Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SONY Playstation 5 Slim Digital 1 TB Satın Al 3 Aralık 2024 16:58 1 1 SONY Playstation 5 Slim Digital 1 TB SONY Playstation 5 Slim Digital 1 TB6 ay kadar önce Japonyadan aldım. Bizzat adıma faturalı. Pro aldığım için satıyorum. İki kol kullandığımdan dolayı, kendi kolu çok az kullanıldı. Sıfıra yakın ayarında.Kozmik olarak durumu çok iyi. Kutu içeriği tam ve eksiksiz. Kabloları hiç kullanılmadı.Haftada en fazla 3-4 saat kadar vakit bularak kullandığım bir cihaz.Diskli versiyondu. Yeni aldığım Pro modelinde değerlendirdim. Fiyatını sitedeki en uygun slim digital versiyon olarak yazdığımı düşünüyorum. Alana hayırlı olsun. Sahibinden referanslarım mevcut.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 15750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK FC25 HESAP - 5.5M KADRO DEĞERİ SONY Playstation 5 Slim Digital 1 TB SATILIK EAFC25 (FIFA25) PS5-PS4-XBOX COINS 100k - 175TL FC 25 SATILIK 600 K COİNS (PS5)