vardır bir dezavantajı 3Gyi kullanmanın o zaman.. yoksa neden bir sınır koyma gereği duysun ki..
Muhtemelen mobil şebeke operatörlerinden gelen bir taleptir. Malum, çoğunlukla mobil operatör paketleri ile satılıyor cihazlar. Benim iOS'da da en sinir olduğum kısıtlamalardan biridir bu 20mb kısıtlaması. Paketim var mesela, nereye ne kadar harcayacağıma ben karar vermeliyim. Bir arkadaşıma restoranda sohbet ederken oğlu ile birlikte oynayabileceği bir oyun göstermek için stonewars'ı yükleyeyim dedim, bana ukala ukala wifi'den indirmek daha doğru gibi bir akıl verdi, şiştim...
quote:
Orijinalden alıntı: sertacarslan
quote:
Orijinalden alıntı: Batuist
vardır bir dezavantajı 3Gyi kullanmanın o zaman.. yoksa neden bir sınır koyma gereği duysun ki..
Muhtemelen mobil şebeke operatörlerinden gelen bir taleptir. Malum, çoğunlukla mobil operatör paketleri ile satılıyor cihazlar. Benim iOS'da da en sinir olduğum kısıtlamalardan biridir bu 20mb kısıtlaması. Paketim var mesela, nereye ne kadar harcayacağıma ben karar vermeliyim. Bir arkadaşıma restoranda sohbet ederken oğlu ile birlikte oynayabileceği bir oyun göstermek için stonewars'ı yükleyeyim dedim, bana ukala ukala wifi'den indirmek daha doğru gibi bir akıl verdi, şiştim...
sürekli 3g üzerinden oyun indirmeye kalkarsa bu psp sahipleri şebeke çöker filan kısıtlama getirsin sony diye dayatmada bulunmuş olabilirler.. ben başka bir neden göremiyorum.. yada belki pil üzerinde olumsuz bir etkisi vardır dicemde o zaman adaptör ile indirir millet oyununu.. yani 3g olmasının hiçbir avantajı kalmıyor.
lafa bak yaaa reklam iste sunu yapabiliriz yapmayada biliriz söyle böyle ben avusturyada belkide avrupanin en iyi hattini kullaniyorum 50 euro aylik ödüyorum 6.000 dk 3.000 sms sinirsiz 12mb down 3.5 mb upload hizi var samsung galaxys2 nin ben 12mb yi zor görüyomda 20 nasil olcak hele hele tr de??????lütfen süper sitesiniz cok seviyorum sizin sitenizi ama bazende öyle haber yapiyosunuzki sanki kopyala yapistir okumuyosunuz gibime geliyo o alete türkiyede 20 mb den daha hizli hatti kim takacak???
Okuma oranında ciddi sıkıntı var bizde ya da anlamada.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme