Şimdi Ara

SONY PS VITA | OYUN TAKAS GRUBU | [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.623
Cevap
38
Favori
69.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinde army sorps of hell olan varsa almak isterim
  • Elimde uncharted var, istanbul içi, kutulu kitapçıksız
  • elimde wipeout 2048 ve resistance b.skies var izmir içi takas beyler fifa 13 cod asasien cred felan olur diğer tekliflerede açığım ama sadece izmir içi
  • Elimde fifa footbal ( almanca ) ve Street fighter vs tekken mevcut istanbul içi elden teslim tercihimdir ama istanbul dışı kargo olabilir. Teklfler PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Ray // 7 -- 29 Nisan 2013; 22:11:19 >
  • Elimde Reality Fighters [kutusuz] ve F1 2011 [kutulu] var, takas tekliflerine açığım. istanbul - şişli/mecidiyeköy/levent/taksim. PM lütfen
  • izmir içi satılık/takaslık uncharted golden abyss(kutulu) oyunum var.ilgilenenlere duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 30 Nisan 2013; 22:44:38 >
  • Beyler Persona 4 golden satan var mı?
  • Satılık Virtua Tennis 4 ve Sonic All Stars Racing Transformed[Limited Edition]. İkisi de açılmamış ve PAL. İlginlenenler pm atabilir.
  • beyler hangi ildesiniz yazında ona göre bilelim böyle olmuyo akıl edemiyomusunuz ?
  • NFS Most Wanted arıyorum.
  • Arkadaşlar İstanbul içi şöyle oyunların yarı fiyatını vererek takas yapabileceğimiz bir dükkan falan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

Arkadaşlar İstanbul içi şöyle oyunların yarı fiyatını vererek takas yapabileceğimiz bir dükkan falan yok mu?

Kardeşim var var olmasınada o vereceğin takas parasına biraz daha para koysan yine bir oyun alıyorsun sahibinden de bence değmez yani takas olayı iyidir burda, eğer istersen bir adam biliyorum linkini atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılPanzer

quote:

Arkadaşlar İstanbul içi şöyle oyunların yarı fiyatını vererek takas yapabileceğimiz bir dükkan falan yok mu?

Kardeşim var var olmasınada o vereceğin takas parasına biraz daha para koysan yine bir oyun alıyorsun sahibinden de bence değmez yani takas olayı iyidir burda, eğer istersen bir adam biliyorum linkini atarım

Madem öyle diyorsunuz gerke yok. Burdan bakmaya devam

• yanlış konuyu açmışım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deleteextra -- 6 Mayıs 2013; 0:58:49 >
  • mağazada istediğin oyunla 20 tl takas ücreti iyi mi ? (nerdeyse denk oyunlarda)
  • Nerde, var mı öyle bir mağaza?
  • quote:

Nerde, var mı öyle bir mağaza?

yusufpaşada varmış !! ilk tahtakalede 40 tl'ye takas yaptıktan sonra burası iyi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyxk

quote:

yusufpaşada varmış !! ilk tahtakalede 40 tl'ye takas yaptıktan sonra burası iyi geldi.

Adı ne hocam bu dükkanın yerini tarif eder misin? Denk oyunun kriteri ne psn fiyatı mı?
  • Elimde takaslık resistance burning skies var

unit 13 , need for speed most wanted , assassin's creed oyunlarını arıyorum , diğer takas tekliflerine de açığım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InCroyable -- 8 Mayıs 2013; 10:08:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

quote:

Orijinalden alıntı: tyxk

quote:

Adı ne hocam bu dükkanın yerini tarif eder misin? Denk oyunun kriteri ne psn fiyatı mı?

Dostum konuştum bugün bu dükkanla adamın dünyadan haberi yok bana takas için 70 tl fiyat çekti walla lan o paraya burdan psn kardeş alır bir sene bedavadan bir sürü oyun oynarım yani tam bir kepazelik

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.