Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sony PlayStation VR 2 18 Ay Garantili Ve Pc Adaptörü Satın Al 20 Mart 2025 21:32 1 1 Sony PlayStation VR 2 18 Ay Garantili Ve Pc Adaptörü Ürünü hepsiburada üzerinden satın aldım. Bir hevesle alındığı ve fazla oynamadıgım için toplam belki de 5 saat oynandı o yüzden satılığa çıkarıyorum. Hiçbir sıkıntısı yoktur 0 dan farksız ürün olarak nitelendiriyorum çünkü 4 5 kez kullanıldı.VR ın fiyatı 18.000 TL dir.Ek olarak yanına Sony PlayStation VR2 PC Adaptör aldım pc ile bağlanıp oynayabilmek için, hiçbir şekilde görüntü de kesilme olmadan pc üzerinden rahatlıkla özellikle euro truck tarzı oyunlarda çok akıcı şekilde oynanılıyor çokça ayar videosu vardır bilginiz olsun.Adaptörün satın alındığı tarih :30.11.2024 ve garantisi 30 11 2026 ya kadar mevcuttur, fiyatı ise 5000TL dirTercihim istanbul üzerinden satışı gerçekleştirmektir herkese iyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Kasım 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sony PlayStation VR 2 18 Ay Garantili Ve Pc Adaptörü Xbox Series S 1 Kollu