Bildirim
Sony NWZ-E353 Kapnmama Sorunu!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Dostum Ayarlar -> müzik ayarları -> şarkı sözlerini görüntüle'den Açık (Ekr. Her. Zam. Açık) ayarını etkinleştirmiş olabilirsin. Bu ayar şarkıyla senkronize edilmiş sözleri okuyabilmen için ekranın hep açık kalmasını sağlıyor. Aklıma başka bir şey gelmedi bu olabilir. -
option tuşuna uzun bas. -
Ayarlara baktım. O ztn Off konumunda. Ayrıca ztn normalde option a uzun basınca kapatıyordum 4-5 ay boyunca :D Fakat şimdi uzun basmama rağmen kapanmamaya başladı. Hep açık duruyor. Şarjı gidiyor. -
Resetlemeyi denedin mi? -
Tama arkadaslar hallettim. :D Cevaplar için teşekkürler. şarjını bitirttiridm iyice. kendiliğinden mecburen kapandı. Smdi şarja taktım biraz çektim. Normal açılıp kapanıyor. Yorumlar için teşekkürler tekrardan....
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- mediamarkt ödeme reddedildi
- redmi buds 6 pro
- ikko active buds
- en iyi kablolu kulaklık
- jbl 570bt ne zaman çıktı
- airpods güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X