü engelleme.

bu ne olaki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: katilimci

ben de cx300 ve s-6xx serisini tavsiye ederim.
    s-7xx in ekstra özellikleri radyo ve elektronik gürültü engelleme. Kasalar aynı ve se farkı yok bildiğim kadarıyla.
    önce kulaklıktan başlanıp sonra s-6xx serisi ile devam edilebilir. aynı fiyata hem cx300 hem de cihaz alınmış olur. hem de daha sağlıklı bir çözüm olur. atract olmasına rağmen direkt mp3 atma yolunu da çözdük.
    Gerisi tercih artık

direkt olarak nasıl mp3 atıyoruz bu model de acaba?
  • Sony'nin yayınladığı ufacık bir programla sürükle bırak yaparak mp3 atabiliyoruz. programın adı mp3 file manager(çok yaratıcı )

Öncelikle S703'ün kulaklıklarına yapılan her övgü hakarettir Kulak içi kulaklık yapmakla kalmamışlar kulağa giren esnek naylon kısma kavis vererek kulağa tam oturmasını sağlamışlar(gerçekten çok rahat kulaklıklar)

Ayrıca sevgili sony mühendisleri işe okula giderken açılan kapı, boğulan motor sesinden bıkan gençler için kulak içi kulaklığı icat etmekle yetinmemiş birde frekans nötürleyici bir sistem geliştirmişler...

Peki nedir bu frekans önleyici sistem? Bilindiği gibi ses dalgalar halinde yayılır ve bu dalgaların genişliklerine ferkans denir dolayısıyla sesin şiddetine göre frekansıda değişir. Nasıl bir suya taş attığımızda su dalgalar halinde etrafa yayılırsa seste tıpkı bu şekilde ortama yayılır-atılır. Eğer bu atmalara(dalgalara) aynı frekansta fakat ters bir atma gönderilirse atma nötürleşir ve kaybolur. Yani suda yayılan dalgaların hemen altından aynı dalgayı verirseniz dalga kaybolur. neyse çok ayrıntı oldu

Sony'nin yaptığı kulaklıkta tam olarak bu nötürleme işini yapıyor. Kulaklığın üzerine yerleştirilen bir mikrofonla ortamın sesi alınıyor ve gelen ses dalgalarına göre kulaklık, ortama bir anti dalgalanma sinyali gönderiyor böylelikle ses size ulaşmıyor. Sonuç: siz mutlu, sony mutlu oh ne güzel

• bu model için sürükle bırak henüz yok, soylediğiniz mp3 file manager sadece nw-e serisi için geçerli.
  • bende nw s 605 var aynısı senin istediğinin radyosuz modeli ses kalitesi çok iyi tasarım muhteşem tabi - yönleride var ses limiti olayı var ve kulaklıklar dışarı aşırı ses veriyo kütüphanede müzik dinleyemiyorum ama ne olursa olsun süper bir alet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.