Şimdi Ara

SONY PS VITA | OYUN TAKAS GRUBU | [ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
38
Favori
69.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Killzone için ekleyebilirsin PSN e beni. Ben aldım Türkçe Dublaj sesler falan harika :)
  • Tsukiyomi kullanıcısına yanıt
    Sendeki Uncharted ve Assassins Creed'i bendeki oyunlarla takas edelim.
  • alidarkstone kullanıcısına yanıt
    sattım onları hocam sadece resistance ve mgs hd collection kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsukiyomi -- 12 Ekim 2016; 14:36:29 >
  • MGS HD güzel diyorsan bendeki Resistance ile Takas edebiliriz. Veya Modnation ile
    hocam sadece resistance ve mgs hd collection kaldı diyorum, bendeki Resistance ile Takas edebiliriz diyorsunuz :) neden?
    Metal gear solid hd collection isterseniz fiyatı 90TL Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty ve Metal Gear Solid 3: Snake Eater var içinde
  • Tsukiyomi kullanıcısına yanıt
    Pardon oyun içeriğini şimdi anladım. Bakmadan hızlıca cevap yazmışım :) Grafikleri güzel ise 2 kutulu oyun vereyim takas. Yani bir şekilde yeni değişik bir oyun almaya çalışıyorum takas yolu ile.
    hocam bende bir slim birde fat vita ikiside kırık piyasadaki bütün oyunları indirdim zaten bu saatten sonra işime yaramaz kartuş. Metal Gear Solid zor bulunan bir oyun ben 90liraya aldım bitirdim oyunu şimdi bişekilde paraya çevirip yüksek boyutta hafıza kartı almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsukiyomi

hocam bende bir slim birde fat vita ikiside kırık piyasadaki bütün oyunları indirdim zaten bu saatten sonra işime yaramaz kartuş. Metal Gear Solid zor bulunan bir oyun ben 90liraya aldım bitirdim oyunu şimdi bişekilde paraya çevirip yüksek boyutta hafıza kartı almayı düşünüyorum.

hocam bu kırık dediğin hani sadece psp oyunlarının oynanması mı yoksa konsol tamamen kırıldı mı vita oyunları da oynanıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emozittin

quote:

Orijinalden alıntı: Tsukiyomi

hocam bu kırık dediğin hani sadece psp oyunlarının oynanması mı yoksa konsol tamamen kırıldı mı vita oyunları da oynanıyor mu

Tamamen kırıldı

Ps vita 16 gb makine var kirik 500 :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüm 3.60 olması lazım sürümü 3.61 olanlar için tren kaçtı

• SATILIK
    Uncharted Golden Abyss (KUTULU)
    Fiyat: 60 TL

İstanbul içi elden teslim.
    İlgimi çeken oyun(lar)la takas olabilir.

• emozittin E kullanıcısına yanıt
    hocam HENkaku exploit ile kırıldı tamamen 3.60 versiyonun web tarayıcısındaki bir açıktan faydalanarak hackleniyor ftp ile hafıza kartında kök dizine atınca kurup oynanabilir oyunlar vpk formatlı internette var ama henüz untethered değil makineyi kapatıp açınca hack işlemini yeniden yapmak gerekyor bu yüzden hep bekleme modunda tutuyorum cihazı.
    bu arada 3.60 versiyon olmayan cihazlarda işe yaramaz brick olur downgrade de mümkün değil vita için.
    ilan koydum 4gb kartlı vita var elimde kırık halde 400tl
  • Bence birkaç aya kadar 3.61 için çıkar yenisi. Ama Killzone gibi oyunları ve grafik kalitesini görünce, bu cihaza desteğin kesilmesine anlam veremiyorum. Mobil cihazların GPU ları bu kadar hızlı gelişmeseydi belki durum daha farklı olurdu.
    HENkaku yu yazan adamlar sony ile davalık olmuşlar, hapis cezası almamak için tek şart vitadan uzak durulmasıymış ve adamlar yeni versiyonlara destek vermiyceklerini bildirmiş. sony 3,62 versiyonda zaten sistem açıklarını kapatmış. geçmiş olsun.
  • Güncel aradığım kutulu oyunları yazmak istiyorum. PM den iletişime geçebilirsiniz. Arşiv yapıyorum :)

MOTOGP 14
    MGS HD Collection
    GTA Collection
    Assassins Creed Liberation
    Uncharted Golden Abyss
    WRC 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 13 Ekim 2016; 14:41:02 >
    MGS HD Collection 90TL
    Assassins Creed Liberation 70
    Uncharted Golden Abyss 55
  • 1: fifa 15 2: batman 3: call of duty- black ops 4: injustice 5: wrc 3

Arkadaşlar bu 5 oyunun ederi nedir ayrı ayrı hepsi kutulu birinden vita ile beraber alacağım 16 gb kart ile beraber..Fikirlerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

1: fifa 15 2: batman 3: call of duty- black ops 4: injustice 5: wrc 3

Arkadaşlar bu 5 oyunun ederi nedir ayrı ayrı hepsi kutulu birinden vita ile beraber alacağım 16 gb kart ile beraber..Fikirlerinizi bekliyorum

oyun başına 50 tl istese 250 tl eder 5 oyun
    kart 2. el 50 tl o tutsa etti mi sana 300 tl.
    300 tl de 2.el vitanın değeri desen toplamda 600 tl eder ki hadi birazda üste çıksın 700 tl falan eder.
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    O paraya CFW li cihaz alirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.