Şimdi Ara

Sony PlayStation 4 Siyah + Aksesuarlar Şarj Standı + Gold Wireless + Klavye Mouse Aparatı Venom-X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık PlayStation 4 Siyah ve yanında bulunması gereken bütün aksesuarlar..

PlayStation'un 1 yıl garantisi vardır, kutusu ve faturası mevcuttur. Kozmetik olarak 10/8 alır. Darbe kırık ve çizik yoktur. Kulaklığı kullanılmamıştır poşetinde durmaktadır.

Sony Gold Wireless Headset 7.1 Surround, ürünü alalı 4 ay olmasına rağmen 4 kere bile kullanılmamıştır. Sıfırdan zerre kadar farkı yoktur, kulaklık tarafında soyulma çizik darbe hiç birşey yoktur, kutusu mevuttur, yanında koruyucu kılıfı ile tamamen eksiksiz bir şekilde veriyorum.

DualShock 4 Şarj İstasyonu bulunmaktadır. Sayesinde gamepadi sağda solda sarj etme derdinden kurtulmuş oluyorsunuz. Standına oturtup sarj edebilir, ve sarj ettikten sonra otomatikman gücü keser. Orijinal Sony'dir. Çakma, replika değildir. Garantisi mevcuttur, Sony mağazasına giderek ürün kodundan garanti kapsamında işlem yapabilirsiniz.

Venom-X Klavye Mouse aparatı, Bu alet ile bütün oyunları klavye mouse olarak oynamanızı sağlar. PS4'teki bütün oyunları destekler, Battlefield, Call of Duty, Star Wars BattleFront gibi oyunları klavye mouse ile aynı bilgisayardaki gibi akıcı oynayabilirsiniz. Cihazı kutusunda veriyorum, sıfırdan farksız. Yanında verilen yedek pilleri varıncaya kadar sizlere veriyorum.

2 adet DualShock 4 gamepad.. Gamepad titiz kullanılmıştır, tuşlarında herhangi bir fiziksel sorunu yoktur. Analog koruyucu sayesinde analoglarında yıpranma yoktur. Kısacası 2 gamepadinde hiç bir sorun yoktur. Sıfırdan farksız. Yanında 2 gamepad koruyucu ve Analog koruyucu hediye ediyorum..

Yanında Project Cars, FIFA 16 ve FIFA 15 bulunmaktadır. Tek olarak satılması halinde ilandan çıkartılıp fiyat düzenlenmesine gidilecektir...

PSN hesabı

İçinde Aralık ayının sonuna kadar 50 TL değerindeki PSN Plus üyeliği vardır, fiyata dahil etmedim hediyemdir..

PSN oyunlarının listesi

DriveClub + Season Pass
    Battlefield 4 + Premium
    The Last of US Remastered

PSN Plus Oyunları
    Trine 2: Complete Story
    Sportsfriends
    Spelunky
    Dust: An Elysian Tail
    Pix The Cat
    Escape Plan
    Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
    inFAMOUS: First Light
    The Swapper
    OlliOlli2: Welcome to Olliwood
    Oddworld: New 'n' Tasty
    Valiant Hearts: The Great War (Ubisoft)
    CounterSpy
    Woah Dave!
    Aaru's Awakening
    Never Alone (Kisima Ingitchuna)
    Tower of Guns
    Ether One
    Guacamelee! Super Turbo Championship
    The Unfinished Swan
    Hohokum
    Race The Sun
    Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
    Skulls of the Shogun
    Super Exploding Zoo!
    Futuridium EP Deluxe
    Rocket League
    Entwined
    MouseCraft
    Styx: Master of Shadows
    LIMBO
    Stealth Inc 2:A Game of Clones
    Grow Home
    Super Time Force Ultra
    Xeodrifter
    Teslagrad
    Super Meat Boy
    Broken Age
    Unmechanical: Extended Edition

Konsolda Silent Hill (P.T) yüklüdür. Şu an bu oyun PlayStation Store'da yoktur. İstek üzerine oyun cihazdan silinmeden gönderilir.

Ürünlerin PlayStation 4 + Gamepad haricinde tek tek satışları yoktur.

Resimler ve fiyat Sanalpazar linkindedir.

Ciddi alıcılar PM atsın, ölücüler mesaj atmasın cevap verilmeyecektir.

http://www.sanalpazar.com/Sony-Playstation-4-Siyah-Aksesuarlar-Box-Set__isp53783901

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.