Satılık PlayStation 4 Siyah ve yanında bulunması gereken bütün aksesuarlar..
PlayStation'un 1 yıl garantisi vardır, kutusu ve faturası mevcuttur. Kozmetik olarak 10/8 alır. Darbe kırık ve çizik yoktur. Kulaklığı kullanılmamıştır poşetinde durmaktadır.
Sony Gold Wireless Headset 7.1 Surround, ürünü alalı 4 ay olmasına rağmen 4 kere bile kullanılmamıştır. Sıfırdan zerre kadar farkı yoktur, kulaklık tarafında soyulma çizik darbe hiç birşey yoktur, kutusu mevuttur, yanında koruyucu kılıfı ile tamamen eksiksiz bir şekilde veriyorum.
DualShock 4 Şarj İstasyonu bulunmaktadır. Sayesinde gamepadi sağda solda sarj etme derdinden kurtulmuş oluyorsunuz. Standına oturtup sarj edebilir, ve sarj ettikten sonra otomatikman gücü keser. Orijinal Sony'dir. Çakma, replika değildir. Garantisi mevcuttur, Sony mağazasına giderek ürün kodundan garanti kapsamında işlem yapabilirsiniz.
Venom-X Klavye Mouse aparatı, Bu alet ile bütün oyunları klavye mouse olarak oynamanızı sağlar. PS4'teki bütün oyunları destekler, Battlefield, Call of Duty, Star Wars BattleFront gibi oyunları klavye mouse ile aynı bilgisayardaki gibi akıcı oynayabilirsiniz. Cihazı kutusunda veriyorum, sıfırdan farksız. Yanında verilen yedek pilleri varıncaya kadar sizlere veriyorum.
2 adet DualShock 4 gamepad.. Gamepad titiz kullanılmıştır, tuşlarında herhangi bir fiziksel sorunu yoktur. Analog koruyucu sayesinde analoglarında yıpranma yoktur. Kısacası 2 gamepadinde hiç bir sorun yoktur. Sıfırdan farksız. Yanında 2 gamepad koruyucu ve Analog koruyucu hediye ediyorum..
Yanında Project Cars, FIFA 16 ve FIFA 15 bulunmaktadır. Tek olarak satılması halinde ilandan çıkartılıp fiyat düzenlenmesine gidilecektir...
PSN hesabı
İçinde Aralık ayının sonuna kadar 50 TL değerindeki PSN Plus üyeliği vardır, fiyata dahil etmedim hediyemdir..
PSN oyunlarının listesi
DriveClub + Season Pass Battlefield 4 + Premium The Last of US Remastered
PSN Plus Oyunları Trine 2: Complete Story Sportsfriends Spelunky Dust: An Elysian Tail Pix The Cat Escape Plan Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition inFAMOUS: First Light The Swapper OlliOlli2: Welcome to Olliwood Oddworld: New 'n' Tasty Valiant Hearts: The Great War (Ubisoft) CounterSpy Woah Dave! Aaru's Awakening Never Alone (Kisima Ingitchuna) Tower of Guns Ether One Guacamelee! Super Turbo Championship The Unfinished Swan Hohokum Race The Sun Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Skulls of the Shogun Super Exploding Zoo! Futuridium EP Deluxe Rocket League Entwined MouseCraft Styx: Master of Shadows LIMBO Stealth Inc 2:A Game of Clones Grow Home Super Time Force Ultra Xeodrifter Teslagrad Super Meat Boy Broken Age Unmechanical: Extended Edition
Konsolda Silent Hill (P.T) yüklüdür. Şu an bu oyun PlayStation Store'da yoktur. İstek üzerine oyun cihazdan silinmeden gönderilir.
Ürünlerin PlayStation 4 + Gamepad haricinde tek tek satışları yoktur.
Resimler ve fiyat Sanalpazar linkindedir.
Ciddi alıcılar PM atsın, ölücüler mesaj atmasın cevap verilmeyecektir.