Şimdi Ara

Sony NWZ-A816 İncelemesi (A810 Serisi Genel Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
5.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

taklidi var mı bilinen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: glaxi

o paraları kılıfa vermeye degmez.

taklidi var mı bilinen?

o kılıflar 45-55 ytl arasında gerçekten çok pahalı ama player ında çizilmesi özellikle ekranının çok can sıkar normal bi kılıf ayarladım ama sürekli sok çıkar olmuyo böyle case varsa bilinen tuşlarını falan kılıf üzeriinden kullanabileceğimiz çok güzel olur...
  • aletın yanında en azından sok cıkar bı kılıf verselermıs iyi olurmus.aynısı kardesımde var cok kullanıslı ve ozellıkle sarj suresı en buyuk +sı.30 saat kadar dınledım gecenlerde toplam 1 tam sarjda.

bır de vpt nedır?bu konularda pek bılgım yok.nasıl kapanıyor?artısı eksısı nedır?
  • vpt(virtural phone tec.)

Bu teknoloji ses geliştirme olarak geçiyor.6 adet seçenek mevcut (studio, live, club, arena, matrix ve karaoke).karaoke ve matrix seçenekleri gerçek doğal ses veriyorlar. karaoke insan sesini vokali saklıyor, matrix ise etrafı saran bir ses etkisi oluşturuyor ve sesleri zenginleştiriyor. Studio ayarı sesi bambaşka bi hale getiriyor.Ses derinlik kazanıyor. Biraz ortaya toplanıp tizlerde daha belirgin netlik veriyor ve ses yumuşuyor.

Nasıl açıp kapatıcağına gelicek olursak istersen settings/music settings/VPT(surround) dan ayarlayabilirsin yada müzik çalarken (now playing ekranında) option tuşuna basarak VPT(surround) kısmından ayarlayabilirsin. Gerçekten sony nin ses konusunda profesyonelleştiğini bir kez daha gösteren bir özellik bence bu arada birde şu linke bir göz atarsan belki daha faydalı bilgilere ulaşabilirsin;

http://forum.donanimhaber.com/m_17623715/tm.htm

• quote:

taklidi var mı bilinen?

5YTL'ye aldım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

quote:

taklidi var mı bilinen?

5YTL'ye aldım ben

nasıl birşey? nereden aldın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunakemali

quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

quote:

taklidi var mı bilinen?

5YTL'ye aldım ben

nasıl birşey? nereden aldın?

Kılıf aldım.Önü fileli arkası normal(gözlük camlarını silerken kullandığımız bez gibi arkası Kusra bakma adını unuttum o bezin).

İpi var da pek dayanmıyor ip.Ama bu kılıfın arka tarafına aletin cam tarafı gelince cam bayağı temizleniyor.

Ankara Kızılay'dan aldım.Bulana kadar canım çıktı ama.

En sonda ufacık bir dükkanda buldum.

• Birkaç gün önce bende aldım a816'yı gayet memnunum, tek eksiği kutudan koruyucu kılıfın çıkmaması başka eksiği yok. sarjı gayet güzel gidiyor. Ses kaliteside sony'ye yakışır derecede güzel. Clear Bass seçeneği özellikle metal dinlerken kendini fazlasıyla hissettiriyor. Kulaklık kalite.

Sonuç olarak.

(+) Ses ve Video Kalitesi
    (+) Kaliteli Kulaklık
    (+) 30 saat dinleme süresi yüksek seste bu 25e düşebiliyor.
    (+) Şık tasarım
    (+) Parlak Ekran
    (+) Hızlı işlemci menüler arasında hiç beklemiyorsunuz.
    (+) Hızlı dosya transferi
    (+) Şarj süresi 2 saat
    (+) Yüksek Ses seviyesi

(-) Koruyucu Kılıf Yok (onuda biz alırız artık)
  • mpe lere albüm kapağı nasıl atabiliriz bilen varsa yardım lütfen bazı mp3 ler çalarken üstte söyleyen kişinin resimi var baya güzel oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: buffon1987

mpe lere albüm kapağı nasıl atabiliriz bilen varsa yardım lütfen bazı mp3 ler çalarken üstte söyleyen kişinin resimi var baya güzel oluyor

mp3 bilgilerini (tags) düzenlemeye imkan veren bazı programlar var, örneğin mp3 tag editor, 1st mp3 tag editor, fix tunes tarzında. bu programları kullanarak parça bilgilerini internetten (albüm kapağı dahil) çekebilirsin yada elle kendin girebilirsin.
  • arkadaşlar yaa bişey sorucam..attığımız şarkıları ayrı playlist şeklinde nasıl düzenleyebilirim?
  • Bilgisayardan WMP ile yapılıyormuş ama bulmadığımdan klasör kısmına PlayList diye bi' klasör açtım, oraya attım Play Liste atacağım şarkıları, oynatıcıdan da Folder kısmından PlayLiset'e girip öyle kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Bilgisayardan WMP ile yapılıyormuş ama bulmadığımdan klasör kısmına PlayList diye bi' klasör açtım, oraya attım Play Liste atacağım şarkıları, oynatıcıdan da Folder kısmından PlayLiset'e girip öyle kullanıyorum.

çok teşekkür ederim
  • Slm arkadaşlar...geçen hafta avea müzik indirden 100 lerce şarkıyı bilgisayara indirdim. Dün de mp3 çalar aldım (sony nwz a 815). Sabahtan beri şarkıları mp3 çalara atmaya çalıştım, olmadı (Kopyalamaya korumalı diyor). Oysaki avea nın sitesinde müzik çalara şarkıların indirilebileceği yazıyor. Avea müşteri hizmetlerini aradım; şarkılar sadece bilgisaara ve tel.e yüklenir diyorlar...BU ŞARKILARI MP3 ÇALARA ATMANIN Bİ YOLU VARMI???YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • arkadaşlar cihaza yeni yazılımı nasıl yükleyeceğim bir türlü başaramadım. içindeki yazılım 1.00 olarak görünüyor. bilen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

arkadaşlar cihaza yeni yazılımı nasıl yükleyeceğim bir türlü başaramadım. içindeki yazılım 1.00 olarak görünüyor. bilen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim. teşekkürler.

• Arkadaşlar bu cihazda radyo var mı ?
  • yok
  • biraz hort gibi olucak ama bluetooth versiyonunda bluetoothu sadece kendi cihazındamı çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.