Şimdi Ara

Sony Ps4 500Gb Kırık Versiyon 4 adet v2 Kol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Sony Ps4 500Gb Kırık Versiyon 4 adet v2 Kol

Merhabalar;

Kısa İlan Özeti:

Sony PS 4 Slim Kasa 500 Gb Hafıza

1 adet Orjinal V2 kol Kutu içinden çıkan

3 adet Orjinal V2 Kol, 1 inde sol joystick takılması var. Çakma v2 almıştım Mavi kasa. Altını 1 kola, üstünü başka kola taşıdım. Farklı zamanlarda kullandım.

Versiyonuna akşam eve gidince bakacağım. Kopya oyun oynatıyor. Gold hen ile kırma işlemi yapılıyor. Kendi Hdd sinde kurulu oyunlar var, Harici Hdd ye de oyun kurmuştum ordan oynuyordum. Uzun zamandır cihaz kullanılmıyor. Bu sebeple Kolların pil ömrü hakkında bilgim yok.Cihazın içi açılmadı tamir görmedi.

Ürünün uzunca Hikayesi;

Yıllar önce işe ilk girdiğimde ilk maaşımla kendime birşey alayım dedim. RDR2 yeni çıkmış. Konsollara da pek alışkın değilim. Sırf RDR 2 oynamak için bu konsolu gidip Metro Marketten aldım. Oyunu da forumda bir arkadaşla ortak aldık. O zamanlar Primary Secondary haklar var. Belki hala vardır. Oyunu aldım 1 hafta falan oynadım. 1 ay sonra oyun pc ye çıktı. Kola da pek alışamadım. PSN plus aldım. 1 yıllık psn plus aldım. Ama hiç güzel bir oyun çıkmadı. Kol la da pek oynayamadım. Zaten orjinal kolun temizliğinden anlayacaksınız. Sonra PSN olduğu için devamlı güncelleme alıyor cihaz. Kırılamıyor. Ben update yapıyorum 2 ay sonra benim versiyon kırılıyor. Forumdan 2.el PS4 aldım onlarla PSN deki oyunları oynadım. Sonra onları sattım. para kazanmak için Forumdan aldım Letgoda sattım vs. Bu satışlarımdan kalan 2 adet kolum oldu. Arızalı kolları tamir ettim vs. satışlardan birinde mavi olan çakma kol geldi. Bozuk kolların 1 ine üstünü, diğerine altını taktım. İçi orjinal diye hatırlıyorum. Akşam gidince yine bakacağım.

Vel hasıl benim versiyon kırıldı. Buna kopya oyun yükledim 1-2 saat anca oynadım. Yıllardır masamda beklemekte. Çalışma saatinin görülebileceği bir yer varsa bakıp paylaşmak isterim. Temiz ve gerçekten çok az kullanılmış bir cihaz. Gelip deneyip alabilirsiniz. Satış sebebim ise Gerçekten oyun oynamaya vaktimin olmaması

4 adet kol, PS4 slim ve power kablosu veriyorum. HDMI veremiyorum Bilgisayarda kendim kullanıyorum.

Akşam versiyon bilgisini ve resimleri paylaşacağım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.