yeni mp3 almayı düşünüyorum sizce SONY NWZ-B152B 2GB nasıl kullanan var mı ya ? genelde herkes b serisine kötü diyor benim icin önemli olan ses creative zen stone alacam hiç bir internet sitesinde bulamıyorum eğer bulabileceğim bir yer varsa hemen gidip alırım ama yok maalesef neyse sizce bu nasıl ya çok yardıma ihtiyacım var. bütcem max. 90 tl öneri bekliyorum başka öneriniz varsa şimdiden teşekkürler.
aynı üründen bende alacaktım ancak forumda araştırdım SONY NWZ-B152B 2GB alacağına sansa clip al dediler ,hem 70-80 tl fiyat aralığında hemde sesi sony den daha kaliteliymiş ,yalnız clibin plus modeli olmamasına dikkat et,bulabilirsen eski versiyon clip al nerde oturuyorsun bilmiyorum istanbul beylikdüzünde media mrk ta varmış
ayrıca sony nwz b152b de radyo yok,hatırlatmak istedim...
yok ya bana radyo lazm değil zaten :) sevmiyorum pek :) tamam teşekkür ederim bilgi için alacam sony'i ya inş iyi ses veriyordur .s kulaklık değiştiririm gbi bi süre sonra kulaklık öneriniz var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: cRn.
yok ya bana radyo lazm değil zaten :) sevmiyorum pek :) tamam teşekkür ederim bilgi için alacam sony'i ya inş iyi ses veriyordur .s kulaklık değiştiririm gbi bi süre sonra kulaklık öneriniz var mı ?
önemli değil ,ancak sony almak için acele etme derim ,birazdaha araştırıp parada hafif kalitede ağır ürünler bulabilirsin,malesef önerebileceğim bir kulaklık marka modeli yok, ben creatv zen nin kulaklığını kullanıyorum fena bişey değil,kulaklığıda forumdaki kulaklık bölümünden daha detaylı araştırabilirsin...
of of ya sipariş verdim bile umarım pişman olmam :/ neyse ya olursamda artk dönüşü yok :D bi süre sonra eski nesil shuffle bulabilirsem onu alırım sağolun yardm için :)