İyi günler arkadaşlar elimde SONY NW-S706F 4 gb radyolu mp3 player var.Özelliklerini filan tam olarak bilmiyorum, kutusundan bakmak için bile çıkarmadım 2 hafta önce hediye olarak geldi ve yine bu sitede 300 ytl'den isteyen arkadaşa 12 taksitle almasına yardımcı olacağımı belirterek satışa koydum.İnternet üzerinde yaptığım araştırmada en ucuz fiyatının 430 ytl olduğunu gördüm.Bu ürün bu fiyat satılırmı acaba, 130 ytl'lik bir fiyat farkı cazip olurmu ?
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ :
SONY NW-S706F MP3 ÇALAR ÖZELLİKLERİ ;
Dunyada ilk entegre gurultu onleyici ozellige sahip MP3 Player (%25`e kadar) 2800 parçaya kadar izin veren 4GB saklama kapasitesi CD albüm kapaklarını izlemek için 3 satırlık renkli OLED ekran Üstün ses kalitesi için Clear Stereo ve Clear Bass ses geliştirme sistemleri Yüksek kalite Gürültü giderici kulaklıklar birlikte verilir 50 saatlik mükemmel Stamina pil ömrü sağlayan şarj edilebilir Lityum İyon pil Yüksek hızlı pil şarjı: 3 dakikalık şarj ile 3 saatlik çalma süresi Dahili FM tuner İsteğe bağlı kayıt istasyonu aracılığıyla PC olmayan kaynaklardan doğrudan kodlama ATRAC, MP3 , AAC (DRM olmayan) ve WMA (DRM olmayan) uyumlu Sevdiğiniz parçaları kolayca yönetmek ve aktarmak için SonicStage® 4.1 yazılımı
Ağ işlevi Yüksek hızlı veri transferi : VAR USB Bağlantısı : VAR Seçilebilir veri sıkıştırma (ATRAC3 / ATRAC3plus) : VAR MP3 / WMA / WAV'dan ATRAC3 ya da ATRAC3plus'a veri dönüştürme : VAR CDDB otomatik müzik bilgisi transferi : VAR PC üzerinde müzik bilgisi düzenleme : VAR PC üzerinde Network WALKMAN® kontrolü : VAR
Bellek Tümleşik flash bellek (MB) : 4096,0 Memory Stick™ MS DUO : YOK
Veri sıkıştırma ATRAC3 66 kbps : VAR ATRAC3 105 kbps : VAR ATRAC3 132 kbps : VAR ATRAC3plus 48 kbps : VAR ATRAC3plus 64 kbps : VAR Atrac3plus 256 kbps : VAR
Çalma ve gösterme ATRAC3 çalma : VAR ATRAC3plus çalma : VAR Grup işlevi çalıştırma : VAR Tekrarlama : VAR Karışık : VAR Dijital ses ön ayarı : VAR AVLS : VAR Tut : VAR MP3 doğrudan çalma : VAR
Genel veriler Pil ömrü, ATRAC3 çalmada (s) : 50,0 Ağırlık (g) : 47,0
Birlikte verilen aksesuarlar Kulaklıklar : VAR Boyun Askısı : YOK USB Kablosu : VAR Şarj edilebilir pil : VAR Pil şarj moduna sahip USB istasyon : YOK AC adaptörü : YOK Taşıma torbası : YOK SonicStage® yazılım sürümü : 4,1