Şimdi Ara

SONY PS VITA | OYUN TAKAS GRUBU | [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
38
Favori
69.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • killzone mercenary karşılığında metal gear solid hd collection arıyorum.
  • Arkadaşlar vita hakkımda birkaç sorum olucak. Buraya yazdığım için kusura bakmayın, vitanın konusu baya sönük kalmış. Oyun konsolu olarak ps4 üm var fakat yakın zamanda vita almayı düşünüyorum. Hem el konsollarına hep ilgim olmuştur hemde uzun toplu taşıma sürelerinde kullanmak istiyorum özellikle. Sizce almalımıyım, ps4 ile remote play özelliği olucak deniyordu noldu o sistem. Hazır fiyatı düşmüşken ve elimde biraz para varken alıyım diyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gringo01

Arkadaşlar vita hakkımda birkaç sorum olucak. Buraya yazdığım için kusura bakmayın, vitanın konusu baya sönük kalmış. Oyun konsolu olarak ps4 üm var fakat yakın zamanda vita almayı düşünüyorum. Hem el konsollarına hep ilgim olmuştur hemde uzun toplu taşıma sürelerinde kullanmak istiyorum özellikle. Sizce almalımıyım, ps4 ile remote play özelliği olucak deniyordu noldu o sistem. Hazır fiyatı düşmüşken ve elimde biraz para varken alıyım diyorum ama

Vita suan PS4 remote play konusunda cok iyi arkadaslar. Ben PS3 kullanicisi olarak ne yazik ki kullanamadim dogru duzgun Remote Play ozelligini. Ayrica belirtmek isterim Vita suan uvey evlat konumunda. Artik dogru duzgun oyun cikmayacaktir buyuk capli. Bir Unchartes, Resistance beklememek lazim. Bende yaklasik 3 ay once aldim. Pisman miyim? Kismen pismanim bu saydiklarim sebeplerden. Durust olayim konsolu sadece remote-play icin kullanacaksaniz, ya da arada soyle guzel buyuk capli oyun cikar oynarim diyorsaniz alin, ancak bunlari kesinlikle goz onunde bulundurun. Ben suan Vita' nin gelecegini kestiremiyorum. Aslinda size onerim biraz daha beklemeniz. En azindan PS4-Vita bundlela cikana kadar. Vita satisinda bu sekilde bir artis olacagindan yapimcilar buyuk capli oyunlar yapacaklardir. Bence beklemede kalin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

quote:

Arkadaşlar vita hakkımda birkaç sorum olucak. Buraya yazdığım için kusura bakmayın, vitanın konusu baya sönük kalmış. Oyun konsolu olarak ps4 üm var fakat yakın zamanda vita almayı düşünüyorum. Hem el konsollarına hep ilgim olmuştur hemde uzun toplu taşıma sürelerinde kullanmak istiyorum özellikle. Sizce almalımıyım, ps4 ile remote play özelliği olucak deniyordu noldu o sistem. Hazır fiyatı düşmüşken ve elimde biraz para varken alıyım diyorum ama

Vita suan PS4 remote play konusunda cok iyi arkadaslar. Ben PS3 kullanicisi olarak ne yazik ki kullanamadim dogru duzgun Remote Play ozelligini. Ayrica belirtmek isterim Vita suan uvey evlat konumunda. Artik dogru duzgun oyun cikmayacaktir buyuk capli. Bir Unchartes, Resistance beklememek lazim. Bende yaklasik 3 ay once aldim. Pisman miyim? Kismen pismanim bu saydiklarim sebeplerden. Durust olayim konsolu sadece remote-play icin kullanacaksaniz, ya da arada soyle guzel buyuk capli oyun cikar oynarim diyorsaniz alin, ancak bunlari kesinlikle goz onunde bulundurun. Ben suan Vita' nin gelecegini kestiremiyorum. Aslinda size onerim biraz daha beklemeniz. En azindan PS4-Vita bundlela cikana kadar. Vita satisinda bu sekilde bir artis olacagindan yapimcilar buyuk capli oyunlar yapacaklardir. Bence beklemede kalin.

Anladım hocam çok teşekkür ederim. Biraz daha araştırıyım o zaman ben acele etmeyeyim.

• Elimde kutulu
    Dungeon Hunter
    Ninja Gaiden Sigma Plus
    Fifa 13
    Asphalt İnjection
    Little Big Planet (Hiç açılmamış)
    oyunları vardır sadece takas düşünüyorum düzgün tekliflerde yani aradığım(öncelikle anime oyunları persona, demon gaze, toukiden, dragonball z ...) oyunlarda seçtiğiniz iki oyunuda verebilirim
    pm den ulaşabilirsiniz
  • quote:

hocam eğer uzun yol gidiyorsan yatakta uzanırken bişeyler izlerim dinlerm diyorsan iyi bir alet bence ancak ps4 üm var diyorsun sadece evde oynayacaksan gereksiz. bendede ps4+vita var Allah' a hamd olsun psn var birde yoksa vita komple çöp olcaktı benim için. Çünkü arkadaşın belirttiği gibi gerçekten güzel oyun yok. He birde psn her ay ouyun veriyor bedava bunuda değerlendir. Arada bir güzel oyunlar geliyor. ama illa oyunluk istiyorsan şaka maka bir yana grafik sorunun yoksa psp 3000 alabilirsin bedava bir sürü oyunu var.

Remote play olayınıda denedim gerçekten etkilendim. Yatarak BF4 oynayacağımı hiç tahmin etmezdim.

• Satılık Sony Ps Vita 3g + 32 gb Hafıza Kartı + Starter Pack + Hardcase

http://forum.donanimhaber.com/m_96549504/f_//tm.htm#96549504

Parçaları şimdilik ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xemree

FİFA FOOTBALL
    Takaslıktır, her türlü teklife açığım.

Satif fiyati nedir

• Call Of Duty Black Ops II PSVita

hepsiburada.com'da 50% indirime girmiş arkadaşlar değerlendirmek isteyen olur belki 64,98TL
  • herkese selam,
    elimde bulunan all star battle royal oyunu takasliktir. Teklifler pm ltf.
  • Satılık hardcase ve 32gb hafıza kartı, detaylar için;

http://forum.donanimhaber.com/m_96980365/f_//tm.htm#96980365
  • Kutulu rayman origins var elimde. Killzone fifa vb. İle takas olur

• Kutusuz killzone ve sıfır uncharted golden abyss oyunlari satilik ve takasliktir. Pm ile iletisime geçebilirsiniz

• Elimde satılık,takaslık injustice,fifa14,gravity rush,resistance,little big planet,uncharted var

• quote:

Orijinalden alıntı: callme83

Elimde satılık,takaslık injustice,fifa14,gravity rush,resistance,little big planet,uncharted var

Fiyatlarinida yazsaydiniz.

• Injustice 60₺,Fifa 14 60₺,Gravity Rush 30₺,Little big planet 20₺,Uncharted 20₺,resistance 20₺

• elimde nfs most wanted ve uncharted var takas etmek istedğim oyun call of duty black ops decclasifield
  • Killzone satan var ise bahçelievler istanbuldan elden teslim alabilirim.
  • final Fantasy X, X-2, Ratchet & Clank trilogy, god of war hd collection aranıyor, satın alabilirim, takas olabilir.

elimdeki oyunlar, killzone, mortal kombat, unit 13, little big planet, uncharted, resistance.
  • Merhabalar arkadaşlar,

PS3 sahibiyim. Fifa 15'i yanlışlıkla PS Vita için aldım. 129,00 TL'ye.

Eğer PS Vita için bu oyunu almak isteyenler olursa onlara yardımcı olabilirim. Özel mesaj ile ücreti iletebilirim.

Oyunu PS Store'dan aldım. Oyunu henüz indirmedim.

Talep edenler olursa özel mesaj ile iletişime geçsin. Ödeme oyunu indirdikten sonra da olabilir. O konuda şüphe etmeye gerek yok.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FCSSCB -- 29 Eylül 2014; 11:07:08 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.