Şimdi Ara

Sony, PlayStation 5 Pro'yu yarın tanıtacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye de 40 bin TL civarı satılır sanırım

• Sony, PlayStation 5 Pro'yu yarın tanıtacak 

Sony, PlayStation 5 Pro'yu yarın tanıtacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 10 Eylül 2024; 13:17:4 >
  • Armo_ kullanıcısına yanıt

biliyorum hocam xbox tarafı böyle tercih etmiş demek istedim farklı donanımla daha güçlü bir xbox gelmez artık bu nesil. 5 farklı model oldu bu şeklide

SS 500gb

SS 1Tb

SX 1Tb diskli

SX 1TB dijital

SX 2Tb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple tanıtımı gibi sadece milleti silkeleme tanıtımı olacak. Fanatikleri de yine alacak. Bunların devri sona erdi. Sona erdi dediğim Sony’nin yaptığı oyun kalitesine demiyorum. Üretilen konsollar günümüz teknolojisinde geri kalıyor olmuyor.

• Arkadaşlar firmalar işin kolayını buldu yani milyonlarca dolar harcayıp bol AAA oyunları yapmak yerine ki biz bunu ps1,ps2,ps3 te gördük bolca oyun vardı ,bu malesef ps4 le değişmeye başladı....yani donanım yenileyip makyajlayıp bize kakalayarak milyonlarca dolar kazanıyorlar ara sırada geçmişte hit oyunları remasted adı altında yine bizlere kakalıyorlar ,,,birde bakmışız bu nesil bitmiş yine aynı yalan ve dolanla yeni nesle başlıyoruz yine oyun yok sonra pro gelecek yine remastedler ..yani nasıl yoluyorlar bizi umarım farkındasınızdır haaa oyun fiyatları ve plus abonelikleri tabi ayrı ber terrane ayrı bir kazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 10 Eylül 2024; 15:20:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir tane exclusive tanıtsaydı bari.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Forumda Pro gelmeyecek sadece slim çıkacak sonra ps6 çıkacak diyenler vardı birkaç sene evvel. Kullanıcı adlarını hatırlasam ping yağmuruna tutacağım. Sony, PlayStation 5 Pro'yu yarın tanıtacak 

• Drummerrrr kullanıcısına yanıt

8K tv olup olmaması önemli değil. Burada vurgulanan şey pazarlama uğruna Sony'nin alenen kuyruklu yalan atması. Sanki olsa 8K verecek. Sony'nin pazarlama bölümüne uyarılarda bulunması lazım, böyle desteksiz atmaması için.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    İlk günden belliydi

Adamlar bilerek dandik donanimli çıkartıp herkesi kötü grafiklerde süründürüp simdi de upgrade lazim bahanesi yaptılar iste

Sony aşırı derecede ac gözlü bir firma kolay para kazanmayan influencer falan olmayan insanlar almaz bu cihazı

Ben açıkçası PS5 Pro almayı planlıyordum ama bu fiyat ve bu donanımla büyük hayalkırıklığı yarattı şahsen. (Yüksek fiyat, buna rağmen disk sürücüsü yok, aparatı yok, koca bir şaka) Öte yandan zaten uğruna yeni konsol aldıracak oyun da yok. Şahsem benim için yok bilmiyorum halen daha alır mıyım almaz mıyım?

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hic acele etmeyin hocam

Ben pro bekleyen biri olarak suan keske gecen ay 18k iken slim alsaydim diyorum

Yok acele etmiyorum. Oyun yok ki acele edeyim. Pro çıkınca ortalıkta belki Slim ucuzlar ama TL'ye bakma Dolar, Avro kafayı kaldıracaktır gene.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.