Şimdi Ara

SONY NWZ-B135F

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dh forum üyeleri merhabalar,aranıza bu sony mp3 çaları alarak yeni katılıyorum.Yorumları okuyarak buradan iyi bir düşünce ve karar ile teknosa'dan mp3 çalarımı aldım.
    Mp3 konularını okudum istediğim özellikler bu ufak karizmatik player'da çıktı.

Sizlerin bu konudaki yorumu ne olur iyi yaptım mı kendime göre hoş bir alet aldığımın kanısındayım şuana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım.Dün ürünü aldım.Hızlı şarj ettim şimdi ise bataryanın uzun ömürlü olması için düşük şarj segmesini seçerek şarj edeceğim.

Kulaklığımda MDR-e828 dehşet ses çıkışı sağlıyor.

SONY NWZ-B135F
     SONY NWZ-B135F

SONY NWZ-B135F

Yanlız tek sıkıntı yaşadım 2gb'lisini çok aradım hiç bir yerde kalmamış hep 1gb fm ve fmsiz olanı vardı.
    Sonunda teknosadan açılmamış kutu olarak aldım.
    Sizlerin yorumlarıyla alacak olanlarada buradan benim yardım aldığım gibi bu konu başlığında paylaşımları sunabiliriz.

Bütün bu modeli alan dostlara güle güle kullanmasını dilerim.
    Herkese iyi forumlar.

Ekleme:Harf hatası,düzenleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FUHRER-SS -- 28 Şubat 2009; 21:29:32 >

• Ben de 3 gün önce bunun 2gb'lık radyosuz olanını 99 liraya Darty'den aldım.Bu fiyat aralığında alabileceğim ürün sayısı zaten kısıtlıydı ve içlerinde bunu tercih ettim.Tercih sebebim ufak olması,şarjının uzun gitmesi ve son olarak fiyatı.Aldım.Şimdilik içine 160 şarkı attım.Özellikle ses çıkşı süper.Beklediğimden fazla çıktı.Bass tuşu sayesinde müziğin kalitesi artıyor.Ek olarak bass modu açıldığında tuşların arasında yanan kırmızı ışığın müziğin ritmine göre yanıp sönmesi de küçük ama hoş bir ayrıntı.
  • Evet bucaklı bass tuşuna basınca ritmik kırmızı led yanıyor akşamları güzel görünüyor.
    Para verilip içinde olmayan ama sonyde olan diğer bir özellik ise mp3lerin playlist folder görünümü bu sayede attığım klasörleri seçebiliyorum ve tabiki şarkılarıda.

Evet güle güle kullanalım
  • Şu anda mp3 çaların performansını deniyorum desem yalan olmaz heralde.Sabah 11 gibi açtım aleti sırf şarj süresini denemek için sadece led ışığını kapattım,kulaklık takılı,sesi 15'te ayarlı ve gece 01:30 itibariyle hâlen son çeyrek pil gösteriyor.Saatlerdir durmadan çalıyor.Gerçekten pil ömrü yazılanları doğrular şekilde.Üstelik bataryanın tam olarak daha ilk şarj edilip ilk boşalması olacak.

Seninkinin pil ömrü nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 3 Mart 2009; 1:40:47 >
  • Şu an saat 03:00 itibariyla müzikçalar kapandı.Pil tam olarak sabah 11'den gece 3'e kadar çalıştı.Yani 16 saat aralıksız müzik çalmayı gerçekleştirdi.
  • Serhat dostum bende yeni şarj ediyorum bugün denerim.
    Şunu öğrendim hızlı şarj etme fonksiyonu ile bataryanın ömrü çabuk bitebilirmiş.Onun için düşük ayarda şarjı seç
    Şuan ilk şarjım bakalım 2-3'den sonra batarya kendini bulur seninki gibi yaklaşık değer çıkabilir.
    Ayrıca kullanım kılavuzu dosyaları hafızanın içinde 12 mb değerde yer tutuyor.Onları sileceğim.
  • Evet hızlı şarjda pil ömrü daha çabuk bitiyormuş.Bu sebepten ötürü ben de Low konumunu seçtim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sony nwz~s736f
    13 yıl önce açıldı
    SONY MDR-1R Kulaklık İncelemesi
    11 yıl önce açıldı
    Sony NW-S203F ARIYORUM
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostlar bende bu üründen aldım teknosa'dan ürün az kalmış stoklarda.Şans eseri açılmamış kutu buldum.
    İlk şarjım bakalım kaç gün götürecek bu beni ;)
    Alanlara bol müzikli günler
  • arkadaşlar bu ürünün radyosu nasıl kullananlar bir yorum yazabilir mi..
    radyolusunu almaya değer mi yani..
    şimdiden teşekkürler..
    bu arada hepinize merhaba yeni üye oldumda
  • Açıkçası ben yaklaşık 1 gb radyolu parasını ona vereceğime 2 gb radyosuz modelini aldım.Radyo performansını bilmiyorum ama bence radyo çok da gerekli değil.Nasılsa sevdiğin şarkılar var hep yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 22 Mart 2009; 6:27:14 >
  • Ses kayıt fonksiyonunu da deneme imkanım oldu.2 gündür okulda derslere filan götürüyorum hocaların anlattıklarını kaydetmek için ve gerçekten ses kayıtında da başarılı.Sesler gayet net ve temiz.
  • Yaklaşık 1 yıldır ürünü kullanıyorum ama birkaç beni üzen nokta var.Cihaz cebimde kapalı iken açma kapama düğmesinin hassaslığı yüzünden,kendi kendine açılıyor ve şarj bitiyor :( ayrıca müzik dinlerken ışık hep açık kalıyor :( bu sıkıntıları nasıl aşabilirim arkadaşlar ?
  • hold işlevi var.onu sağa doğru kaydırırsan mp3'ün açılmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

hold işlevi var.onu sağa doğru kaydırırsan mp3'ün açılmaz..

eyvallah kardeş,hold demek o işe yarıyor.pekii müzik çalarken ışık herkezde mi açık yoksa onunda bi aç-kapa ayarı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

quote:

eyvallah kardeş,hold demek o işe yarıyor.pekii müzik çalarken ışık herkezde mi açık yoksa onunda bi aç-kapa ayarı var mı ?
    Yanıp sönen kırmızı ışığı diyorsanız eğer, Menüden Settings-Common Settings-LED-LED Off'u seçerek kapayabilirsiniz.Ama ekranın ışığını kapamak istiyorsanız menüden Settings-Common Settings-Power Save Mode-Save On Super seçeneğini seçerseniz müzik çalar fakat ekran siyah görünür, bu da pilin daha fazla gitmesini sağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Homie

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

quote:

Yanıp sönen kırmızı ışığı diyorsanız eğer, Menüden Settings-Common Settings-LED-LED Off'u seçerek kapayabilirsiniz.Ama ekranın ışığını kapamak istiyorsanız menüden Settings-Common Settings-Power Save Mode-Save On Super seçeneğini seçerseniz müzik çalar fakat ekran siyah görünür, bu da pilin daha fazla gitmesini sağlar.

yani şarkı dinlerken ışık herkezde açık mı (led değil) ve ışığı fazla şarj gitmesin diye kapatmak istiyordum ama kapalıyken daha çok şarjı yemesi garip.İlgilendiğin için teşekkürler arkadaşım.

• capo di capi Save on Super dersen son tuşa bastıktan 10-15 saniye arası gösteriyor ve ışık gidiyor.Daha çok şarj yemiyor. Şarjın daha uzun süre dayanmasını sağlıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.