Şimdi Ara

Sony PS Vita satışları 1.2 milyona ulaştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: moon5cihazın oyunları ve hafıza kartları servet istiyor...ps3 çok daha mantıklı +büyük ekran.
    Bu konsol ps3’e rakip olarak cikmadi.Insallah bunu bir gun anlamaniz dilegiyle...

sen anla bizim yerimizede,tercih meselesi keyfimin kahyasımısın ps3 den pahalı ve hiçbir üstünlüğüde yok!..

awatar resminden belli bu aletin hayallerini süslediği sana ne ilaç versem tedavi olmazssın...
  • ya arkadaş şu olaya olumsuz bir şey yazdımmı mutlaka etrafa sinekler uçuşuyor,nerenle algılıyorsun yazdıklarımı anlmıyorumda ps3 rakip cıkmadı bu alet diye ukala ukala konusan tiplere ayar oluyorum...

ben dedimmi bu alet ps3 rakip cıktı diye?yook sadece fiyat performans olarak yanyana koydum bana göre ps3 daha mantıklı ve masrafsız...

awatarına ps resmini koyan çocuklara gelde laf anlat anlatabilirsen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon5

ya arkadaş şu olaya olumsuz bir şey yazdımmı mutlaka etrafa sinekler uçuşuyor,nerenle algılıyorsun yazdıklarımı anlmıyorumda ps3 rakip cıkmadı bu alet diye ukala ukala konusan tiplere ayar oluyorum...

ben dedimmi bu alet ps3 rakip cıktı diye?yook sadece fiyat performans olarak yanyana koydum bana göre ps3 daha mantıklı ve masrafsız...

Tabi ps3 alınca yanında oled ekran veriyorlar değilmi?, ps3 ü kucağında her yere götürebiliyorsun değilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moon5cihazın oyunları ve hafıza kartları servet istiyor...ps3 çok daha mantıklı +büyük ekran.
    Bu konsol ps3’e rakip olarak cikmadi.Insallah bunu bir gun anlamaniz dilegiyle...

sen anla bizim yerimizede,tercih meselesi keyfimin kahyasımısın ps3 den pahalı ve hiçbir üstünlüğüde yok!..

awatar resminden belli bu aletin hayallerini süslediği sana ne ilaç versem tedavi olmazssın...

İyi o zaman çok bilmiş arkadaşım sana elma yerine armut verelim onu ye..Nasıl olsa ikiside aynı.Şekli, tadı,rengi vs. hepsi aynı..

• quote:

ya arkadaş şu olaya olumsuz bir şey yazdımmı mutlaka etrafa sinekler uçuşuyor,nerenle algılıyorsun yazdıklarımı anlmıyorumda ps3 rakip cıkmadı bu alet diye ukala ukala konusan tiplere ayar oluyorum...

olumsuz bişey yazman ayrı anlamsız karşılaştırmalar yapmak ayrı. bu alet "el konsulu". el konsulu ne demek taşınabilir demek. ps3 taşınabilir bir cihaz mı? bişeyi karşıaltıracaksanız muadili ürünlerle karşıaltırırsınız. hani 3ds bundan daha iyi, daha masrafsız desen anlarım.

senin mantıkla hareket edersek noteook almak da anlamsız, aynı fiyata al eve bir tane masaüstü kullan güzel güzel dimi?

• kimse ps3 ile vitayı özellik kullanılabilirlik olarak karşılaştırmıyo bu forumda harbiden lafları başka tarafından anlama hastalığı var.
    arkadaşlar uyanın türkiyede yaşıyosunuz bi hafıza kartına en az 59 tl vermek türkiye şartlarına göre yüksek adam 800-900 liram olursa gider ps3 alırım diyo vitaya para vermem diyo inş bu yazıdan sonra anlarsınız herkez zengin değil lütfen.
    bu arada ilk türkiyede ilk psp kullanıcıları arasındaydım kutusunda sadece japonyada satılır yazıyodu ama söylemeliyimki asla o parayı türkiye şartlarında verip el konsolu almam yanlış anlamayın telefonada vermem hala e250 kullanıyorum yetiyo yeni meraklısı alışveriş çılgını değilim sadece
  • bunu gidip alacağıma gider PS3 alırım daha iyi
  • Aynı mantık burdada var, .... alacağıma gider şunu alırım,... cok ucuz bu niye bukadar pahallı, ... cep telefonu alır kral gibi oyun oynarım vs. vs. vs.

Mobil akıllı telefonda en iyi grafik deneyimini şuan iphone 4s sunuyor,peki ps vita kadar rahat mı ? oyunları bu işi hardcore yapan adamlara göre değil,oyna geç sıkıntını vaktini öldürsün diye yapılmış,üzerinde emek harcayamıyorsun,1-2 saatte bitiveriyor,kontroller hele dokunmatik ekranda fps oyun oynanırmı ? hiçte rahat değil,anca angry birds basit basit oyunlar fruit ninja falan rahat oynanıyor,ps vitada öyle mi ? 2 tane analog stick var,ister fps oyna ister racing rahat rahat oyna istersen tps oyna kafana göre takıl oyna yani,ekranda yeterli düzeyde eski psp bana çok ufak geliyordu,2. analog olmayışı zevkinide baltalıyordu,çok iyi olmuş yani sonuçta bu bir taşınabilir el konsolu karşılaştırabileceğiniz cihaz ona uygun nintendo ds olabilir,başka adam gibi el konsolu zaten yok,kalkmış bazı uyanıklar kendini bilmezler ps3 xbox 360 karşılaştırmış yahu bunlar el konsolumu ? cebinde taşıyabiliyormusun böyle mantık mı olur yahu ? sırf türk milletine has mantık bunlar bilmediği konularda kasıla kasıla anlatır ulan bilmiyorsan bilmiyorum de ayıp mı ? çevir sokaktaki birisini ne sorarsan sor ... şu şu olabilir şu şu olacaktır şöyle olacak gibi saçma sapan terimleri ağzında geveler durur,başından bilmiyorum diyemiyor,nebiçim mantıksa bilmiyorum dese çıkıp vuracaklar sanki bilmiyorsan yorum yapma yahu üstte rezil olan kaçtane adam var,post kasacam diye saçma saçma yorumlar bilmiş bilmiş cevaplar falan eskiden iphone konularındada oluyordu şimdi yok bunlar pek ada kalkmış iphone kullanmamış gitmiş android cihaz almış iphone kullanmış gibi yok şu şöyle böyle deyip deyip duruyordu,sonra sınırsız banlandı gitti,yok fiyat şöle yok satılmaz yok ekran büyük yok taşınabilir değil rahat değil yok sony satmasın yok sony batar koskoca şirketin mühendisi satış temsilcisi pazarlamacısı yok burdan akıl alıyorlar sanki.

• Iphone/Ipad hakketmediği yüksek fiyatlara satılıyorsa Ps Vita neden satılmasın.
    Durmadan kuş fırlatıp meyve kesecek değiliz ya.
  • ps vita incelemeyi dört gözle bekliyorum
  • Şuan almak oldukça gereksiz, biraz zaman geçsin bir dolu sorun çıkacaktır sonra gerekli düzeltmeler yapılır alet yeniden elden geçirilip piyasaya sunulur yani ilk alanlar hem şanslı hem şanssız. Bundle packli almak ve oyunlarının sayısı bol bol olduğu zaman almak daha mantıklı. Iphone - ipad ile kıyaslanmayacak süper bir alet, fiyatları uygun seviye olduğu zaman ve gran turismo 5 paketli olursa almak farzdır.
  • Tek kelime Sony işini biliyor bu yüzden kullanıcının tam kalbine atıyor oku bu tür konsollar genelde özentilikle başlar ve fan olur insanlar ama tabi Sony'ninde büyük etkisi var adamlar başarılarının meyvelerini topluyor..
  • quote:

Hay Allahım mantığa bak ya..Kendisi sıkılıyor diye herkesi sıkılıyor zannediyor.Yani sırf vitaya çamur atmak için mesaj yazıldığı nerdende belli...Ben pspde bir oyun oynarken sıkılıyordum, ama vitada öyle değil, kontrol zenginliği ve konsola çok yakın oynanışı ile psp'den çok farklı bir portable.Kullanmayan adamda atıp tutmasın bu cihaz hakkında.
    @cagataykoroglu
    İlla ki 3g'li almak zorundamısın.Madem fiyattan şikayet ediyorsun, alırsın bir wifi versiyon.Hem 3gli versiyonu 850 tl'ye satan yerler var.1000 tl değil.Yani öyle bir yorum yapıyorsunuzki sanki vitaları 2000 tl'ye aldık.4 çekirdekli cpu ve 4 çekirdekli gpu'su ile şu an hiçbir portable cihazda olmayan donanımı 650 tlye aldım.Dahasını isteyen iphone 4'e 2000 tl para versin..

850 TL ye 3G Vita nerede satılıyor acaba ? fiyat araştırması yapıyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Hay Allahım mantığa bak ya..Kendisi sıkılıyor diye herkesi sıkılıyor zannediyor.Yani sırf vitaya çamur atmak için mesaj yazıldığı nerdende belli...Ben pspde bir oyun oynarken sıkılıyordum, ama vitada öyle değil, kontrol zenginliği ve konsola çok yakın oynanışı ile psp'den çok farklı bir portable.Kullanmayan adamda atıp tutmasın bu cihaz hakkında.
    @cagataykoroglu
    İlla ki 3g'li almak zorundamısın.Madem fiyattan şikayet ediyorsun, alırsın bir wifi versiyon.Hem 3gli versiyonu 850 tl'ye satan yerler var.1000 tl değil.Yani öyle bir yorum yapıyorsunuzki sanki vitaları 2000 tl'ye aldık.4 çekirdekli cpu ve 4 çekirdekli gpu'su ile şu an hiçbir portable cihazda olmayan donanımı 650 tlye aldım.Dahasını isteyen iphone 4'e 2000 tl para versin..

khalkedon da 859 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Selim_34

quote:

quote:

@cagataykoroglu

khalkedon da 859 TL

Sony TR garantisi vardır umarım bakacağım ilan yada sitesine birazdan

• Vita gerçekten güzel bir alet. Forumdaki her yeni çıkan şeyi almalıyım hastalığı hala bitmemiş yorumlardan anlayabiliyoruz. Psvita veya psp sevmeyen insanlarda şu aletleri neden kötülerler hala anlayabilmiş değilim. Siz yolda oynayamıyorsanız o diğer insanların sorunu değil sizin sorununuz, siz almayın o zaman bir zahmet kullanan ve ihtiyacı olan insanlar alsın. Evet fiyatı biraz pahalı bende bir psp kullanıcısı olarak şuanda vita almayı düşünmüyorum fiyatı yüksek geliyor. Şuanda çok fazla satış yapamamasının sebebi fiyatından dolayıdır muhtemelen. Fiyatlar biraz aşağı çekilse satışlarınında 2 ye katlanacağına eminim. Devamlı akıllı telefonlarla karşılaştırıyorlar bu cihazı fakat sorarım size o aldığınız telefonlara 1.500 - 2000 lira bayılmıyormusunuz. E o zaman biz neyin tartışmasını yapıyoruz? iphone 4s e insanlar 2.600-500 lira bayılırken (ilk çıktığı zamanlar) laf etmiyorlar bayıla bayıla alıyorlarda ps3 kalitesinde grafik sunan sağlam donanımlı bir el konsolunu 800 liraya satıyorlar diye isyanlara mı geliyorlar. Gerçekten çok saçma tartışmalar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Selim_34

quote:

quote:

@cagataykoroglu

khalkedon da 859 TL

Sony TR garantisi vardır umarım bakacağım ilan yada sitesine birazdan

Ürünler 2 yıl resmi Sony Eurasia garantilidir. Satıcı kişi tarafından sağlanan garanti değildir. Doğrudan SONY'nin Türkiye garantisidir.

• Çok güçlü bir cihaz ilgileri üstüne çekiyor..Şimdi bunu aldık diyelim hafıza kartı sorun olmayacaktır bana ama aile ve akraba baskısından sinirden duvara çalarım bunu
    "Sırf oyun için bu alete 800TL mi verdin" gibi sözlere dayanamam...
    Arkadaşım=Olm ya oyun oynamak için buna ne kadar verdin
    Ben= şey 800'TL cik :)
    Arkadaşım=Seni arkadaşlıktan rettediyorum 800 TL yi bana verseydin sana 3 yıl 3 ay bakardım evde PC de vardı Bf3 oynardın yazık olm lan felan felan felan Pfff :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 29 Şubat 2012; 23:47:24 >
  • Ürün bence de çok güzel ama malesef HDMI çıkış, Java desteği ve Medya desteği gelmediği sürece dönüpte bakmam bile ama yukarıda yazdıklarım gelirse bu fiyata gidip rahatlıkla alırım ;)
  • Hala bu cihazla akıllı telefonlar,tabletler sanki aynı şey için tasarlanmışlar gibi karşılaştırılıyor ben deli oluyorum kafayı yiyorum burada.Geçen ziyaret ettiğim arkadaşımda 2 gün boyunca iPadini kurcaladım gerçekten oyun oynarken o hareket sensörleri ile kontrol etmeye çalışırken 40 kere illallah ettirdi.Ben böyle bir rezalet yaşamak istemiyorum oyun oynarken tamam fruit ninja,angry birds temple run gibi oyunlar gayet eğlenceli idi ama bu cihazlara bu tür oyunlardan başka oyunlar yapmasınlar gerçekten ne yarış ne gta tarzı ne de first person shooter hepsinin kontrolleri rezalet.Ayrıca lan golden abys in grafikleri nerede diğer en iyi grafikli x mobil oyunun grafik kalitesi nerede ..Ek olarak henüz bomba oyunlar da gelmedi onlar gelsin ondan sonra görün oyun konsolunun yerinin ayrı olduğunu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.