Şimdi Ara

SONY PS VITA | OYUN TAKAS GRUBU | [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
38
Favori
69.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TeknoHardware

REALİTY FİGHTER VE MODNATİON RACERS İKİSİ TOPLAM 50 LİRA KUTULULAR

BORDERLANDS 2 KUTULU 50 LİRA.

Borderlands 2 online kodu kullanildi mi ? Pal bide dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konsoldu sony harcadı bu konsolu tablet, akıllı telefonlarla başa çıkabilmek için onlara önem verdiler. sonuç exclusive oyun yok ozaman da konsolun bir anlamı kalmıyor. başta ps4 ,ps3 remote olarak bi gazlamıştı ama aynı özelliği z serisi telefonlarada gelince oda patladı . Hiç bir zaman psp gibi bir yıldız olamayacak(halbuki kaliteli olmasına rağmen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpegoo11

quote:

Orijinalden alıntı: TeknoHardware

REALİTY FİGHTER VE MODNATİON RACERS İKİSİ TOPLAM 50 LİRA KUTULULAR

BORDERLANDS 2 KUTULU 50 LİRA.

Borderlands 2 online kodu kullanildi mi ? Pal bide dimi

OYUN PAL VE BORDERLANDS`TE Online kod sorunu yok.Takıp Sorunsuzca oynayabilirsiniz.
  • satılık uncharted kutulu faturalı kıtapcıklı oyunu bıtırdıgım ıcın satıyorum 50 lira
  • beyler alt konuda bir sorum vardı da ben vita alacağım gta ve nba oyunları mevcut degil mi vita için çıkan başka oyun düşünmüyorum call of duty yi buldum fakat bunları bulamadım cıkmadı mı acaba remote play özelliğini gördüm fakat ps3 sahibi değilim.yardım edebilecek bir forumdaşım var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarsiyakaCarsi

beyler alt konuda bir sorum vardı da ben vita alacağım gta ve nba oyunları mevcut degil mi vita için çıkan başka oyun düşünmüyorum call of duty yi buldum fakat bunları bulamadım cıkmadı mı acaba remote play özelliğini gördüm fakat ps3 sahibi değilim.yardım edebilecek bir forumdaşım var mıydı?

GTA çok eski psp oyunu NBA de yok.Remote daha çok Ps4 destekli

• quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

quote:

beyler alt konuda bir sorum vardı da ben vita alacağım gta ve nba oyunları mevcut degil mi vita için çıkan başka oyun düşünmüyorum call of duty yi buldum fakat bunları bulamadım cıkmadı mı acaba remote play özelliğini gördüm fakat ps3 sahibi değilim.yardım edebilecek bir forumdaşım var mıydı?

ustam benim istegim gta 4 nba 2k14 15 falan oynamak o zaman benim için bi esprisi yok vita almanın üzüldüm cidden bu işe bu kadar güzel bir konsolu böyle oyunlar cıkarmayarak öldürdüler gözümde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

quote:

ustam benim istegim gta 4 nba 2k14 15 falan oynamak o zaman benim için bi esprisi yok vita almanın üzüldüm cidden bu işe bu kadar güzel bir konsolu böyle oyunlar cıkarmayarak öldürdüler gözümde

Fifa ıyide gta cidden şart

• Arkadaşlar vita için pal 2. bölge olarak MGS HD Collection arıyorum..
  • Merhabalar arkadaşlar. Elimde fifa 15 var. GGJ EGE 2015'de grubumla birinci olduğum için hediye olarak verildi. Ürün sıfırdır. Takas yapmak isteyenler olursa p.m ya da 0507 712 66 82 numarasından bana ulaşabilir whatsapp üzerinden. Almak isteyenler olursa satadabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egonschiele -- 26 Ocak 2015; 22:09:26 >
  • satılık killzone kutulu borderlands 2 kutulu fifa soccer kutusuz
  • Merhaba. PAL, kutulu ModNation Racers: RoadTrip ve Assassin's Creed III: Liberation oyunlarını arıyorum. Satmak isteyen varsa iletişime geçebilir.
  • Elimde ps3 için Little Big Planet 3 oyunu var. Sıfır, jelatini açılmamış olarak.

İlgimi çekebilecek Vita oyunlarıyla takas yapabilirim.
  • Çok tuhaf bi ara Vita için MGS HD Collection heryerde dolu idi.. şimdi ortada yok
  • Hllszn kullanıcısına yanıt
    pm attim ama geri donus olmadi fiyat nedir killzone ve borderlands 2 icin?
  • Merhabalar, ben de ps vita ailesine yeni katılanlardanım... gg'den 2.el ve 3 oyunlu (Mortal Kombat, Allstars Battle, Uncharted) ps vita fat aldım... Yalnız oyun fiyatları çok yüksek geldi... Belki de pc oyuncusu olduğumdan öyle düşündüm... Uygun fiyatlı oyunları nereden bulabilirim?.. Ya da şöyle paket halinde oyun satmayı düşünen var mıdır?.. (FIFA Football, NFS Most Wanted, Little Big Planet vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanayman

Merhabalar, ben de ps vita ailesine yeni katılanlardanım... gg'den 2.el ve 3 oyunlu (Mortal Kombat, Allstars Battle, Uncharted) ps vita fat aldım... Yalnız oyun fiyatları çok yüksek geldi... Belki de pc oyuncusu olduğumdan öyle düşündüm... Uygun fiyatlı oyunları nereden bulabilirim?.. Ya da şöyle paket halinde oyun satmayı düşünen var mıdır?.. (FIFA Football, NFS Most Wanted, Little Big Planet vs)

Hocam fifa 14 ve lbp var suan oynamadigim ikisini 70 liradan verebilirim dusunursen little bigplanette sifre kod vs kullanmadin ikiside kutulu kitapcikli

• quote:

Orijinalden alıntı: emozittin

quote:

Orijinalden alıntı: osmanayman

Merhabalar, ben de ps vita ailesine yeni katılanlardanım... gg'den 2.el ve 3 oyunlu (Mortal Kombat, Allstars Battle, Uncharted) ps vita fat aldım... Yalnız oyun fiyatları çok yüksek geldi... Belki de pc oyuncusu olduğumdan öyle düşündüm... Uygun fiyatlı oyunları nereden bulabilirim?.. Ya da şöyle paket halinde oyun satmayı düşünen var mıdır?.. (FIFA Football, NFS Most Wanted, Little Big Planet vs)

Hocam fifa 14 ve lbp var suan oynamadigim ikisini 70 liradan verebilirim dusunursen little bigplanette sifre kod vs kullanmadin ikiside kutulu kitapcikli

Bir arkadaşla görüşüyorum... Bana dönmezse sizinle iletişime geçeceğim...

• Street Fighter x tekken alinir pm.

• lordsadde L kullanıcısına yanıt
    cevapladım
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.