Şimdi Ara

sony nwz b172b vs sandisk clip+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta da belirtiğim gibi hangisini tercih edersiniz. özellikle bu iki ürünü kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur.

• Clip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Clip

ikisinide kullanmış biri olarakmı söylüyorsunuz yoksa başka modellere kıyaslamı? çünkü en fazla 100 tl ye kadar bütçem var ve bu bütçeyle ya sony yada clip alablrm. sony almak işime gelyor garantisi olduğu için. clipler öyle değil malesef bi bozulsa elimde kalacak ama dersinki gerçekten önemli bir ses kalite farkı var o zaman durum değişir.
  • Sony ler zaten baslarıyla ünlü ama Sansa Clip B172 den fp olarak daha üstün. İkisini de dinledim genel baksam clip öndedir ama basını kıyaslayamam. Çunkü ikisini de farklı zamanlarda farklı kulaklıklarla denedim.

• clip kullanıyorum gayet güzel herşeyiyle. rockbox u da kurdun mu süper olur. diğerini bilemiyorum.
  • Merhaba
    Şu an sony NWZ-B172 mavi renkli olanını kullanıyorum. bir kaç ay önce dartyden 59tlye almıştım. Bence gayet güzel bir cihaz. Yanında sennheiser marka güzel bir kulaklıkta alırsanız emin olun gayet tatmin edici bir kalite ile müzikleri dinleyebilirsiniz.Kendi kulaklığıda fena değil ancak standart nitelikte bir kulaklık.
    Ürünün belli başlı özelliklerinden kısaca bahsedeyim isterseniz, dosyalama yaparak mp3'lerinizi klasörlere ayırabiliyorsunuz, arka plan ışıkları hakkında ayarlardan düzenleme yapabiliyorsunuz, yada swap özelliği ile mp3lerinizi kısa kısa tarama şeklinde rastgele dinleyebiliyorsunuz, en önemli özelliği ise şarj ettikten sonra çok uzun süre şarjının dayanıyor olması ve kısa sürede şarj olabiliyor olması. bence kullanıpta pişman olmayacağınız bir cihaz.
    Umarım yardımcı olmuşumdur,
    saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: efem077

Merhaba
    Şu an sony NWZ-B172 mavi renkli olanını kullanıyorum. bir kaç ay önce dartyden 59tlye almıştım. Bence gayet güzel bir cihaz. Yanında sennheiser marka güzel bir kulaklıkta alırsanız emin olun gayet tatmin edici bir kalite ile müzikleri dinleyebilirsiniz.Kendi kulaklığıda fena değil ancak standart nitelikte bir kulaklık.
    Ürünün belli başlı özelliklerinden kısaca bahsedeyim isterseniz, dosyalama yaparak mp3'lerinizi klasörlere ayırabiliyorsunuz, arka plan ışıkları hakkında ayarlardan düzenleme yapabiliyorsunuz, yada swap özelliği ile mp3lerinizi kısa kısa tarama şeklinde rastgele dinleyebiliyorsunuz, en önemli özelliği ise şarj ettikten sonra çok uzun süre şarjının dayanıyor olması ve kısa sürede şarj olabiliyor olması. bence kullanıpta pişman olmayacağınız bir cihaz.
    Umarım yardımcı olmuşumdur,
    saygılarımla...

Bass'ları nasıl hocam?

Sonynin üzerinde bass dügmesi var ona bastığınız anda inanılmaz bi bass veriyor 5.1 ses sistemi kulaklığın içinde gibi. Sansa clip hiç denemedim ama onunda flac çalma,rockbox gibi birçok avantajıda varmış

• sanırım son noktayı koyacak bilgiyi buldm http://www.testfreaks.co.uk/mp3-players/sony-nwz-b172/

http://www.testfreaks.co.uk/mp3-players/sandisk-sansa-clip/ oylamalara bakılırsa clipin gerçekten baya fark attığı görülüyor. özellikle uzmanlar clipe 10 üzerinden 8.3 verirken sony e 6.0 verilmiş. kullanıcılar ise clipe 8.8 verirken sony e de 8.2 vermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: googlecan

sanırım son noktayı koyacak bilgiyi buldm http://www.testfreaks.co.uk/mp3-players/sony-nwz-b172/

http://www.testfreaks.co.uk/mp3-players/sandisk-sansa-clip/ oylamalara bakılırsa clipin gerçekten baya fark attığı görülüyor. özellikle uzmanlar clipe 10 üzerinden 8.3 verirken sony e 6.0 verilmiş. kullanıcılar ise clipe 8.8 verirken sony e de 8.2 vermiş.

Sony'e sadece bi expert oy atmış ama ve genel skorda da Sony önde ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Apache0636

quote:

sanırım son noktayı koyacak bilgiyi buldm http://www.testfreaks.co.uk/mp3-players/sony-nwz-b172/

Sony'e sadece bi expert oy atmış ama ve genel skorda da Sony önde ;)

nasıl sony önde anlamadım. hem kullanıcı hemde uzman yorumlarında clip önde...

• quote:

Turuncu kutular içinde yazan Freak Score a bak Clip 7.4 Sony 8.5
  • Sadece bas önemliyse B172 diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache0636

quote:

Turuncu kutular içinde yazan Freak Score a bak Clip 7.4 Sony 8.5

dikkat ettiysen clipte 3 çeşit oylama vardı user, expert ve design. sony de ise user ve expert var. designin anlamı bildğm kadarıyla mp3 playern dış görünüşyle ilgili. clipin puanını düşüren o. yoksa clip teknik açıdan sony den önde gözkyor.
  • quote:

dikkat ettiysen clipte 3 çeşit oylama vardı user, expert ve design. sony de ise user ve expert var. designin anlamı bildğm kadarıyla mp3 playern dış görünüşyle ilgili. clipin puanını düşüren o. yoksa clip teknik açıdan sony den önde gözkyor.

Sony'nin puanını düşüren de expert score olmuş ve sadece bir expert oyu var o da dandik inceleme yapmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.