Şimdi Ara

sony nwz e435 ile creative mozaic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ikisi arasında kararsız kaldım.radyo da önemli olduğu için hangisini tercih etmeliyim? özellikle uzun süre kullanacağım için .

• bence meizu m6 ve sansa fuze modellerini araştır. sonynin e serisi pek iyi sayılmaz. meizunun sesinin crativeden daha iyi olduğu söyleniyo :)
  • Valla ben şöyle bi video buldum ve creative'in sesi meizudan daha iyi geldi bana. Gerçi buradaki creative zen vision galiba o yüzden diğer creative modelleri için aynı şeyler söylenebilir mi bilemem. Yine de bi bakın. http://www.dailymotion.com/video/x2ywqa_meizu-m6-8go_news
  • teşekkür ederim.valla kararsız kaldım.sony den vazgeçer gibiyim next ya da creative de oolabilir aslında
  • next in sl ile sp si arasında ne fark var?
  • SL kısaltmadan da anlaşılabileceği gibi daha ince ama sp nin kutu içeriği daha geniş. Kılıf,temizleme bezi,el askılığı gibi
  • peki ben by next leri inceledim de şarkıları klasör olarak mı atıyoruz içine?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Next&meizu m6'nın orjinal global markası ise sadece > meizu m6..
    Albüm olarak veya klosör olarak atılabiliyor..cihazın browseri var;oradan istediğin klosörü seçip,açabiliyorsun..
    Meizu m6 inceleme video ve değerlendirmesi
    http://reviews.cnet.com/portable-video-players-pvps/meizu-mini-player-4gb/4505-6499_7-32034121.html?tag=mncol;lst

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 7 Mayıs 2009; 23:10:39 >
  • bende nwz e435 var cx300 kulaklıkla kullanıyorum eq ayarınıda kendim yaptım. ses çok berrak, baslar ve tizler çok harika. creative zen stone plus ile karşılaştırdım sesi, nwz e435 çok ama çok daha kaliteli sese sahip, baslar tizler sesler tane tane ve çok berrak.

meizu deneme fırsatım olmadı merak ediyorum ses kalitesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 11 Mayıs 2009; 17:21:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.